تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):درباره ما غلو نکنید، ما را بندگان پرورش یافته (حق تعالی) بدانید آنگاه در فضلیت ما ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

ترازوی آزمایشگاهی

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799408788




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یارانه بخش کشاورزی در کشور تنها هشت هزار میلیارد ریال است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس کمیسیون کشاورزی مجلس: یارانه بخش کشاورزی در کشور تنها هشت هزار میلیارد ریال است اراک- ایران- نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: یارانه بخش کشاورزی در کشور سالانه تنها هشت هزار میلیارد ریال است که رقم مذکور پاسخگوی نیاز های وسیع این حوزه مهم نیست.


ˈعباس رجاییˈ روز شنبه در نشست تعیین تکلیف کودهای ورمی کمپوست در سپاه روح الله استان مرکزی افزود: این در حالیست که یارانه بخش کشاورزی در کشورهای اروپایی سالانه 40 میلیارد یورو است.
وی ادامه داد: همچنین در ایالات متحده آمریکا سالانه یک هزار میلیارد دلار یارانه به بخش کشاورزی اختصاص داده می شود.
رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بخش کشاورزی یکی از حوزه های اساسی و پایه کشور در تامین منابع غذایی است و تلاش برای تقویت زیرساختها، استفاده از فناوری های نوین و روزآمد کردن این حوزه با هدف کاهش وابستگی به بیگانگان باید در اولویت برنامه ها باشد.
رجایی اظهار کرد: تقویت حوزه کشاورزی همواره یکی از دغدغه های مهم مقام معظم رهبری بوده و با توجه به امکانات و منابع برخوردار کشور نیاز است در سایه مدیریت موثر آب و تغییر الگوی کشت و نهادینه کردن کشاورزی نوین قودت واقعی این بخش هویدا شود.
وی ادامه داد: محدودیت آب یکی از مهمترین مشکلات کشاورزی کشور است که باید برای رفع این مشکل مجلس و دولت از متخصصان و تحصیلکردگان این رشته برای اندیشیدن تمهیدات بلند مدت و کاربردی هدفمند آب کمک بگیرند.
رجایی بیان کرد: زمانی بیش از 50 درصد دریای خزر متعلق به کشورما بود اما امروز سهم جمهوری اسلامی ایران از منابع غنی دریا خزر به 11 درصد هم نمی رسد.
وی اضافه کرد: دستیابی به روش های مدیریت تولید آب باعث اقتدار روز افزون کشور می شود به عنوان مثال کشور ترکیه توانسته است با به کارگیری تکنولوژی و فنآوری مدرن به این مهم دست یابد به طوری که رییس جمهوری این کشور اعلام کرده که حاضر است یک بشکه آب را در ازای دو و نیم بشکه نفت معامله کند.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در آینده ای بسیار نزدیک بیش از 80 کشور جهان با مشکل کم آبی روبرو می شوند بنابراین باید فرهنگ سازی در راستای صرفه جویی در مصرف آب در جامعه نهادینه شود.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه بیش از 91 درصد از منابع آب در استان مرکزی صرف امور کشاورزی می شود بنابراین مسوولان جهاد کشاورزی استان باید در ارائه تسهیلات برای تغییر روش آبیاری غرق آبی به قطره ای و بارانی اقدام کنند.
رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هم اکنون تنها 30 درصد از زمین های کشاورزی موجود در کشور زیر کشت می روند، بیان کرد: وضعیت کشاورزی ایران اسلامی به هیچ عنوان مطلوب نیست و بایستی ضمن بهره مندی از تمام ظرفیت های موجود به ظرفیت سازیهای نوین و جدید نیز بیاندیشیم.
وی اضافه کرد: با توجه به سیاستهای جمعیتی کشور نیاز است که مجلس و دولت برنامه های بلند مدت خود را بر پایه جمعیت 150 میلیون نفری قرار دهند و این مهم به پشتوانه قوی و غنی تامین غذای سالم با کیفیت برتر و قیمت مناسب وابسته است.
رجایی راهبرد ابلاغی اقتصاد مقاومتی که توسط مقام معظم رهبری مطرح شده را یکی از نیازهای اساسی کشور دانست و گفت: افزایش بهره وری تولید، تامین ذخایر مهم راهبردی و بازارهای داخلی، صادارات محصولات کشاورزی و داروهای گیاهی و حفاظت و بهره برداری از منابع طبیعی کشور مهمترین برنامه های کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در تحقق اقتصاد مقاومتی است.
وی در خصوص تولید و کارآیی کود ورمی کمپوست نیز گفت: استفاده از این کود نه تنها برای محصولات کشاورزی بلکه در ابعاد وسیع برای احیا زمین های کشاورزی نیز کاربرد دارد.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی در این نشست گفت: شاکله اساسی کشاورزی را امنیت غذایی، تولید ثروت، تامین نیازهای پایه کشور و اشتغال پایدار تشکیل می دهد و توجه ویژه به این بخش گامی برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی است.
سردارˈمهدی صدیقیˈ افزود: منابع آب و خاک سرمایه ملی هستندد و هر گونه آسیب رسانی به این نعمت های خدادادی، خیانت به نسل های آینده است.
وی ادامه داد: توسعه بخش کشاورزی نقش بسیار موثری در اشتغالزایی و امنیت غذایی دارد که اقتدار و امنیت ملی را تضمین می کند بنابراین تغییر الگوی کشت کشاورزی در استان هم آسایش و رفاه مردم ولایتمدار استان مرکزی را تضمین می کند و هم گامی اساسی در راستای اقتدار ایران اسلامی است.
وی تاکید کرد: بخشی از راهبردهای نوین در عرصه کشاورزی نیازمند آشتی دانشگاه با عرصه تولید است و نخبگان دانشگاهی باید تلاش در این سنگر را اولویت بدانند.
رییس سازمان بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی نیز در این آیین گفت: هم اکنون بیش از 20 هزار تن کود ورمی کمپوست تولید شده روی دست کشاورزان مانده و هیچ کس هم حاضر به جبران خسارت های آنها نیست.
سرهنگ پاسدار ˈاحمد حاتمی پورˈ بیان کرد: جهاد کشاورزی هنوز نتوانسته کود ورمی کمپوست را به رسمیت بشناسد و بستر جایگزینی این کود با مواد شیمیایی و خطرآفرین در کودهای شیمیایی فراهم نیست.
وی ادامه داد: دولت و مجلس باید برای حمایت از کشاورزان و تولید کنندگان کوهای ورمی کمپوست بازار فروش این محصول را چه در کشور و چه در بازارهای خارجی تضمین کند.
رییس سازمان بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی اضافه کرد: این نهاد انقلابی از زمانی که در بخش های کشاورزی در نقاط مختلف استان مرکزی ورود پیدا کرده موفقیت های بسیار چشمگیری را بدست آورده است.
وی گفت: در چهار سال گذشته بیش از 120 پروژه از سوی سازمان بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی در استان مرکزی انجام شده که کشت زعفران در روستاهای شهرستان فراهان، اراک و بخشی از شهرستان شازند، اعطای تسهیلات 100 میلیون ریالی برای احداث گلخانه های سنتی زیر 50 متری، مشارکت در پرورش شترمرغ و شیلات از مهمترین فعالیت های آن است.ک/2
7115/560/



04/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن