تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 2 دی 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):خوش اخلاقى عبادت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842671819




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

"صادرات ۲۰۰ تن زعفران به ۶۷ کشور؛ هر ماه ۱۰ تن به خارج قاچاق می‌شود"


واضح آرشیو وب فارسی::

نایب رئیس شورای ملی زعفران به این شکل صحبت کردند: اگر ما نتوانیم به درستی زعفران را صادر کنیم و بازارها را تامین کنیم، افراد قاچاقچی بازار را پر می‌کنند. به اعتقاد غلامرضا میری، به دلیل تحریم‌ها و مشکلات داخلی، مدیریت صادرات به خوبی انجام نمی‌شود. او اظهار کرد: براساس برآوردها، هر ماه ۱۰ تن زعفران به صورت قاچاق از کشور خارج می‌شود.



وی افزود: به دلیل تحریم‌ها، ما نمی‌توانیم زعفران را به کشورهایی مانند آمریکا و عربستان صادر کنیم، بنابراین زعفران ما به کشورهایی مانند افغانستان، امارات و اسپانیا صادر می‌شود و سپس به کل دنیا ارسال می‌شود.

همچنین، برای صادرات زعفران به چین و هند، باید ۳۸ و ۱۴ درصد عوارض را پرداخت کنیم که برای صادرکننده این هزینه‌ها به صرفه نیست و باعث افزایش قیمت محصول می‌شود. بنابراین برخی خریداران ترجیح می‌دهند زعفران را از تاجرهای افغانستانی یا قاچاقچیان خریداری کنند.

نایب رئیس شورای ملی زعفران اظهار کرد که از سال‌های پیش با سفرا، وزارت امور خارجه، وزارت صمت و جهادکشاورزی مذاکرات زیادی درباره این موضوع داشته‌ایم. او ابراز نارضایتی کرد که با ورود زیاد محصولات زعفران از چین، ما هنوز هم عوارضی دریافت می‌کنیم و صادرات زعفران ایرانی به صورت کامل تحقق نیافته است.

غلامرضا میری در ادامه اظهار کرد: زمانی که یک صادرکننده کالایی را به خارج می‌فرستد، او باید ریسک عدم دریافت پول را تا زمانی که کالا به دست خریدار نرسد، بپذیرد. او همچنین به این نکته اشاره کرد که صادرکننده باید مابه‌التفاوت ۲۳ میلیون تومانی ارز آزاد و نیمایی را برای هر کیلو زعفران به بانک بدهد، که این امر هیچ توجیه اقتصادی ندارد.

وی افزود: با توجه به اینکه مشتریان خارجی سامانه نیما را قبول نمی‌کنند و بانک مرکزی ارز بازار آزاد را هم پذیرفته نمی‌کند، صادرکننده مجبور است هزینه‌های بالایی را برای بازگرداندن ارز از صادرات پرداخت کند.

نایب رئیس شورای ملی زعفران همچنین اظهار کرد که هر ماه حدود ۱۰ تن زعفران به صورت قاچاق از کشور خارج می‌شود، که نشان از ناتوانی ما در مدیریت صادرات و پرهیز از قاچاق است.

نایب رئیس شورای ملی زعفران اعلام کرد که در سال ۱۳۹۹، ما ۳۲۵ تن زعفران را به ۴۷ کشور دنیا صادر کردیم. اما در حال حاضر، ما زعفران را به ۶۷ کشور دنیا صادر می‌کنیم و به‌طور طبیعی باید بیش از ۴۰۰ تن زعفران صادر شود. اما براساس آمارها، فقط ۲۰۰ تن زعفران صادر می‌شود. این نشان می‌دهد که بخشی از نیاز بازارهای جهانی توسط قاچاقچیان تأمین می‌شود.

غلامرضا میری همچنین اظهار کرد که افغانستان اعلام کرده است که ۷۹ تن زعفران را صادر می‌کند، در حالی که در واقع تنها ۱۲ تن زعفران تولید می‌کنند. این امر نشان از اعلام نادرست مقدار زعفران توسط افغانستان است.

وی همچنین به افزایش هزینه‌های حمل و نقل اشاره کرد و اظهار کرد که برای هر کیلو زعفرانی که به بیرون از کشور صادر می‌شود، هزینه‌های بسیار زیادی وجود دارد. به‌عنوان مثال، هزینه‌های حجمی بسیار زیادی برای حمل و نقل زعفران وجود دارد. این باعث می‌شود که کشورهای اروپایی بسته‌های ۵۰۰ گرمی زعفران را از ایران خریداری کنند و با قیمت‌های ارزان‌تر آن را به فروش برسانند.

او همچنین اظهار کرد که از سال ۱۳۹۷ نامه‌های زیادی در خصوص تجارت زعفران و چالش‌های این بخش به نهادهای مربوطه داده شده است، اما به این موضوع اهمیت چندانی داده نشده است.

میری در پایان اضافه کرد که اگر مسئله برگشت ارز حاصل از صادرات حل شود و به صادرکنندگان اجازه داده شود ارزها را با قیمت توافقی بفروشند، بسیاری از چالش‌های این بخش حل خواهد شد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 135]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن