امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن چون خشمگين شود، خشمش او را از حق بيرون نبرد و چون خشنود شود، خشنوديش او را به ب...

تعداد کل بازدیدها : 1798197307

معرفی بهترین مشاوران کسب و کار در تهران

معرفی
کارشناسان صنعت مشاوره کسب و کار، که به عنوان مشاوره مدیریت نیز شناخته می شوند، سالانه بیش از 250 میلیارد دلار در سراسر دنیا، درآمد کسب می‌کنند و تخمین زده می‌شود که 700 هزار شرکت مشاوره در سراسر جهان در حال فعالیت هستند.

برای کسب و کارهایی که به کمک نیاز دارند، استخدام مشاور کسب و کار مناسب بازدهی مشاوره کسب و کار یک تجارت بزرگ است. کارشناسان صنعت مشاوره کسب و کار، که به عنوان مشاوره مدیریت نیز شناخته می شوند، سالانه بیش از 250 میلیارد دلار در سراسر دنیا، درآمد کسب می‌کنند و تخمین زده می شود که 700 هزار شرکت مشاوره در سراسر جهان در حال فعالیت هستند. برای کسب و کارهایی که به کمک نیاز دارند، استخدام مشاور کسب و کار مناسب بازدهی را تا حد اعلایی بالا می‌برد.

• حال در میان این همه شرکت‌های مشاوره کسب و کار، کدام را باید انتخاب کنیم؟
  • یک مشاور کسب و کار خوب، باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

مشاور کسب و کار کیست؟

مشاور کسب و کار به عنوان فردی حرفه ای برای کمک به شرکت ها در دستیابی به اهداف خود یا ساده سازی عملیات در یک حوزه خاص از تجارت مانند فروش، فناوری اطلاعات، امور مالی، بازاریابی، مدیریت زنجیره تامین، منابع انسانی، عملیات، مهندسی و امنیت عمل می‌کند.

وظایف مهم مشاوران برتر کسب و کار

وظایف مشاوران کسب و کار شامل موارد زیر است:

• افزایش فروش و درآمد
  • تسهیل یادگیری سیستم‌ها، ابزارها و فرآیندهای جدید
  • بهبود عملکرد کارکنان
  • توسعه‌ برنامه‌های تجاری
  • بهبود کارایی سازمانی
  • اعمال تغییرات سازمانی، که ممکن است شامل استخدام و اخراج کارکنان باشد
  • انجام یا آماده شدن برای ممیزی
  • بهبود خدمات مشتری و رضایت مشتری
  • تقویت روحیه کارکنان

بهترین مشاوران کسب و کار در تهران چه خدماتی ارائه می‌دهند؟

مشاوره فروش

مشاور فروش، به توسعه فرآیند فروش سازمان کمک می‌کند، راه هایی را برای بهبود عملکرد فروش شناسایی می‌کند و آموزش فروش را به نمایندگان ارائه می‌دهد.

مشاوره کسب و کار

مشاوره کسب و کار، به شناسایی بهبود کارایی و عملکرد عملیاتی سازمان کمک می‌کند.

مشاوران کسب و کار واجد شرایط، هوش تجاری و تجربه بهینه سازی استراتژی شرکت را نشان خواهند داد.

مشاور کسب و کار، مسئول ایجاد کسب‌وکار جدید، ارائه استراتژی‌ها به مشتریان، نظارت بر اجرای استراتژی‌های مشتری، و همکاری با مشتریان اجرایی برای توسعه طرح‌های تجاری مناسب، است.

مشاوره بازاریابی

مشاور بازاریابی، به سازمان‌ها کمک می‌کند تا استراتژی‌های بازاریابی را برای افزایش آگاهی از برند و ایجاد موقعیت‌های جدید کسب‌وکار ایجاد و اجرا کنند.

مشاور بازاریابی مسئول کار در کنار سازمان بازاریابی مشتری جهت توسعه و ادغام تاکتیک ها و استراتژی‌های بازاریابی موثر در ریتم عملکرد مشتری است. مشاور بازاریابی مسئول انجام تحقیقات عمیق و تجزیه و تحلیل رقابتی، با استفاده از یافته‌های خود برای ایجاد یک برنامه بازاریابی مؤثر و شناسایی تاکتیک‌هایی جهت بازاریابی محصول خواهد بود.

مشاوره حسابداری

مشاور حسابداری، امور مالی یک کسب و کار را تجزیه و تحلیل می کند و به تیم رهبری کمک می کند تا تصمیمات مالی صحیحی بگیرند.

این فرد وظیفه دارد در کنار تیم حسابداری مشتریان برای نظارت و مشاوره در مورد تغییرات لازم در رویه های حسابداری شرکت کار کند. آنها با مشتریان برای شناسایی زمینه های بهبود در فرآیندهای تجاری خود در ارتباط هستند و بر اجرای راه حل های قابل اجرا و سازگار، نظارت خواهند داشت.

مشاوره فناوری

مشاور فناوری، به سازمان ها کمک می کند تا راه حل های فناوری را به گونه ای پیاده سازی کنند که عملکرد کسب و کار را بهبود بخشد.

مشاور فناوری، سیستم های فناوری مشتری را تجزیه و تحلیل می کند تا اطمینان حاصل کند که شرکت در مسیر رسیدن به اهداف خود است. پس از تجزیه و تحلیل سیستم‌های فناوری مشتری و زیرساخت‌های شرکت، مشاور فناوری هرگونه تغییر لازم را برای پشتیبانی از امنیت اطلاعات و عملیات تجاری پیشنهاد می‌کند.

مشاوره حقوقی

مشاور حقوقی، وکیل یا متخصص حقوقی است که به تجارت‌ها در مورد مسائل حقوقی مشاوره می دهد. این فرد علاوه بر انجام تحقیقات لازم، مسئولیت تنظیم قراردادها، بررسی خلاصه ها و انجام مذاکرات از طرف مشتری را نیز برعهده خواهد داشت.

مشاوره روابط عمومی

مشاور روابط عمومی، ارتباطات بین یک تجارت و مردم را بهبود بخشیده و مدیریت می‌کند. مشاور روابط عمومی، متخصص ارتباطات با تجربه است که می‌تواند به ‌طور ماهرانه‌ای از طرف مشتری، بیانیه‌های مطبوعاتی را پیش‌نویس کند، روابط رسانه‌ای مشتری و مخاطبین را مدیریت کند.

مشاوران برتر کسب و کار در تهران دقیقا چه کار می‌کنند؟

هر مشاور با توجه به زمینه‌ی کاری که دارد، وظایف مختلفی را برعهده می‌گیرد. صرف نظر از جایگاهی که مشاور در آن کار می کند، چند کار وجود دارد که یک مشاور باید به خوبی انجام دهد:

• موانعی را که مانع رشد و کارایی تجارت می شوند را شناسایی می‌کنند
  • ‌تعیین می‌کنند که چه تغییراتی باید ایجاد شود و به اجرای تغییرات کمک می‌کنند
  • هرگونه آموزش و منابع لازم به کارکنان و مدیریت را ارائه می‌دهند
  • ایده های نوینی را برای تازه کردن یک کسب و کار ارائه می‌دهند
  • در برنامه ریزی کسب و کار و ایجاد مشاغل جدید کمک می‌کنند
  • در صورت لزوم کارکنان را ارزیابی، استخدام و اخراج می‌کنند
  • بودجه یک شرکت را تجزیه و تحلیل می‌کنند، تنظیمات را پیشنهاد می‌دهند، و به انجام این تنظیمات کمک می‌کنند.
  • به ارائه دهندگان و شرکا برای دستیابی به اهداف کمک می‌کنند.

آیا می‌خواهید به یکی از بهترین مشاوران کسب و کار در تهران تبدیل شوید؟

مراحل زیر را دنبال کنید:

• حوزه تخصصی خود را مشخص کنید
  • در مورد نقاط قوت و تخصصی خود صادق باشید. از خود سه سوال اساسی بپرسی:
  • "آیا من دیدگاه منحصر به فردی دارم؟"
  • "آیا تجربه لازم برای معتبر بودن در این زمینه را دارم؟"
  • "آیا تقاضا برای این خدمات وجود دارد؟"

مشاور بودن مستلزم آن است که شما فردی با انگیزه و خلاق باشید. قبل از هرچیز توانایی خود را برای برآورده کردن خواسته های مشتریان در نظر بگیرید. برای یافتن تخصص مشاوره‌ای خود، زمینه هایی را که در آنها عالی هستید، پروژه هایی که در بررسی عملکرد آنها امتیاز بالایی کسب کرده اید، یا سرگرمی هایی که خارج از دفتر کار بر آن‌ها مسلط شده اید را در نظر بگیرید.

این‌ها بهترین گزینه‌های انتخابی شما هستند، در تقویت آن‌ها بکوشید.

اهدافتان را مشخص کنید

تعیین اهداف به شما کمک می کند تا بدانید برای چه چیزی تلاش می کنید. آیا می خواهید به صورت پروژه‌ای و پاره وقت کار کنید؟ آیا امیدوارید مشاوره به یک تجارت تمام وقت تبدیل شود؟ آیا می خواهید کارمندانی را استخدام کنید؟ به این سوالات پاسخ دهید و بر اساس آن برنامه ریزی کنید.

هنگامی که اهداف کلی را برای کسب و کار خود مشخص کردید، تمرکز خود را به نیازهای فوری محدود کنید.

برای انجام این کار، مطمئن شوید که اهداف شما:

مشخص شده

• به وضوح آنچه را که می خواهید انجام دهید مشخص کنید.

شناسایی شده

• اهداف و نقاط عطف را برای پیگیری پیشرفت شناسایی کنید.

دست یافتنی

• اهداف را واقع بینانه و قابل مدیریت نگه دارید.

متناسب با موضوع

• اهدافی متناسب با مدل کسب و کار خود تعیین کنید.

زمان دار

• برای اهداف خود ددلاین تعیین کنید.

وبسایت بسازید

طبق گزارش‌های اخیر گوگل، 63 درصد مصرف‌کنندگان، از وب‌سایت‌ها برای یافتن یا تعامل با کسب‌وکارها استفاده می‌کنند و 30 درصد از این مصرف‌کنندگان کسب‌وکارهای بدون وب‌سایت را در نظر نمی‌گیرند.

همچنین اگر سایتی دارید، گوگل به کسب و کار شما در رتبه بندی اختیارات بیشتری می دهد. ایجاد نمایه «Google برای کسب‌وکار من» کافی نیست. وب سایتی که با بک لینک‌ها، اعتبار دامنه و بازدیدها بهینه شده باشد، گوگل را تشویق می‌کند تا وب سایت شما را در جستجوهای مرتبط نمایش دهد.

گواهینامه بگیرید

به‌عنوان یک مشاور، بسیار مهم است که در جایگاه برتر و رقابتی خود باقی بمانید. گواهی‌نامه‌ها راهی مشخص برای نشان دادن انگیزه شما هستند. دریابید که چه مدارکی در صنعت شما مهم هستند و در گسترش پایگاه دانش خود سرمایه گذاری کنید.

بازار هدف خود را انتخاب کنید

هنگامی که جایگاه خود را شناسایی کردید، مشخص کنید که مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند. برای مثال، اگر به تیم‌های فروش استارت‌آپ کمک می‌کنید تا در مراحل اولیه مقیاس‌پذیری حرکت کنند، با پاسخ دادن به این پنج سؤال، بازار هدف خود را ارتقا دهید:

"مخاطبان هدف من کجا هستند؟" (آیا فقط به مشتریان در شهر خود خدمات می دهید؟ آیا مشتری از شهرها و کشورهای دیگر هم می‌پذیرید؟)

"بزرگترین دغدغه آن‌ها چیست؟" (چه چیزی باعث شده آن‌ها از شما کمک بخواهند؟)

"چه کسی با کسب و کار شما رقابت می کند؟" (بزرگترین رقبای شما چه کسانی هستند و خدمات شما چگونه ارزیابی می شود؟ چه چیزی شما را متمایز می کند؟)

"آیا مدیران فروش استارتاپ‌ها مورد هدف شما هستند؟" (آیا از طریق ملاقات‌های حضوری یا ارتباط با لینکدین و به صورت مجازی با کسب‌وکارها ارتباط برقرار می‌کنید؟)

"چه چیزی به مخاطبان هدف من انگیزه می دهد؟" (هدف نهایی مخاطبان شما از انتخاب خدمات شما چیست؟ آنها امیدوارند که چه چیزی برای تیم خود به دست آورند؟)

تصمیم بگیرید که کجا کار کنید

احتمالاً در حین انجام مشاوره به محل کار مشخصی نیاز نخواهید داشت. اما اگر در حال تبدیل شدن به یک مشاور تمام وقت هستید، داشتن یک دفتر کار برایتان مفید است.

