واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ آذر ۱۳۹۳ (۱۵:۵۷ب.ظ)
استاندار لرستان: دانشگاه هيان به کمک توسعه استان بيايد/ ضرورت توجه بيشتر دولت به جنگلهاي زاگرس استاندار لرستان از دانشگاهيان خواست براي رفع موانع استان به کمک مديريت ارشد استان بيايند.
به گزارش خبرگزاري موج از خرمآباد، هوشنگ بازوند ظهر امروز در نشست شوراي اداري استان ضمن تبريک به مناسبت هفته پژوهش اظهار داشت: اميدواريم بتوانيم از خدمات دانشگاهيان براي توسعه استان استفاده کنيم.
وي با تاکيد براينکه دانشگاهيان حتما بايد در تصميم گيري و تصميم سازي به مديران کمک کنند گفت: نمي دانم چرا دانشگاهيان خودشان را وارد معبر توسعه استان نمي کنند.
استاندار لرستان گفت: دردولتهاي گذشته 720 ميليارد دلار نفت فروخته شد ولي متاسفانه يک ريال به استان لرستان اختصاص نيافت.
وي عنوان کرد: قرار براين شده است که در جلسات استانداري يکي از روساي دانشگاهها حضور يابند و به موانع و مشکلات توسعه استان بپردازند.
بازوند با بيان اينکه حدود 40 تا 50 هزار دانشجو براي توسعه استان فرصت بسيار بزرگ است گفت: سند آمايش استان در نيمه دوم سال 93 تدوين شده، دانشگاهيان هم بايد متناسب با اين سند دانشجو تربيت کنند و در اين راستا رشتههاي دانشگاهي حسب نياز استان در دانشگاهها به وجود آورند.
استاندار لرستان گفت: اقتصاد مقاومتي نسخه شفابخشي براي توسعه استان است و دانشگاه بايد اين اقتصاد را مبتني بر علم و دانش معرفي کند.
بازوند باتاکيد براينکه دانشگاهها مي توانند در توسعه استان موثرباشند گفت: براي توسعه استان فرصتي براي سعي و خطا نداريم و بايد از دانشگاهيان کمک بگيريم.
وي درادامه به افزايش پروازهاي فرودگاه خرم آباد اشاره کرد و گفت: امروز سه شنبه پروازهاي تهران، عسلويه و مشهد را داشته ايم که جاي خرسندي دارد.
وي با اشاره به اينکه توسعه فرودگاه خرم آباد زيرساخت براي حضور بخش خصوصي است، عنوان کرد: پروازهاي فرودگاه خرم آباد از چهارپرواز در هفته به 30 پرواز افزايش داشته است.
وي خاطر نشان کرد: امسال بيش از 67 درصد اعتبار براي پروژههاي عمراني در نظر گرفته شده است که بيش از 25 درصد رشد اعتبار عمراني در استان بوده و به اندازه 3 سال در اين زمينه رشد داشته است.
استاندار لرستان با اشاره به بيماري زوال بلوطهاي زاگرس گفت: 27 درصد جمعيت کشور در منطقه زاگرس قرار گرفته است و زاگرس به عنوان ريه کشور محسوب مي شود و لازم و ضروري است که سازمان محيط زيست کشور همانطور که به جنگلهاي البرز توجه مي کند به جنگلهاي زاگرس هم توجه کند.
وي به کاهش آتش سوزي جنگلهاي بلوط استان اشاره کرد و گفت: برنامهريزيهاي خوبي براي مقابله آتش سوزي در استان انجام شد بطورييکه در سال 92 در بحث آتشسوزي از 1600 هکتار به 357 هکتار در سال 93 رسيدهايم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]