امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):توكّل كردن (به خدا) بعد از به كار بردن عقل، خود موعظه است.

بهترین شرکت تعمیرات لوازم خانگی با گارانتی تعمیرات کجاست؟

بهترین
از آن جا که این روز ها قیمت لوازم خانگی افزایش زیادی پیدا کرده و وارد شدن آن‌ ها به بازار به علت تحریمات با مشکل مواجه شده است بسیاری از افراد ترجیح می‌ دهند تا لوازم خانگی معیوب شان را تعمیر کنند.

تعمیرات لوازم خانگی

تعمیرات لوازم خانگی به تخصص، تجربه و ابزار تخصصی و پیشرفته نیاز دارد، سپردن تعمیرات لوازم خانگی به افراد بدون تخصص منجر به ایراد و خرابی بیشتر و افزایش هزینه‌ های تعمیرات می‌ شود، در این مقاله به معرفی بهترین شرکت تعمیرات لوازم خانگی با کیفیت بالا و گارانتی تعمیرات می ‌پردازیم تا تعمیرات لوازم خانگی تان را با خیالی آسوده انجام دهید.

تعمیر لوازام خانگی در تهران

مجموعه دکتر آچار موسسه‌ تعمیراتی مجاز و معتبر در تهران است که در تمامی مناطق 22 گانه تهران دارای شعبه می‌ باشد، تعدد شعبات این شرکت در سرتا سر تهران باعث افزایش سرعت خدمات رسانی می شود.

تکنسین ‌های این شرکت تنها با یک تماس تلفنی در کوتاه‌ ترین زمان ممکن به محل اعزام شده و با استفاده از دانش و تخصص شان به ارائه خدمات در منزل می پردازند.

به نقل از دکتر آچار ما در دکتر آچار دغدغه های شما را کمتر خواهیم کرد زمانیکه برای تعمیر لوازم خانگی به شرکت های تعمیرات مراجعه میکنید دغدغه شما درست تعمیر شدن لوازم خانگی و قیمت مناسب و حرفه ای بودن تکنسین می باشد که ما همه این دغدغه ها را حل کرده ایم.

تعمیرکار حرفه ای لوازم خانگی را به منزل شما اعزام میکنیم و 365 روز گارانتی میدهیم که اگر از همان قسمت تعمیر شده مجدد مشکلی پیش آمد رایگان مشکل را حل کنیم پس خیالتان راحت میشود که فقط خدمات انجام نمیدهیم و بگوییم خداحافظ و پشتیبانی داریم و از نظر هزینه نیز کلیه هزینه ها با توجه به نرخ اتحادیه می باشد.

مشاوره رایگان با کارشناسان مجموعه

از طریق تماس تلفنی در 24 ساعت شبانه روز با کارشناسان مرکز دکتر آچار در ارتباط باشید، کارشناسان در ابتدا شما را راهنمایی می ‌کنند تا در صورت امکان خودتان تعمیرات را انجام داده و مشکل لوازم خانگی ‌تان را برطرف کنید، در صورتی که تعمیر دستگاه توسط خودتان امکان پذیر نباشد، می توانید در خواست تکنسین بدهید.

تعمیر لوازم خانگی در محل

از آن جا که بسیاری از لوازم خانگی از جمله یخچال، لباسشویی، ظرفشویی و... سنگین هستند و حمل و نقل و جا به جایی شان به تعمیرگاه کار سختی است و نیاز به صرف زمان و هزینه‌ های زیادی دارد، این مرکز اقدام به اعزام تکنسین به منزل می کند.

تکنسین های مرکز دکتر آچار افراد متخصص و آموزش دیده‌ ای هستند که با استفاده از بهترین ابزار در کوتاه‌ ترین زمان ممکن به تعمیرات لوازم خانگی در منزل و محل می ‌پردازند.

خدمات تکنسین های دکتر آچار در منزل

1.  نصب لوازم خانگی
  2.  سرویس و عیب یابی لوازم خانگی
  3.  تعمیر لوازم خانگی
  4.  تعویض قطعات معیوب

تعمیر انواع لوازم خانگی

اغلب لوازم خانگی با برق کار می ‌کنند و به صورت مداوم از آن‌ ها استفاده می‌ شود، مواردی نظیر نوسانات برق شهری، عدم استفاده صحیح و نگهداری از لوازم خانگی منجر به ایراد و خرابی در آن‌ ها می‌ شود، تعمیر لوازم خانگی را به افراد بدون تخصص نسپارید تا دچار ایرادات و خرابی‌ های بیشتر در آن ها نشود.

تعمیر انواع لوازم خانگی

تکنسین ‌های مرکز دکتر آچار به تعمیر انواع لوازم خانگی می ‌پردازند که در ادامه به آن ‌ها اشاره خواهیم کرد.

تعمیر یخچال

تعمیر یخچال در شرکت دکتر آچار توسط تکنسین‌ های متخصص در غرب، شرق، شمال و جنوب تهران با استفاده از بهترین تجهیزات و ابزار انجام می‌ شود.

در صورتی که یخچال تان در هر برند و مدلی دچار ایراد و خرابی شود، بدون هیچ گونه نگرانی آن را به تکنسین‌ های مرکز دکتر آچار بسپارید تا در کوتاه ‌ترین زمان ممکن به تعمیر یخچال تان بپردازند.

تعمیر پکیج

پکیج از لوازم پر مصرف در فصل تابستان و زمستان است که نیاز به مراقبت و نگهداری و سرویس دوره‌ ای دارد، تکنسین‌ های دکتر آچار افراد مجرب و آموزش دیده‌ ای هستند که می ‌توانید تعمیرات پکیج خود را به آن‌ ها بسپارید برای تعمیر پکیج اینجا کلیک کنید.

تعمیرماشین لباسشویی

تعمیرات ماشین لباسشویی در هر برند و مدلی به صورت تخصصی توسط تکنسین‌ های دکتر آچار در تمامی مناطق تهران در محل انجام می‌ شود.

تعمیر ماشین ظرفشویی

در صورتی که ماشین ظرفشویی تان به هر دلیلی دچار ایراد و خرابی شده است بدون هیچ گونه نگرانی عیب یابی و تعمیر آن را به تکنسین‌ های متخصص مرکز دکتر آچار در تهران بسپارید.

تعمیر ماکروفر

تعمیرکاران مرکز دکتر آچار آماده ارائه خدمات در زمینه نصب، عیب یابی و تعمیرات ماکروفر هستند، در صورت بروز مشکل و خطا در ماکروفرتان از تعمیرکاران متخصص مرکز دکتر آچار کمک بگیرید.

تعمیر اجاق گاز

اجاق گاز از لوازم خانگی حساس است که مستقیماً به گاز شهری متصل می ‌شود، در صورتی که مشکلی در اجاق گازتان مشاهده کردید بدون هیچ گونه دست کاری توسط خودتان و افراد بدون تخصص، تعمیر آن را به تکنسین‌ های متخصص مرکز دکتر آچار بسپارید.

تعمیر جاروبرقی

تعمیر جارو برقی را به دلیل حساسیت بالای این دستگاه به تعمیرکاران و تکنسین‌ های آموزش دیده بسپارید تا مشکل جارو برقی به صورت اصولی برطرف شود.

تعمیر کولر گازی و اسپلیت

تعمیرات کولر گازی و اسپلیت از حساسیت بسیار بالایی برخوردار است، این کار نیازمند دانش و تجربه است، تعمیر اسپلیت و کولر گازی ‌تان را با خیالی آسوده به تکنسین‌ های مرکز دکتر آچار بسپارید.

تعمیر آبگرمکن

آبگرمکن از مهم‌ ترین لوازم خانگی است که به صورت همزمان با آب و گاز می ‌کند، آبگرمکن به صورت مرتب نیاز به سرویس و عیب یابی دارد، خدمات تخصصی مربوط به آبگرمکن را به تکنسین ‌های متخصص در این زمینه در مرکز دکتر آچار بسپارید.

تعمیر هود

هود از لوازم خانگی پر کاربرد است که می‌ تواند دچار مشکلات و ایرادات رایجی شود، این دستگاه از قطعات مختلفی تشکیل شده و نیاز به بررسی و تعمیر اصولی توسط تکنسین دارد.

تعمیر آبسرد کن

آبسردکن ها انواع مختلفی دارند، در صورتی که آبسرد کن تان به هر دلیل دچار ایراد و خرابی شده است، تعمیر آن را بدون هیچ گونه نگرانی به تعمیرکاران متخصص دکتر آچار بسپارید.

تعمیر کولر آبی

کولر آبی از لوازم خانگی مهمی است که نیاز به سرویس مدام دارد، سرویس و تعمیرات کولر گازی را به تکنسین ‌های متخصص دکتر آچار در تهران بسپارید.

تعمیر قهوه ساز

قهوه سازها دارای انواع مختلی هستند و استفاده خانگی و صنعتی دارند، در صورتی که قهوه سازتان نیاز به تعمیرات دارد، تعمیرات آن را به تکنسین‌ های متخصص دکتر آچار در تهران بسپارید.

تعمیر فرتوکار

تعمیرکاران متخصص دکتر آچار تعمیرات فر تو کار را در هر منطقه‌ ای از تهران که باشید در کوتاه‌ ترین زمان ممکن و با استفاده از بهترین ابزار انجام می ‌دهند.

تعمیرات با استفاده از قطعات اصل و اورجینال

اولویت تکنسین ‌های مرکز دکتر آچار تعمیر قطعات معیوب لوازم خانگی است، در صورتی که تعمیر قطعات معیوب امکان پذیر نباشد و تعویض آن‌ ها بهتر از تعمیرات باشد تکنسین‌ های مرکز دکتر آچار از قطعات اصل و اورجینال همان برند استفاده می‌ کنند.

تکنسین های مرکز دکتر آچار جهت رفاه حال مشتریان گرامی به تامین قطعات اصلی و فابریک لوازم خانگی می پردازند همچنین امکان تهیه قطعات توسط مشتریان وجود دارد، قطعاتی که توسط تکنسین های مجموعه تهیه شوند دارای گارانتی هستند اما قطعات تهیه شده توسط مشتریان هیچ گونه ضمانتی ندارد.

تعمیرات لوازم خانگی با گارانتی

با توجه به افزایش قیمت ماشین لباسشویی شرکت دکتر آچار برای تمامی خدماتی که توسط تکنسین‌ های این مرکز انجام می ‌شود ضمانت نامه 1 ساله ضروری در نظر گرفته است.

گارانتی شرکت دکتر آچار به این معنی است که در صورتی که تکنسین ‌های مرکز ما وسیله‌ ای را در منزل شما تعمیر کنند و آن وسیله به علت‌ های مختلفی تا یک سال دچار ایراد و خرابی ‌شود تکنسین ها موظف اند که دستگاه تان را مجددا و بدون دریافت هزینه جداگانه تعمیر کنند.

هزینه تعمیر لوازم خانگی

هزینه تعمیر لوازم خانگی به عواملی نظیر نوع خرابی، شدت خرابی، قطعه ای که تعویض می شود و... بستگی دارد با این حال هزینه خدماتی که توسط تکنسین های این مرکز انجام می شود.

اقتصادی