تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند نماز بنده‏اى را كه دلش همراه بدنش نيست نمى‏پذيرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798084304




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سهم 5 درصدی ایران از بازار ترکیه


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: در همایش کاربردی تجارت با ترکیه مطرح شد سهم 5 درصدی ایران از بازار ترکیه خبرگزاری پانا: مدیر عامل مرکز آموزش بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: ترکیه حدود ۲۵۰ میلیارد دلار در سال واردات دارد که سهم ایران کمتر از پنج درصد است. البته تراز تجاری ایران با ترکیه در حال حاضر مثبت است و این مثبت بودن، مدیون صادرات گاز، نفت و مشتقات آن است.
۱۳۹۳ سه شنبه ۱۲ اسفند ساعت 13:59

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرنگار اقتصادی پانا عباس خالقی‌تبار در همایش کاربردی تجارت با ترکیه که امروز در مرکز همایش های بین المللی صداوسیما برگزار شد، اظهار کرد: ابتکاراتی چون بهره برداری هوشمندانه از موافقتنامه دو جانبه تجارت ترجیحی، موافقت نامه همکاری های گمرکی و مشارکت در نظام همکاری‌ چند جانبه منطقه‌ای از جمله راهکارهای افزایش حجم مبادلات تجاری است. وی گفت: کاهش بهای جهانی نفت، ضرورت کاهش وابستگی به صادرات نفتی، کیفی سازی واردات، شناخت فرصت‌های تجاری و سرمایه گذاری مشترک از جمله عوامل تاثیرگذاری هستند که بر مبنای آن مسیر افزایش صادرات را می توان مهمترین مسیر، جهت دستیابی به برنامه های توسعه ای کشور در حوزه اقتصاد مقاومتی اعلام کرد. خالقی تبار با بیان اینکه تأسیس شهرک‌های صنعتی، بنگاه‌های تولیدی مشترک و بهره برداری از موقعیت سوق الجیشی ایران و ترکیه در تأمین کالا و خدمات مورد نیاز سایر کشورها، می تواند زمینه ساز افزایش تراز تجاری باشد، بیان کرد: نرخ رشد حجم تجارت با ترکیه در چند سال اخیر، نشان دهنده تثبیت و حرکت رو به جلوی تجارت با ترکیه بوده و با توجه به هدف گذاری انجام شده جهت نیل به حجم سالانه 30 میلیارد دلار، می تواند چشم انداز مناسبی جهت توسعه همکاری های بازرگانی باشد. وی اظهار کرد: این مرکز توانسته در چند ماه گذشته تشریح مناسبی از فرصت های تجارت با کشورهای عراق، امارات، قطر، روسیه و چین را ارائه کند که با حضور طیف گسترده صاحبان صنایع، تجار و فعالان اقتصادی، اثربخشی و رضایت مطلوبی داشته است. وی گفت: در چارچوب استراتژی صنعتی 2023، ترکیه در صدد است برای نیل به صادرات 500 میلیارد دلاری و قرار گرفتن در میان 10 اقتصاد بزرگ دنیا، سهم تحقیق و توسعه از تولید ناخالص داخلی را به سه درصد برساند و پایگاه تولید صنعتی خود را از صنایع با فناوری متوسط به صنایع با فناوری بالا تغییر جهت دهد که برای رسیدن به این اهداف ترکیه نیازمند دستیابی به رشد سالانه هشت درصدی است. مدیرعامل مرکز آموزش بازرگانی وزارت صنعت به شرایط و فضای کنونی اقتصاد جهانی و منطقه‌ای اشاره کرد و گفت: توسعه روابط تجاری با کشورهای دوست و همسایه، علاوه بر ثبات و توسعه اقتصادی سبب رونق کسب و کار بنگاه‌ها می‌شود. وی به نقش مرکز آموزش بازرگانی اشاره و اظهار کرد: این مرکز سعی دارد با دعوت از مسئولان دولتی و خصوصی و با دعوت از سفرا، رؤسای اتاق‌های بازرگانی و رایزنان بازرگانی دو کشور فرصتی را جهت طرح مشکلات اجرایی بنگاه ها فراهم کند و با ارائه پاسخ‌های مناسب متولیان امر بتواند ضمن رفع مسائل پیش پای بنگاه ها، موجبات رونق کسب وکار آنان را فراهم کند و باعث افزایش تعاملات تجاری با کشورهای هدف شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن