تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):درباره آيه «ياد خدا بزرگتر است» ـ : به ياد خدا بودن در هنگام روبه رو شدن با حلال و ح...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798016268




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تمایل هند برای مشارکت در توسعه میدان گازی فرزاد و احداث خط لوله صلح


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: در طی سفر به تهران مطرح می شود؛ تمایل هند برای مشارکت در توسعه میدان گازی فرزاد و احداث خط لوله صلح تهران - ایرنا - هندی ها در سفری که قرار است به زودی به ایران انجام دهند، قصد دارند موضوع بازگشت به میدان گازی فرزاد و احیای خط لوله صلح را مطرح کنند.


به گزارش ایرنا به نقل از روزنامه اکونومیک تایمز از دهلی نو، یک مقام ارشد وزارت نفت هند قرار است در صدر یک هیات اقتصادی متشکل از مدیران صنعتی این کشور بزودی از ایران دیدن کند و در مورد احیای خط لوله صلح با مقامهای ایرانی مذاکره می کند.
توسعه این خط لوله مدتهاست در خاک ایران به پایان رسیده اما بخش پاکستانی آن پیشرفت چندانی نداشته و مقام های این کشور مدام از فشار آمریکا روی توسعه آن به دلیل تحریم های غرب علیه ایران سخن می گویند.
البته مقام های ایرانی هم همیشه این ادعا را تکذیب کرده و معتقدند که توسعه این خط لوله ربطی به وضع سیاسی ایران نداشته و ندارد.
گزارشها حاکی از آن است که هند به دلیل نیاز بسیار زیاد خود به منابع انرژی قصد دارد این پروژه را که سالهاست بر زمین مانده دوباره احیا کند.
دلیل این علاقه هندی ها به احیای خط لوله انتقال گاز حاصل از فعالیتهای استخراج گاز از بلوک گازی فرزاد ایران است که کنسرسیومی متشکل از شرکت ملی نفت هند و ONGC VIdesh در سال ٢٠٠٨ ذخایر عظیم گاز طبیعی را در آن کشف و میدان را برای توسعه ١٢ تریلیون و ٨٠٠ میلیارد فوت مکعب گاز آماده بهره برداری کرد.
اما توسعه این پروژه عظیم به دلیل تحریم ها متوقف شد. با توجه به شرایط جدید سیاسی در ایران و توافق هسته ای تهران و گروه کشورهای ١+٥، هند دوباره می خواهد به این بلوک بازگردد و فعالیتهای اکتشاف و استخراج گاز طبیعی را از سر گیرد. تا قبل از تحریم ها، این کنسرسیوم هندی بیش از ٩٠ میلیون دلار در آن صرف مطالعات اکتشافی کرده بود.
این مقام هندی که قرار است در سفر به ایران حضور داشته باشد و در این گزارش نامی از وی برده نشده بود، در مورد اهداف این سفر گفت: ما باید بفهمیم که آنها (ایرانیان) به دنبال چه هستند و اینکه ما چطور می توانیم همه چیز را توسعه دهیم. ما باید طرح خود را در مورد بلوک فرزاد ارائه دهیم. باید همه راههای استخراج گاز را از این میدان بررسی کنیم. این مسئله می تواند شامل مذاکرات در مورد ساخت خط لوله از ایران به پاکستان هم بشود.
در دیدار سه ماه پیش یک هیات ایرانی از هند، صحبت از احیای این میدان توسط شرکتهای هندی به میان آمد. برهمین اساس هندی ها در صدد برآمدند تا برنامه ای در این باره تدوین کنند.
به گفته وی، پروژه خط لوله صلح ایران ـ پاکستان ـ هند هم مانند توسعه بلوک فرزاد بعد از تحریم های آمریکا از سوی هندیها کنار گذاشته شد. پس از تحریم ها هند مجبور شد به فکر خط مستقل انتقال گاز از ترکمنستان از طریق ترکمنستان و پاکستان بیفتد.
ساخت این خط لوله باوجود سالها مذاکره میان هند و پاکستان هنوز به مرحله ای نرسیده که کنسرسیومی برای ساخت و نگهداشت آن مشخص شود. برای هند خط لوله واردات گاز از ایران و ترکمنستان هرگز از چند اعلامیه از سوی مقامات رسمی فراتر نرفته است. به جز ایران و ترکمنستان، هند در فکر ایجاد خط لوله برای انتقال گاز طبیعی از قزاقستان، روسیه و میانمار هم هست.
هند نزدیک به ٨٠ درصد از نفت خام مورد نیاز خود و چیزی نزدیک به یک سوم از نیازخود را به گاز طبیعی وارد می کند. قیمتهای بالا و محدودیتهای ظرفیتی واردات این کشور را محدود کرده است.
کاهش شدید قیمت نفت در بازارهای جهانی طی سال گذشته میلادی از طرفی، و راحتی انتقال گاز و نفت توسط خطوط لوله از طرف دیگر می تواند مصرف گاز این کشور را افزایش دهد. گاز در مقایسه با نفت، سوختی بسیار پاکتر به شمار می رود. چندین نیروگاه برق بویژه در جنوب هند به دلیل نبود گاز ارزان و یا کمبود آن از فعالیت بازمانده اند.
اقتصام(1)2022**1558



06/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن