تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس چيزى از حقّ برادر مسلمان خود را نگه دارد [و به او ندهد]، خداوند، بركت روزى ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871615630




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پردیس افکاری در کنار مهری ودادیان به آرامی وداع گفت: "امان از این زود رفتن‌های تلخ"


واضح آرشیو وب فارسی::

پردیس افکاری، بازیگر معروف، در یک صبح سرد زمستانی در تهران، همراه با دوستان و همکارانش از جمله مهری ودادیان، به خاک سپرده شد.

مراسم تشییع و خاکسپاری او صبح امروز در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) برگزار شد. در این مراسم، مجید جعفری کارگردان تئاتر که در چند نمایش با پردیس افکاری همکاری داشته، در سخنانی درباره او اظهاراتی داشت و گفت: سخن گفتن از شخصیتی مانند پردیس افکاری بسیار دشوار است، او یکی از ستارگان برجسته در صحنه هنر ایران بود.



او اشاره کرد که اولین بار که با پردیس افکاری همکاری کرد، حدود ۴۰ سال پیش بود. وقتی او را به من معرفی کردند، بسیار فعال و با نور و نقش اول نمایش بود. این نمایش «آنتیگونه» نام داشت.

پردیس افکاری از خانواده‌ای فرهنگی بود و از اولین لحظات ورودش به هنر، به تلاش فراوانی برای بهبود عملکردش پرداخت.

مجید جعفری که کارگردان تئاتر بود و در چند نمایش با افکاری همکاری داشته، تأسف خود را بیان کرد. او اظهار کرد که هنوز هم نمی‌تواند باور کند که آمده‌اند تا پردیس را به خاک بسپارند. او بیان کرد که این احساسی ناامیدکننده است که همچنان دوستان خود را به خاک نسپرده‌اند و این امر وحشتناکی است که باید انجام دهند. او همیشه آرزو داشت که دوباره بازیگری پردیس را روی صحنه ببیند، اما این اتفاق رخ نداد و این امر برایش بسیار ناراحت‌کننده بود. مجید جعفری آرزوی سلامتی برای همه ما و غفران برای آن عزیزان را داشت.

سپس، محسن شایان‌فر نیز با یادآوری اولین ورود پردیس افکاری به سینما، بیان کرد که او دارای اعتماد به نفس بالا و صراحت لهجه‌ای خاص بود که از ویژگی‌های کارش بود. او بازی حرفه‌ای و به شکلی حرفه‌ای در سینما شروع کرد و بسیاری از او به عنوان یک بازیگر ماهر حساب می‌کردند. متأسفانه پس از بازی در فیلم "قلاده‌های طلا"، مانند برخی دیگر از همکارانش، منزوی شد و از وی خبری نبود تا اخیرا که بیماری‌اش آشکار شد و متأسفانه دیگر برای کمک به او دیر شد.

سپس، نسرین نکیسا که بازیگری دیگر بود و نماینده گروه "اتاق شماره ۲۵" دانشکده هنر و معماری، متنی را به یاد پردیس افکاری خواند.

همچنین حامد نصرآبادیان، هنرمند پانتومیم و هم‌کلاسی افکاری، توضیح داد که هم‌کلاسی‌های گروهشان برای یادآوری پردیس افکاری، ۲۵ نهال در ایرانی‌آباد می‌کارند.

علی دهکردی، مدیرعامل خانه سینما، با تسلیت‌گویی از سوی تشکل صنفی به مناسبت درگذشت پردیس افکاری، ابراز تأسف کرد و اظهار کرد که امروز روز تلخی است که دو هنرمند سینما و تلویزیون، پردیس افکاری و پرویز ربیعی را به خاک می‌سپاریم.

محمد نجفی، همسر افکاری و کارگردان، با قدردانی از حضور کنندگان در مراسم خاکسپاری با صدایی بغض‌آلود، اظهار کرد که قرار آنها این نبود و قرارشان این بود که با هم باشند و کار کنند. او از همسرش ۸ سال در کنار پردیس بوده و اظهار کرد که غصه‌های او را می‌خورد ولی هرگز به او این غصه‌ها را نگفت.

سپس، او دو پیام از خواهر و خواهرزاده افکاری که نتوانستند در مراسم حضور داشته باشند را خواند و بخشی از مطالبی که پردیس افکاری برای ایران نوشته بود را ارائه کرد.

افکاری در دل‌نوشته‌ای که برای روز سینما نوشته بود، این‌طور گفته بود: "وقتی می‌خواهیم از دنیا برویم، باید یادگاری با ارزش برای دوستانمان بگذاریم. من می‌خواهم وقتی دوستان به یاد من می‌افتند، بگویند یادش خوب! پردیس همیشه دل ما را خوش می‌کرد و همیشه ما را شاد می‌ساخت و هیچ‌وقت از دشواری‌ها و غم و اندوه‌هایش حرفی نمی‌زد. دلم می‌خواهد تمامی اشک‌ها به خنده‌ها تبدیل شود و دوستانمان زندگی خوب و شادی داشته باشند."

همچنین مطلب دیگری که افکاری درباره مادرش نوشته بود، هم خوانده شد.

این مراسم با تلاش خانه سینما، مرکز هنرهای نمایشی، انجمن هنرهای نمایشی، موسسه کمک به توسعه فرهنگ و هنر و موسسه هنرمندان مهرآفرین برگزار شد و پیکر پردیس افکاری در کنار مهری ودادیان و در محل فریماه فرجامی و مهین شهابی به خاک سپرده شد.

همچنین مجلس ختم این بازیگر توسط همین‌ حامیان در روز پنجشنبه، ۱۰ اسفند ماه در مسجدالرضا واقع در میدان نیلوفر، ساعت ۱۶ و سی دقیقه برگزار خواهد شد.










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 768]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن