تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 10 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):انسان، با نيّت خوب و اخلاق خوب، به تمام آنچه در جستجوى آن است، از زندگى خوش و امني...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862629076




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پشت پرده توافق اوپک چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: باشگاه خبرنگاران جوان: اوپک روز چهارشنبه به توافقی برای کاهش 1.2 میلیون بشکه ای تولید خود دست یافت که این امر به زعم کارشناسان حوزه انرژی تعادل بازار نفت و منطقی شدن قیمت ها را به دنبال خواهد داشت به گونه ای که حتی ساعتی پس از انتشار این خبر شاهد افزایش 5 دلاری قیمت هر بشکه نفت بودیم.

نکته قابل توجه این توافق کاهش محسوس سقف تولید نفت عربستان  با  وجود افزایش تولید ایران است ؛ در واقع نیمی از کاهش واقعی تولید توافق شده بر دوش این کشور است و متحدان آن در حاشیه خلیج فارس نیز بخش اعظم نیم دیگر کاهش تولید را عهده دار خواهند بود.

بر این اساس تولید نفت عربستان به نزدیکی سطح آغاز سال 2016 یعنی قبل از افزایش تولید آن در فصل تابستان خواهد رسید؛ اما گفته می شود عاملی که سبب شده این کشور به توافق تن دهد فشارهای اقتصادی بوده که طی چند سال اخیر متحمل شده و سبب بروز بدهی های سنگین داخلی و خارجی شده است.

در همین ارتباط ابراهیم کارخانه کارشناس حوزه انرژی در گفتگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه فشار اقتصادی بر عربستان، عامل اصلی دستیابی به توافق اوپک بود، اظهار داشت: طی دو سال اخیر قیمت  نفت به کمتر از 50 دلار رسید که این امر فشار اقتصادی فراوانی به کشورهای عضو اوپک به ویژه عربستان وارد کرد؛ درنهایت اعضای اوپک کاهش تولید را امری مهم در جهت افزایش قیمت دانستند.

وی  با بیان اینکه طی دو سال اخیر  به دنبال کاهش قیمت نفت، 360 میلیارد دلار خسارت به کشورهای عضو اوپک وارد شد،افزود: گرچه عربستان بخش قابل توجهی از درآمد نفتی خود را در راستای ترویج تروریست در منطقه قرار داده بود اما طی دو سال اخیر با افزایش تولید 10 میلیون بشکه نفت بیشترین ضرر را متحمل شد.

کارخانه ادامه داد: با وجود آنکه هدف اصلی توطئه کاهش قیمت نفت ،اعمال فشاراقتصادی بر کشور ما و روسیه بود اما باید گفت که  طی این مدت این دو کشور به راه خود ادامه دادند و تنها این توطئه موجب آسیب دیدن بازار بورس عربستان شد.

کارشناس انرژی با بیان اینکه تبعات شوک آور افت قیمت نفت عامل اصلی توافق اوپک بر سر کاهش تولید است، گفت: طی دو روز اخیر توافق بر کاهش تولید یک میلیون و 200 هزار بشکه ، افزایش قیمت 5 الی 6 درصدی نفت در بازار ها را به همراه داشت که این امر بدان معناست که کشورهای عضو اوپک با اتحاد یکدیگر می توانند از منافعشان حمایت نمایند.

وی از کاهش هزینه های بخش های خصوصی و توقف بسیاری از پروژه ها در عربستان خبر داد و اضافه کرد: در سال جاری، عربستان با کمبود بودجه 80 میلیارد دلاری روبروست که همین امر منجر به کاهش هزینه های بخش خصوصی و توقف هزینه های بخش عمومی شده است.

لازم به ذکر است بر اساس اعلام یکی از خبرگزاری های رسمی عربستان مجموع بدهی‌های داخلی و بین‌المللی این کشور در سال 2016 میلادی به 53.36 میلارد دلار رسیده است.

همچنین میزان بدهی‌های داخلی عربستان از ابتدای سال جاری میلادی تا پایان سبتامبر به 25.86 میلیارد دلار رسیده  و میزان بدهی‌های خارجی عربستان نیز به 27.5 میلیارد دلار رسیده است.

گفتنی است که توافق اوپک و به دنبال آن افزایش قیمت نفت تا حدودی می تواند  فشار اقتصادی وارد آمده بر ریاض را بکاهد.




۱۳ آذر ۱۳۹۵ - ۰۲:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن