تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ كس نيتى را در دل پنهان نمى‏كند، مگر اينكه خداوند آن نيت را (در رفتار و كردا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798239381




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاهش آلاينده هاي ناشي از موتور هاي ديزلي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۸ آبان ۱۳۹۳ (۱۱:۲۵ق.ظ)
کاهش آلاينده هاي ناشي از موتور هاي ديزلي دانشجوي دکتري واحد علوم و تحقيقات با بهره گيري از فناوري نانو موفق به ساخت نانوکاتاليستي شد که توزيع پذيري و پايداري بسيار بالايي در سوخت موتورهاي ديزلي دارد.
به گزارش خبرگزاري موج، مهرداد ميرزاجان زاده، دانشجوي دکتري مهندسي شيمي واحد علوم و تحقيقات، در رابطه با اين رساله دکتري خود گفت: اين محصول سبب کاهش همزمان تمامي آلاينده ها، کاهش مصرف سوخت و افزايش توان و گشتاور موتور مي شود. همچنين به دليل همگن شدن در سوخت، آسيبي به سيستم هاي سوخت رساني خودرو وارد نمي کند.
به گفته اين دانشجوي خلاق واحد علوم و تحقيقات، در ميان سوخت هاي جايگزين پيشنهادي، سوخت هاي زيستي؛ به ويژه بيواتانول به جاي بنزين و بيوديزل به جاي گازوئيل، مورد توجه بسياري قرار گرفته است.
وي ادامه داد: هدف از انجام اين تحقيق، سنتز نانوکاتاليستي همگن در سوخت ديزل براي کاهش آلاينده ها بوده است. افزايش پارامترهاي عملکرد از جمله توان، گشتاور و کاهش مصرف ويژه سوخت ترمزي براي سوخت هاي مخلوط گازوئيل- بيوديزل در يک موتور ديزلي از ديگر اهداف دنبال شده در اين کار است.
دکتر ميرزاجان زاده در خصوص لزوم انجام اين تحقيق افزود: «استفاده از حداکثر 20 درصد بيوديزل به جاي قسمتي از گازوئيل در سوخت مصرفي موتور ديزلي، بدون نياز به تغيير در طراحي موتور، باعث کاهش چشمگير ميزان آلاينده هاي حاصل از احتراق مي شود.
دکتر ميرزاجان زاده خاطرنشان کرد : به دليل بالاتر بودن اکسيدهاي نيتروژن حاصل از احتراق بيوديزل (به عنوان يک آلاينده ي سرطان زا) در مقايسه با گازوئيل، و همچنين پايين تر بودن توان و گشتاور توليد شده توسط آن، محدوديت هايي در زمينه استفاده از بيوديزل وجود دارد.
وي اضافه کرد: افزودن نانو کاتاليست سنتز شده در اين تحقيق به مخلوط هاي سوخت گازوئيل-بيوديزل، نه فقط اين مشکل را برطرف مي کند، بلکه باعث بهبود اين پارامترها در مقايسه با سوخت گازوئيل مي شود.
وي با بيان اين مطلب که استفاده از اين محصول باعث کاهش آلايندگي هواي شهرها خواهد شد، گفت: بيشتر نانو کاتاليست هايي که در حال حاضر به عنوان افزودني به سوخت ها اضافه مي شوند به صورت امولسيون هستند. معمولاً اين امولسيون ها از چند ماده شيميايي ديگر مانند آب يا سورفکتانت ها تشکيل شده است.
دکتر ميرزاجان زاده ادامه داد: مشکل عمده اين امولسيون ها، عدم پايداري طولاني مدت در سوخت است. همچنين به دليل استفاده از سورفکتانت ها در ترکيب امولسيون، مشکلاتي را براي موتورهاي احتراق داخلي به وجود مي آورند. برخلاف امولسيون ها، ذرات کاتاليست هاي همگن در مرحله تزريق رسوب نکرده و اختلالي در عملکرد موتور ايجاد نمي کنند.
اين محقق معتقد است که با توجه به هزينه هاي مواد اوليه و لحاظ نمودن هزينه هاي توليد، توليد صنعتي و انبوه اين محصول امکان پذير است. از طرفي با توجه به برآوردهاي اقتصادي انجام شده و همچنين در نظر گرفتن کاهش هزينه هاي عمومي ناشي از آلودگي هوا و هزينه هاي درمان و سلامت شهروندان، تجاري سازي اين طرح از لحاظ اقتصادي مقرون به صرفه خواهد بود.
تحقيقات صورت گرفته حاصل همکاري مهرداد ميرزاجان زاده، دانشجوي دکتراي مهندسي شيمي واحد علوم و تحقيقات، دکتر مهدي ارجمند، عضو هيأت علمي واحد تهران جنوب، دکتر ميثم طباطبايي، سرپرست تيم تحقيقاتي سوخت هاي زيستي، دکتر برات قباديان، رئيس مرکز تحقيقات بيوانرژي دانشگاه تربيت مدرس، دکتر عليمراد بشيري، رئيس مرکز تحقيقات نانو تکنولوژي پژوهشگاه صنعت نفت و ساير همکاران بوده که نتايج آن در مجله Fuel منتشر شده است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن