واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob استاندار کرمانشاه: تحول و توسعه در جامعه از مسیر فرهنگ می گذرد کرمانشاه - ایرنا - استاندار کرمانشاه گفت: بدون شک مسیر هر تحول و توسعه ای در جامعه، فرهنگ است و تا این بخش اصلاح نشود به توسعه نمی رسیم.
به گزارش ایرنا، ابراهیم رضایی بابادی سه شنبه در نشست با اصحاب فرهنگ و هنر استان افزود: متاسفانه برای فرهنگ و هنر آنچه را که جان مایه انسانی و بر مبنای دیدگاه و اعتقادات ما می باشد هزینه نمی کنیم در حالیکه باید با جدیت در راستای تحقق خواسته ها و برنامه های هنرمندان تلاش کنیم.
وی اظهار داشت: به بخش فرهنگ در راستای رشد و تعالی جامعه٬ اهمیت جدی نمی دهیم و به همین لحاظ است که هنوز به توسعه نرسیده ایم و دچار مشکلاتی در جامعه هستیم.
استاندار کرمانشاه گفت: به توسعه و تعالی بخش فرهنگ اعتقاد دارم لذا هر کاری که بتوانم برای بالندگی این بخش انجام خواهم داد زیرا چنانچه جامعه ما در حوزه فرهنگ متحول شود٬ حرکت در مسیر توسعه هموارتر می شود.
رضایی، همچنین تحول در بخش فرهنگ را موثر در مراکز آموزشی و دانشگاه ها عنوان کرد و گفت: با ادامه این روند می توانیم به یک شرایط ایده ال در جامعه برسیم در غیراینصورت اگر هر هزینه ای انجام دهیم به هیچ جایی نمی رسیم.
وی گفت: اهالی فرهنگ و هنر با داشتن حداقل امکانات برای جامعه بسیار مفید هستند بنابراین امیدوارم در دوران خدمتم در این استان با توجه به فرهنگ غنی کرمانشاه گام های مناسبی برای رشد این بخش بر دارم.
وی در پایان با تقدیر از فعالیت های مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی استان در خدمت رسانی به اصحاب فرهنگ و هنر، خواستار برنامه ریزی برای تشکیل و استمرار این نشست ها به منظور اتخاذ تصمیمات راهبردی و کارشناسی در حوزه فرهنگ شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه نیز گفت: در تمامی عرصه های فرهنگی استان از ظرفیت های بالایی برخوردار است و به نوعی کرمانشاه٬ ایران کوچک در ابعاد فرهنگی است.
محمدابراهیم رحیمی زنگنه، کرمانشاه را در تمامی رشته های فرهنگی سرآمد و دارای منابع غنی عنوان کرد و افزود: اگر کرمانشاه را شیراز دوم بنامیم حرفی به گزاف نگفته ایم زیرا در استان دارای کثرت انجمن های شاعری و همچنین شعرای بنامی هستیم.
به گفته وی، کرمانشاه در عرصه خوشنویسی دارای مکتب خوشنویسی است و هنرهای تجسمی٬ نمایشی تئاتر نیز از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
وی ادامه داد: اگر اعتقاد داریم که اقتصاد برای توسعه مهم است٬ باید زمینه های فرهنگی این استان را توسعه ببخشیم تا کرمانشاه با نخبگان فرهنگی خود به قطب فرهنگی در کشور تبدیل شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه، مجتمع های فرهنگی و هنری در استان را قابل توجه عنوان کرد و گفت: اجرای برنامه های فرهنگی و هنری بصورت هفتگی در مجتمع های فرهنگی بویژه سالن انتظار تدوین شده که حوزه ها و بخش های مختلف فرهنگی در این محل به اجرای برنامه های خود می پردازند.
وی همچنین از برنامه ریزی برای اجرای 120 برنامه در استان خبر داد و گفت: برای اجرای این برنامه ها به بیش از 80 میلیارد ریال اعتبار نیازمند است که امیدواریم تخصیص پیدا کند.
وی برگزاری کنگره مکتب خوشنویسی، کنگره ملی شاعران آیینی، جشنواره بین المللی موسیقی، عرفانی و مقامی، برگزاری هفته های مشترک فرهنگی بین ایران و سلیمانیه عراق را از جمله برنامه های تدوین شده برای اجرا در استان عنوان کرد.
در این مراسم استاد محمد جواد محبت به نمایندگی از حوزه ادبیات و شعر، دکتر نادر نادری به نمایندگی از حوزه پژوهش، استاد عبداله جواری به نمایندگی از خوشنویسان، هدایت حیدری به نمایندگی از حوزه هنرهای نمایشی، شهاب متقی فر به نمایندگی از حوزه موسیقی، فرزاد عباسی به نمایندگی از حوزه هنرهای تجسمی، کیوان کاشفی به نمایندگی از حوزه چاپ و نشر و همچنین دکتر عبدالرضا رادفر به بیان دیدگاه ها و نکته نظرات خود در باره مباحث فرهنگ و هنر در استان پرداختند.
567
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
31/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]