خدمات مشاوره خود را ارائه دهید

خدمات مشاوره خود را چگونه ارائه خواهید کرد؟ آیا به شهرهای دیگر سفر می‌کنید و خدمات خود را در محل ارائه می دهید یا خدمات خود را به صورت مجازی ارائه می دهید؟ آیا شما کار را انجام می‌دهید یا راهنمایی‌های لازم را ارائه می‌دهید تا خود مسئولان کسب و کار را پیش ببرند؟

در اینجا چند مدل مشاوره محبوب آورده شده است:

•  انجام شده برای شما
  • انجام شده به همراه شما
  • مربیگری (یک به یک)
  • مربیگری گروهی (یک به چند)
  • برنامه آنلاین (در صورت تقاضا)

نرخ خود را تعیین کنید

تصمیم گیری در مورد اینکه چقدر از مشتریان هزینه می‌گیرید می‌تواند سخت ترین قسمت شروع یک مشاوره باشد. تحقیق کنید که مشاوران دیگر در منطقه شما چه هزینه ای دریافت می کنند. شما هم نرخی مناسب و درخور حال را تعیین کنید.

بدانید چه زمانی باید "نه" بگویید.

گفتن "بله" به هر مشتری و هر درخواستی آسان است. اکنون بیش از هر زمان دیگری، وقتی می خواهید کارتان با کیفیت، سازماندهی شده و قابل مدیریت باشد، با نرخ قابل کنترل وارد بازار شوید.

اگر بله گفتن به مشتری جدید به این معنی است که کار مشتری فعلی شما آسیب می بیند، بگویید: "من دوست دارم نیازهای شما را برآورده کنم، اما با حجم کاری فعلی، فکر نمی کنم بتوانم توجهی را که شایسته شماست به کار شما داشته باشم. مثلا برای ماه آینده با شما تماس می‌گیرم تا اگر کار را به کس دیگری واگذار نکرده بودید، در خدمتتان باشم."

یک سیستم تکرارپذیر برای جذب مشتریان و فروش به آن‌ها بسازید

هنگامی که کسب و کار خود را راه اندازی کردید، نمی توانید فقط امیدوار باشید که مشتریان در خانه شما را بزنند و بگویند: "من اینجا هستم و آماده پرداخت ام!"

شما باید جایگاه خود را تجزیه و تحلیل کرده و استراتژی یافتن مشتریان را بررسی کنید. از آنجا، باید وارد تجارت بازاریابی خدمات مشاوره خود شوید و دقیقاً بدانید که چگونه به مشتریان دائمی، خدماتتان را ارائه دهید.

چه مشاغلی باید به سراغ مشاوران کسب و کار بروند؟

• تقریباً هر کسب و کاری می تواند از خدمات مشاور کسب و کار بهره مند شود. اگرچه برخی از مشاغل، مانند موارد زیر، ممکن است نیاز بیشتری به مشاور داشته باشند.
  • استارت آپ‌ها می توانند از مشاوران برای تکمیل برنامه ریزی و شروع قوی کمک بگیرند.
  • ‌کسب و کارهایی که برای مدتی فعال بوده‌اند، می‌توانند از دیدگاه تازه مشاوران بهره ببرند.
  • شرکت‌هایی که کمپین‌های جدیدی را شروع می‌کنند، می‌توانند از تحقیقات و تخصص مشاوران بهره‌مند شوند.
  • کسب و کارهایی که بر رشد خود متمرکز هستند، می توانند از مهارت‌های استراتژیک مشاور کسب و کار استفاده کنند.
  • سازمان هایی که اهداف مالی خود را برآورده نمی کنند می توانند مشاوری را برای بررسی قسمت حسابداری خود استخدام کنند.
  • شرکت‌هایی که یک بخش جدید اضافه می‌کنند می‌توانند برای برنامه‌ریزی، راه‌اندازی و کارمندان آن بخش از مشاوران کمک بگیرند.

مزایای مشاوران برتر کسب و کار

‌مشاوران کسب‌وکار، دید کلی نسبت به یک تجارت به شما ارائه می‌دهند. مشاور کسب‌وکار ذهن و دیدگاه تازه‌ای دارد و به شما اجازه می‌دهد چیزهایی را ببینند که ممکن است به عنوان صاحب کسب‌وکار آن را نبینید.

مشاوران کسب و کار، اغلب در صنایع متعدد و با مشتریان مختلف کار می کنند. این امر به آنها بینش و ایده های ارزشمندی می دهد. آنها می توانند از تخصص هایی که از سایر صنایع به دست آورده اند استفاده کرده و آنها را با یک صنعت جدید تطبیق دهند.

طراحی کمپین ها و طرح های تجاری جدید می تواند چالش برانگیز باشد و زمان زیادی را صرف کند. مشاوران کسب و کار کمک می کنند تا این طرح ها را سریعتر و واضح تر توسعه دهید و سپس به شما کمک می کنند تا آنها را عملی کنید.

مشاوران کسب و کار می توانند نقاط قوت و ضعف شرکت شما را که ممکن است از یادتان رفته باشند را بهتان یادآوری کنند.

حفظ بودجه برای موفقیت یک شرکت ضروری است. مشاوران کسب و کار می توانند به یافتن بخش های اضافی در مخارج شما کمک کنند و راه حل های خلاقانه ای برای آن حوزه ها ارائه دهند.

مشاوران کسب و کار می توانند با تحقیق در مورد مشتری مورد نظر شما و ایجاد یک برنامه بازاریابی هدفمند برای جذب آنها به افزایش فروش کمک کنند.

مشاوران کسب و کار در تهران از چه ابزارهایی استفاده می کنند؟

مشاور کسب و کار نیاز به برنامه ریزی، تحقیق و سازماندهی زیادی دارد. استفاده از ابزارهای مناسب برای حمایت از کسب و کار شما می تواند مزایای بسیاری را به همراه داشته باشد. برخی از مهمترین ابزارهایی که مشاوران کسب و کار استفاده می کنند در زیر آمده اند.

نرم افزار CRM

نرم افزار CRM برای کمک به بهبود روابط شما با مشتری مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نرم افزار به شما امکان می دهد تا اطلاعات و تعاملات مشتری را پیگیری کنید و فایل ها را به اشتراک بگذارید. نرم‌افزارهای مختلف CRM دارای ویژگی‌های مختلفی هستند، بنابراین تعیین آنچه که نیاز دارید قبل از انتخاب آن بسیار مهم است.

ابزارهای مدیریت پروژه

اکثر مشاوران کسب و کار چندین مشتری مختلف را در یک زمان مدیریت می کنند. علاوه بر این، بسیاری از آنها چندین پروژه را برای هر مشتری انجام می دهند. استفاده از ابزارهای مدیریت پروژه به  پیشرفت و سازماندهی پروژه ها کمک می کنند.

ابزارهای مدیریت زمان

مشاور کسب و کار، معمولاً ساعتی هزینه می‌گیرد. بنابراین زمان بندی ساعت‌های مشاوره، یکی از جنبه‌های اساسی این کار است. داشتن یک ابزار مدیریت زمان که با زمان کار شما مطابقت داشته و به شما امکان دهد تا این زمان را برای پروژه های مختلف دسته بندی کنید، فوق العاده مفید است.

نرم افزار بر بستر ابری

‌نرم‌افزار اتوماسیون مانند Accelo می‌تواند گردش کار شما را ساده‌تر کرده و روزهای شما را مرتب کند. مشاور کسب و کار با ادغام برنامه های فعلی خود در یک پلتفرم ابری، می تواند به راحتی فروش، پروژه ها، ردیابی زمان و بسیاری موارد دیگر را در یک مکان مدیریت کند.

محیط کار مشاوران کسب و کار در تهران

کارفرمایان معمولی برای مشاوران کسب و کار، شامل شرکت های مشاوره مدیریت و کسب و کار هستند. علاوه بر این، می توانید برای یک شرکت تخصصی مانند یک سازمان استراتژی، منابع انسانی یا مشاوره مالی کار کنید.

از آنجایی که شما معمولاً همزمان با چندین مشتری کار می کنید، روزهای کاری شما در دفتر خود و دفاتر مشتریانتان سپری می‌شود. کار معمولاً به مکان شما محدود نمی شود، اما ممکن است فرصت هایی برای کار در سراسر کشور یا در سطح بین المللی وجود داشته باشد. هنگامی که تجربه‌تان بالا رفت، می‌توانید به صورت فریلنس هم کار کنید.

امروزه شرکت‌های مختلفی در تهران، خدمات مشاوره کسب و کار را به تجارت‌های مختلف ارائه می‌دهند. شما باید با توجه به نیاز کسب و کار خود بهترین را انتخاب کنید.

یکی از بهترین و قابل اعتماد ترین گروه‌های ارائه‌ی خدمات مشاوره در زمینه‌های مختلف، آکادمی توسعه کسب و کار آکادمی بازار است. آکادمی بازار با بررسی دغدغه‌های شما انواع خدمات مشاوره‌ای را ارائه می‌دهد.

شما می‌توانید انواع مشاوره کسب و کار، مشاوره فروش، مشاوره بازاریابی، مشاوره برندینگ و... را به صورت مجازی و حضوری دریافت کنید.

همچنین می‌توانید در دوره‌های اصول مدیریت و سرپرستی، دوره بازاریابی و فروش، دوره مدیریت بازرگانی و... را بگذرانید.

اقتصادی