واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ فروردين ۱۳۹۴ (۱۲:۲۰ب.ظ)
مدير کل امور تربيتي آموزش و پرورش: معرفي مشاغل و بومي سازي در تصميمات کلان کشور تاثيرگذار است موج - مدير کل امور تربيتي و مشاوره وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: براي هفته مشاغل برنامه هاي متعددي داريم زيرا معرفي مشاغل در تصميم گيري هاي کلان کشور تاثيرگذار است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج صبح امروز نشست خبري در سالن جلسات معاونت پرورشي و فرهنگي آموزش و پرورش با حضور ابوالقاسم عيسي مراد مدير کل امور تربيتي و مشاوره وزارت آموزش و پرورش برگزار شد.
عيسي مراد با اشاره به برنامه هاي اين اداره گفت: برنامه هاي متعدد و زملنبندي شده اي به مناسبت هفته مشاغل در که هفته اول ارديبهشت انجام مي شود در نظر داريم که هفته مشاغل يکي از مناسبت هاي مهم و اساسي جامعه بشمار رود.
وي در ارتباط با اهميت هفته مشاغل افزود: در اين هفته هدايت صحيح دانش آموزان به شاخه ها، رشته هاي تحصيلي- شغلي، به منظور ورود به بازار کار متناسب با استعداد، توانايي شخصيت با توجه به امکانات و نيازهاي جامعه ضرورت اجتناب ناپذيري است که لنجام خواهد شد.
مدير کل امور تربيتي و مشاوره وزارت آموزش و پرورش مهمترين اهداف اين اداره را براي هفته مشاغل اين چنين بيان کرد: مهمترين اهداف در اين هفته آشنايي دانش آموزان با مشاغل و رشته هاي دانشگاهي، جلب مشارکت موسسات و مراکز وثر در انتخاب مسير زندگي دانش آموزان و همچنين کمک به دانش آموزان در انتخاب مسير شغلي متناسب براي آينده ونياز هاي جامعه است.
وي در ادامه با بيان انتظاري که براي برگزاري موفق اين هفته از دستگاه هاي اداري استان ها دارد افزود: اين دستگاه ها با تشکيل کميته معرفي مشاغل با مسئوليت استاندار و دبيري مديرکل آموزش و پرورش استان تهران و تقسيم وظايف اسازماني و تشکيل جلسات هفتگي بايد در هرچه بهتر برگزار شدن اين برنامه ها اقدام هاي لازم را به انجام دهند.
عيسي مراد از برپايي نمايشگاه هاي متمرکز استاني در اين هفته خبر داد و گفت: معاونت پرورشي و فرهنگي به منظور بازشناسي فرصت هاي شغلي بومي کشور در خصوص معرفي مشاغل دانش بنيان، مشاغل نو و مشاغل بومي در 32 استان کشور اقدام به برپايي نمايشگاه خواهد کرد.
وي درباره مهمترين راهبردهاي معاونت پرورشي و فرهنگي در زمينه راهنمايي و مشاوره شغلي دانش آموزان خاطرنشان کرد: بازشناسي فرصت هاي بومي شغلي، ترويج فرهنگ کار و کارآفريني . اخلاق حرفه اي در فرايند آموزشي و هم افزايي و افزايش تعامل درون سازماني و برون سازماني از جمله راهبردهاي اين معاونت مي باشد.
مدير کل امور تربيتي و مشاوره وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اقدامات انجام شده در خصوص شناسايي استعداد و رغبت تحصيلي دانش آموزان افزود: با در اختيار داشتن 18000 مشاور در مدارس متوسطه کشور به تهيه آزمون رغبت سنجي تحصيلي و شغلي دانش آموزان پرداخته ايم و همچنين در اين خصوص اطلس بومي ويژهاي با وجود 32 استان در خصوص مشاغل تهيه شده است که اين موارد به منظور به روز رساني نظام جامع اطلاع رساني بازتار کار است.
عيسي مراد با توجه به اين که معرفي مشاغل براي توزيع متوازن دانش آموزان در رشته هاي تحصيلي حياتي است اظهار کرد: معرفي مشاغل نقش بسيار مهمي در روند تحصيلي دانش آموزان دارد و فرايند توليد، توزيع، ترويج، تبديل و مصرف دانش آموزان که همواره در حال تغيير هستند را کنترل مي کند.
وي در پايان گفت: با اجرايي شدن ساختار نظام آموزشي 3-3-6 و انطباق آن با نيازهاي بازار کار و نياز سنجي هاي رشته ها و توزيع متوازن ظرفيت ها در روند راهنمايي و مشاره بسيار با اهميت است و علاوه بر آن بر تصميم گيري هاي کلان جامعه نيز اثرات مثبتي خواهد گذاشت.
لازم به ذکر است که برنامه هاي روزشمار هفته مشاغل که از طرف ماعونت پرورشي و فرهنگي تنظيم شده است به شرح زير مي باشد:
1 اريبهشت - دانش آموزان و ترسيم چشم انداز مشير زندگي تحصيلي- شغلي
2 ارديبهشت – دانش آموزان و راه هاي تشخيص استعداد، رغبت، شخصيت و ارزش هاي آنان
3 ارديبهشت – دانش آموزان و راه هاي کسب اطلاعات لازم در زمينه شناخت مشاغل موجود در جامعه
4 ارديبهشت – دانش آموزان و هدايت تحصيلي آنان به شاخه ها و رشته هاي تحصيلي
5 ارديبهشت – دانش آموز و انطباق پذيري تحصيلي- شغلي
6 ارديبهشت – دانش آموزان و نهادينه کردن فرهنگ کار، کارآفريني و خود آشتغالي
7 ارديبهشت – دانش آموزان و همدلي و هماهنگي سازمان هاي متولي شغلي کشور
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]