تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):معناى گفته كسى كه بسم اللّه‏ مى‏گويد، يعنى نشانى از نشانه‏هاى خداوند را بر خود مى‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798951873




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اختلالات مکرر؛ چالش جدید کاربران


[] واضح آرشیو وب فارسی::

در ۲ سال گذشته، پیام‌رسان‌های داخلی در ایران رشد و توسعه یافته‌اند، که منجر به افزایش استقبال کاربران از آنها شده است. اما اختلالاتی که اخیراً یک بار در مدت زمان ایجاد می‌شود، برای مدیران این پیام‌رسان‌ها هشدار است، و ممکن است منجر به از دست دادن کاربران شود.

این پیام‌رسان‌ها برای برطرف کردن نیازهای مردم، اطلاع‌رسانی و تبادل اطلاعات ایجاد شده‌اند. آنها چند سالی است که در کشور فعالیت می‌کنند و با حمایت دولت، فعالیت خود را آغاز کرده‌اند. اما بیشترین استفاده از آنها زمانی اتفاق افتاد که پیام‌رسان‌های خارجی در سال‌های گذشته مسدود شدند و این شرایط فرصتی مناسب برای فعالیت پیام‌رسان‌های داخلی ایجاد کرد.



همراه با حمایت دولت‌ها، از جمله دولت سیزدهم، سکوهای پیام‌رسانی داخلی توسعه یافته و تعداد کاربران آنها افزایش یافته است. اما مهمترین نکته این است که کاربران به دنبال پیام‌رسان‌های با کیفیت هستند. اگر سکوهای داخلی کیفیت لازم را نداشته باشند، مردم از آنها استفاده نمی‌کنند. بنابراین، کاربران حق دارند تا به پیام‌رسان‌های با کیفیت و خوب متصل شوند و از خدمات آنها بهره‌مند شوند.

با وجود تمام تلاش‌ها برای ارائه خدمات بهتر توسط پیام‌رسان‌های داخلی، وقوع اختلالات می‌تواند موفقیت‌های حاصل شده را کم‌رنگ کند. به‌عنوان مثال، یک پیام‌رسان داخلی در ابتدای سال جدید دچار اختلال شد و به مدت دو هفته قابلیت ارسال و دریافت پیام را فراهم نکرد.

نخستین اختلال در آخرین روزهای تعطیلات عید نوروز رخ داد. این اختلال بعد از گذشت چندین ساعت برطرف شد و به علت مشکلات فنی در تجهیزات سخت‌افزاری شبکه ایجاد شده بود، که باعث قطع ارتباط کاربران شد.

در شرایطی که انتظار می‌رفت اینگونه مشکلات رخ ندهد، پیام‌رسان ایتا همچنین در اوایل هفته جاری دچار اختلال شد و به مدتی دسترسی کاربران به این پیام‌رسان معطل شد. واکنش مسئولان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در این باره اعلام شد.

به عنوان مثال، محمد خوانساری، رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، ساعاتی پس از برطرف شدن اختلال، اعلام کرد که به دلیل انجام یک اصلاح فنی توسط تیم ایتا، این پیام‌رسان برای چند دقیقه خارج از دسترس بوده است که این موضوع قابل قبول نیست. وی تأکید کرد که وزارت ارتباطات به طور کامل حامی سکوهای داخلی است، اما آنها نیز متعهد هستند که با تیم فنی قوی و پایداری سرویس، به پشتیبانی دولت و اعتماد کاربران پاسخ دهند و خدمات جدید ارائه دهند.

همچنین، محمد احسان خرامید، مشاور وزیر و رئیس سازمان مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اختلال رخ داده را غیر قابل قبول دانست و اظهار کرد که انجام تغییرات در اوج ساعات کاری، که می‌توانستند در نصف شب انجام شوند، قابل قبول نیست.

وی اعلام کرد که از چند ماه قبل برنامه بود که این پیام‌رسان به زیرساخت ابری متصل شود که پایداری آن بیشتر است، اما همواره به تعویق می‌اندازند که این اقدام قابل قبول نیست.

البته باید توجه داشت که اختلالات فنی نه تنها مختص به پیام‌رسان‌های داخلی نیستند، بلکه در واقع مسائلی که گاهی در حوزه‌های فنی پیش می‌آید، تنها محدود به ایران نیستند و در پیام‌رسان‌های بزرگ‌تری که در سطح جهانی وجود دارند نیز ممکن است اختلالات فنی مانند قطع سرویس رخ دهد.

به عنوان مثال، در اواخر سال ۱۴۰۲، دسترسی هزاران کاربر به فیس‌بوک و اینستاگرام دچار اختلال شد. حدود ۵۰ هزار گزارش قطعی مربوط به اینستاگرام و ۱۰ هزار گزارش برای فیس‌بوک مسنجر ثبت شده بود، اما شمار گزارش‌ها در عرض یک ساعت پس از شروع، کاهش یافت.

بعضی از کاربران متوجه شدند که از حساب‌های فیس‌بوک خود خارج شده‌اند، و برخی دیگر اعلان‌هایی در اینستاگرام دریافت کردند که «مشکلی پیش آمده است» و فیدهای آنها لود نمی‌شود.

همچنین، پیام‌رسان واتس‌اپ هم چندی پیش دچار اختلال گسترده‌ای شده بود که پس از چند ساعت دسترسی به آن برای هزاران کاربر میسر شد و به وضعیت عادی برگشت.

اما، کارشناسان بر این باورند که در شرایطی که سکوهای داخلی برای توسعه و ارتقای خود تلاش می‌کنند و اقبال کاربران نسبت به پیام‌رسان‌های داخلی بیشتر شده است، وقوع اختلال حتی اگر کوتاه مدت هم باشد می‌تواند به نتایج معکوسی منجر شود و مردم از پیام‌رسان‌های خارجی بیشتر استفاده کنند، بنابراین انتظار می‌رود که بیشتر به زیرساخت‌های پیام‌رسان‌ها توجه شود.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن