تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خانه اى كه در آن قرآن فراوان خوانده شود، خير آن بسيار گردد و به اهل آن وسعت داده ش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798221861




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضرورت توجه دانشگاه ها به پژوهش هاي کاربردي و بنيادي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۹ آذر ۱۳۹۳ (۱۶:۴ب.ظ)
ضرورت توجه دانشگاه ها به پژوهش هاي کاربردي و بنيادي قائم مقام بنياد ملي نخبگان،‌ درباره بازار کم رونق توليد کتاب از سوي پژوهشگران کشور افزود: اين واقعيت وجود دارد که پژوهشگران به دلايل فرآيند سخت توليد کتاب، به تأليف و ترجمه کتاب چندان اهميت نمي‌‌دهند.
به گزارش خبرگزاري موج، سعيد سهراب‌پور در آئين گرامي داشت هفته پژوهش و رونمايي از 19 عنوان کتاب چاپ نخست دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي، با اشاره به لزوم توجه دانشگاه‌ها به پژوهش‌هاي کاربردي و بنيادي گفت: مؤلفان به دليل فرايند سخت توليد کتاب در کشور، به تأليف توجه چنداني ندارند؛ در واقع مدرسان ما دغدغه تأليف ندارند.
قائم مقام بنياد ملي نخبگان با اشاره به اهميت توليد مقالا‌ت علمي در راستاي توليد علم گفت: مقالات بين‌المللي يکي از معيار‌هاي سنجش پژوهش‌هاست، اما متأسفانه همه نشرياتي که مقالات پژوهشگران ايراني را منتشر مي‌کنند، از درجه علمي مناسب برخوردار نيستند. وزارت علوم به همين دليل چندي پيش فهرست سياهي از اين نشريات را منتشر کرد.
وي ادامه داد: شکل‌گيري مراکز فروش مقاله در کشور، يکي ديگر از آسيب‌هاي اين حوزه است. معتقدم دانشجويي که داراي استادقابلي است، هيچ‌گاه به خريد مقاله اقدام نمي‌کند.
چهره‌ ماندگار حوزه علوم پايه کشور با اشاره به آمار‌هاي اعلامي از سوي اشپيرينگر درباره جايگاه علمي کشورها در جهان گفت: طبق اعلام اشپيرينگر، از سال 1996 تا 2013، ايران با انتشار 200 هزار مقاله در رتبه بيست و سوم جهان و در سال 2013 در رتبه 17 جاي گرفته‌ است.
سهراب‌پور اظهار کرد: سال 2013 اشپيرينگر گزارش داده است که ايران از نظر توليد مقاله بعد از کشورهاي ترکيه و رژيم اشغالگر قدس و مصر در منطقه خاورميانه در رتبه چهارم قرار دارد.
رئيس پيشين دانشگاه صنعتي شريف با اشاره به شکل‌گيري نهضت علمي در کشور گفت: بعد از پيروزي انقلاب اسلامي، دشمنان ايران که احساس خطر کرده بودند، با روش‌هاي مختلف سعي در سرنگوني نظام داشتند و در نهايت به ابزار جنگ متوسل شدند و در حالي‌که همه قدرت‌هاي دنيا از دشمن ما حمايت مي‌کردند نظام اسلامي با فداکاري مردم حفظ شد.
وي افزود: پايه‌‌هاي پيشرفت‌ علمي کشور با پرچمداري رهبر معظم انقلاب اسلامي بنا نهاده شد. طي 15 سال گذشته، رهبر انقلاب در ديدار با نخبگان و دانشگاهيان، بر جنبش نرم‌افزاري و توجه به نقشه جامع علمي کشور تأکيد داشتند. تشکيل بنياد ملي نخبگان در سال 85 نيزنتيجه پيگيري‌هاي ايشان بوده است.
سهراب‌پور با اشاره به سير تحول دانشگاه‌ها بعد از انقلاب اظهار کرد: دانشگاه‌هاي کشور بعد از انقلاب، از مرحله آموزش‌محوري به پژوهش‌محوري متحول شد و اين در حالي است که بيش از دو دهه شاهد تولد دانشگاه‌هايي هستيم که بر توسعه فناوري متمرکزند در حقيقت تبديل ايده و پژوهش به محصول، هدف اصلي اين نسل از دانشگاه‌هاست.
اين چهره‌ ماندگار حوزه علوم پايه با تأکيد بر لزوم توجه به پژوهش‌هاي کاربري و بنيادي ادامه داد: با ديدگاه فعاليت انحصاري دانشگاه‌ها در يکي از دو حوزه پژوهش‌هاي بنيادي و کاربردي مخالفم. دانشگاه خوب دانشگاهي است که در هر دو نوع پژوهش فعاليت کند.
وي با تأکيد بر حمايت دولت از انواع پژوهش‌هاي دانشگاهي گفت: دولت بايد از پژوهش‌هاي بنيادي حمايت کند، چراکه اين نوع پژوهش‌ها بر خلاف پژوهش‌هاي کاربردي، تقاضامحور نيستند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن