تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه انسان چهل ساله شود و خوبيش بيشتر از بديش نشود، شيطان بر پيشانى او بوسه م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820329117




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قرائتی: پژوهش ها باید کاربردی و نتیجه بخش باشد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: قرائتی: پژوهش ها باید کاربردی و نتیجه بخش باشد قم - ایرنا - رییس ستاد اقامه نماز کشور گفت: پژوهش ها در کشور باید کاربردی و در زمینه هایی انجام شود که برای جامعه مفید و نتیجه بخش باشد.


به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین "محسن قرائتی" روز چهارشنبه در همایش تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر قم در تالار مفید دانشگاه قم، با بیان اینکه سه رقم "دانش" داریم، اظهار کرد: برخی علوم مفید، برخی مضر و برخی نه مفید و نه مضر هستند و اسلام ما را به فراگیری علوم سودمند سفارش کرده است.
وی خطاب به دانشجویان خاطرنشان کرد: ما در اسلام فارغ التحصیل نداریم و همیشه باید در حال تحصیل، آموختن و مطالعه و تا آخر عمر پژوهشگر باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین قرائتی با بیان اینکه فارغ التحصیلان دانشگاه های استان قم باید با معارف اسلامی آشنا باشند، تاکید کرد: دانشجویان قم باید از امکانات موجود بهره ببرند و دانشگاه قم باید کرسی تفسیر قرآن کریم داشته باشد.
رییس ستاد اقامه نماز با بیان اینکه دین اسلام برای همه امور زندگی برنامه دارد، به انجام کار پژوهشی خود در رابطه با ساخت و ساز از دیدگاه اسلام اشاره کرد و گفت: در این زمینه 440 آیه و حدیث جمع آوری و منتشر کرده ام.
وی همچنین درمورد ازدواج گفت: گرفتن مدرک کارشناسی ارزش است اما آنقدر مهم نیست که به خاطر آن انسان ازدواج را به تاخیر بیندازید چرا که ازدواج از نیازهای اصلی بشر است.
قرائتی با بیان اینکه شهید بهشتی تلاش کرد تا در قانون اساسی ما، همه امتیازات سایر قوانین دنیا باشد و امتیازات دیگر نسبت به آنها نیز داشته باشد، از "ولایت فقیه" به عنوان ویژگی قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در مقابل سایر کشورها نام برد.
در این مراسم، "حجت الله مرادی پور" مدیر استانی برنامه های ستاد ملی هفته پژوهش وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری گزارشی از برنامه های این ستاد ارائه و بر انجام فعالیت این ستاد در طول سال در همه استانهای کشور تاکید کرد.
"علی اکبر مرتضایی قهرودی" معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار قم نیز ضمن حمایت از طرحهای پژوهشی آمادگی استانداری را برای همکاری با پژوهشگران اعلام کرد.
حجت الاسلام والمسلمین "اصغر دیرباز" رییس دانشگاه قم ضمن تقدیر از پژوهشگران استان، به توجه به پژوهش و تحقیق در دانشگاه ها تاکید کرد.
در پایان این همایش از 35 نفر از استادان، معلمان، پژوهشگران، فناوران، دانشجویان و دانش آموزان برتر استان قم در امر پژوهش و فناوری با اهدای لوح تقدیر به عمل آمد.
از سال 1379 به منظور ترویج فرهنگ پژوهش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری چهارمین هفته آذرماه را از طرف شورای فرهنگ عمومی، به نام "هفته پژوهش" نام نهاد و مسوولیت برگزاری این هفته را به معاونت پژوهش و فناوری این وزارت سپرد به همین منظور ستاد برگزاری هفته پژوهش و فناوری، هر سال برنامه های متعددی را با همکاری سازمانها، نهادها، دانشگاه ها و مؤسسه های مرتبط با پژوهش و فناوری برگزار می کند. ک/2
7406/ 550/ 684


19/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن