تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زيد بن خالد جُهَنى: پيامبر خدا صلى الله عليه و آله از هيچ نمازى به نماز ديگر مشغول...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799050440




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دولت به بودجه حوزه فرهنگ بی توجه است


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
دولت به بودجه حوزه فرهنگ بی توجه است
عبداللهی:
دولت به بودجه حوزه فرهنگ بی توجه است معاون پارلمانی شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: وقتی فقط یک درصد کل بودجه و چهار درصد بودجه عمومی به حوزه فرهنگ اختصاصی می‌یابد، یعنی با این عدد نمی‌شود کار بزرگی کرد، با عدد کوچک کار کوچک صورت می‌گیرد.


به گزارش فرهنگ نیوز، علی‌اصغر عبداللهی معاون پارلمانی شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: این سوء تفاهم از آنجا ناشی می‌شود که دولت به برخی دستگاه‌ها توجه خوبی دارد، اما به دستگاههای فرهنگ ساز توجه متوازن با سایر دستگاه‌ها را ندارد.

وی ادامه داد: بودجه کتابخانه ملی که متعلق به دولت است با رشد 48 درصدی از 64میلیارد به 94 میلیارد افزایش یافته است، وزرات فرهنگ از 450 به 660میلیارد افزایش یافته است. حمایت از نشر 29 درصد، امور سینمایی در وزرات ارشاد 43درصد، بازیهای رایانه‌ای 115درصد افزایش و سازمان میراث فرهنگی که یک دستگاه دولتی است، 47درصد افزایش دارد، مرکز مطالعات منطقه‌ای 167درصد افزایش، وزارت ورزش و جوانان 62 درصد در بخش هزینه‌ای و 72 درصد در بخش تملک عمرانی، قانون پرورش فکری 32 درصد افزایش یافته است.

معاون پارلمانی شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: چیزی نزدیک به هزار میلیارد تومان به دستگاههای فرهنگی که زیر نظر مستقیم دولت هستند، افزایش یافته است و متقابلا بودجه سایر دستگاههای فرهنگی که زیر نظر دولت نیستند، در حد سال 94 باقی مانده است و یا از بودجه آن‌ها کم شده است، بودجه 12 بخش فرهنگی غیردولتی تعدیل یا بطور کامل حذف شده است.

عبداللهی تاکید کرد: به نظر می‌رسد در تخصیص بودجه فرهنگی یک رفتارهای ناگفته‌ای بین دولت و دستگاههای دولتی وجود دارد. دولت تصورمی کند اگر به دستگاههای فرهنگی غیروابسته به خودش بودجه دهد، آن‌ها پاسخگوی دولت نیستند و به رفتار‌ها و دغدغه‌های دولت توجه نمی‌کنند. اگر اقتصاد مقاومتی یک رفتارهای اجتماعی مورد دغدغه نظام و حاکمیت است، باید همه دستگاههای فرهنگی به این رفتار توجه کنند، اما دولت یک سوء تفاهمی بین خود و سایر دستگاههای فرهنگی غیر دولتی دارد و الان در بودجه این در منحنی خودش را نشان می‌دهد که مشمول کم توجهی در بودجه ریزی فرهنگی کشور است.

اصلاح مسیر‌ها و امکان ریل گذاریعبداللهی با اشاره به اینکه نظام جمهوری اسلامی، مجلس امکان ریل گذاری و اصلاح مسیر‌ها را دارد، گفت: اینکه توجه دولت به دستگاههای فرهنگی دولتی معطوف شده است، در واقع به مثابه اعتماد یک فرد به افراد درون خانواده خودش است و اینکه به سایر دستگاههای فرهنگی غیر خانواده خود، اعتماد نمی‌شود ناشی از‌‌ همان سوء تفاهم در حوزه فرهنگی کشور است.

معاون پارلمانی شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به مزایا و معایب بودجه سال 95 کشور گفت: کمترین توجه ما در بحث فرهنگ به فرهنگ دینی و فرهنگ اسلامی ایرانی است.

عبداللهی گفت: هدفمندی رایانه‌ها به دلیل نداشتن یک پیوست فرهنگی برای کشور تبدیل به یک چالش شده است، پس از هدفمندی یارانه‌ها، بعضی از کالای مشمول سبد فرهنگی مانند کتاب تا 9 برابر افزایش یافته است، در صورتی که کشاننده‌های روانی برای مطالعه در کشور زیاد هستند.

غفلت از فضای مجازی و رسانه‌های جمعیوی با اشاره به اینکه مهم‌ترین ضعف بودجه فرهنگی سال 1395، پایبند بودن سهم فرهنگ در کل بودجه است، وقتی فقط یک درصد کل بودجه و چهار درصد بودجه عمومی به حوزه فرهنگ اختصاصی می‌یابد، یعنی با این عدد نمی‌شود کار بزرگی کرد، با عدد کوچک کار کوچک صورت می‌گیرد. یاپه‌های جامعه‌شناختی جامعه که از ملت ایران یک ملت فرهنگی ساخته است، می‌تواند بعنوان نقطه قوت فرهنگی کشور در سال 95 نام برد که این نقطه قوت کمتر ناظر بر بحث بودجه و هزینه کرد، فرهنگی هستند.

معاون پارلمانی شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین با اشاره به ارتباط بودجه ریزی فرهنگی با برخی آمار‌ها گفت: در بودجه به موضوع کتاب توجه بیشتری می‌شود و نسبت به سایر رسانه‌های دیداری، شنیداری و فضای مجازی غفلت می‌شود.

عبداللهی در پایان تاکید کرد: این برنامه ریزی به ما آدرس آماری نادرست می‌دهد به همین علت باید در اصل آمار و مهندسی آمار فرهنگی واکاوی بیشتری انجام شود.

منبع: تسنیم


94/11/24 - 12:59 - 2016-2-13 12:59:20





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن