تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعايى كه با بسم اللّه  الرحمن الرحيم شروع شود، رد نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798075504




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اقدامات آل سعود،علیه اسلام


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


العالم گزارش داد:
اقدامات آل سعود،علیه اسلام
جنایت های آل سعود، ریشه در قراردادی سیاسی دارد که میان "محمد بن سعود" و "محمد بن عبدالوهاب" بسته شد و بموجب آن، بن سعود تعهد کرد از گسترش تفکرات بن عبدالوهاب حمایت کند.





به گزارش سرویس دینی جام نیوز، "اسراء الفاس" در مطلبی در سایت "المنار" لبنان نوشت: در ماه آوریل 1802، ارتش سعود بن محمد (جد عبدالعزیز) به کربلا یورش برد و 4 هزار مسلمانِ شیعه را از دم تیغ گذراند و بارگاه های مقدس این شهر از جمله بارگاه امام حسین (ع) نوادۀ رسول اکرم (ص) را غارت کرد.
به نوشته دورگولد نویسندۀ آمریکایی، غارتگران، با غنایم ارزشمندی شامل شمشیرهای مرصع به جواهر، تپانچه ها، زینت آلات طلا و فرشهای ایرانی که آن ها را بر روی چهار هزار شتر بار بسته بودند، به عربستان برگشتند.
"علی بای العباسی" خاورشناس کاتالانیایی در این خصوص نوشت: جنگ جویان، در حمله به کربلا، مردان و کودکان مذکر را در همه سنین از دم تیغ گذراندند. به گفتۀ "دور گولد" به نقل از یک منبعِ غربی دیگر، آن ها حتی شکم زنانِ حامله را دریدند و جنین ها را بیرون کشیدند و آن ها را بر روی شکم مادرانشان برجا گذاشتند. اما هیچ یک از این کارها عطش آدم کشیِ آن ها را سیر نکرد به همین سبب همچنان به آدم کشی ادامه دادند.
یک سال پس از این واقعه، مکۀ مکرمه به دست ارتش وهابی به سرکردگی سعود بن محمد افتاد. وی دستور داد که همه مساجد و اماکن مقدسی که یادگار پیامبر اکرم (ص) را با خاک یکسان کنند. آن ها بارگاه های اولیا و همچنین بارگاهی در کوه نور که جبرئیل در آن بر پیامبر نازل شد نابود کردند، و نگهبانی بر کوه نور گماشتند تا از نماز گزاردن حجاج در قله این کوه جلوگیری کند. پیش از این، مسلمانان، به زیارت این مکان می آمدند و در مکانی که پیامبر اکرم (ص) در آن، عبادت و تفکر می کرد، نماز می خواندند.
دور گولد دربارۀ جنایت های وهابی ها در طائف نیز می نویسد: آن ها به هر کس که می رسیدند، او را می کشتند و در این زمینه، تفاوتی میان مرد و زن و کودک قائل نبودند. آن ها حتی به کسانیکه در خانه هایشان خواب بودند حمله می کردند و آن ها را در بستر، تکه تکه می کردند.
به گفتۀ گولد وهابی ها در مدینۀ منوره، اندیشه های خود را که بر اساس ویران سازی بارگاه ها استوار بود، اجرا کردند و حتی گنبدهای عظیمی که بر بارگاه پیامبر اکرم (ص) استوار بود ویران کردند و هر چیز گرانبهایی که در قبر بود  برداشته، خزانه مسجد النبی را غارت کردند.
این اقدامات، توسط اجدادِ عبدالعزیز بن عبدالرحمان آل سعود، بنیانگذار سومین حکومتِ سعودی صورت گرفت. اما آیا اقدامات سعودی ها، به همین جا ختم شد؟
"الدون راتر" نویسندۀ انگلیسی که به اسلام گرویده بود، تغییراتی که وهابی ها بدعت گذاری کردند، روایت می کند. وی در آن زمان، به محل ولادت پیامبر اکرم (ص) رفته بود. این مکان، عبارت از مسجدی کوچک و مربع شکل بود که بر فراز آن گنبدی ایجاد شده بود و زیارتگاهی کوچک نیز در آن وجود داشت. راتر می نویسد: وهابی ها، این ساختمان و زیارتگاهِ آن را ویران کردند و پرده ها و زیورهای آن را زدودند تا جایی که هر گاه در مکه، یادی از محل ولادت پیامبر اکرم (ص) می شود، چهره ها در هم می رود و مردم، شروع به فحش دادن به نجدی ها می کنند. (زیرا آل سعود از نجد بودند).  
اقداماتِ جنگ جویانِ وهابی، مردم را از چیرگی بن سعود بر شهرهای مقدسِ مسلمانان بیمناک کرد. در آن زمان، هند بزرگ ترین کشور مسلمان به شمار می رفت. هند، بین المللی سازی حجاز و شهرهای مقدسِ آن را خواستار شد. این موضوع در کتاب دور گولد تحت عنوان "مملکتِ نفرت؛ عربستان سعودی چگونه از تروریسم جهانی جدید حمایت کرد" تاکید شده است.  
نگرانی جهان اسلام، پس از آن شدت گرفت که مسلمانان، از ترس تعرضِ وهابی ها به آنان، از حج بازماندند. زیرا وهابی ها بر این باور بودند که کشتن مسلمانانی که مخالفِ آن ها هستند، سبب تقربشان به خداوند می شود.
در سال 1926، شیخ محمد الاحمدی الظواهری، چهار سال پیش از رسیدن به ریاست الازهر، به مکه رفت. الظواهری، در رأس هیأتی مصری، به منظور شرکت در کنفرانس جهان اسلام، به مکه سفر کرد. این کنفرانس، به دعوت عبدالعزیز برگزار شد تا به مسلمان اطمینان خاطر بخشد و به این وسیله، خود را به عنوانِ قیّم و والی مکه معرفی کند. شیخ الظواهری می گوید: نماینده هایی که در کنفرانس مکه شرکت کردند، همگی مخالف حکومت بن سعود و وهابی ها در حجاز بودند، هرچند در آن میان، اقلیتی وجود داشتند که هوادار وهابیت بودند. اما وقتی که نمایندگان به مکه آمدند و ویرانی بارگاه های اولیا و اماکن مقدس را مشاهده کردند، کاملا ناامید شدند.  
الظواهری، هنگام نماز، متوجهِ شماری از وهابی ها شد که یک حاجی مصری را احاطه کرده اند و او را به سبب اختلاف فقهی در شیوه اقامه نماز، به شدت تهدید و بازخواست کردند تا جایی که حاجی، از ترس جانش، به دروغ متوسل شد تا جان به سلامت ببرد. الظواهری که چهار سال بعد به عنوان یکی از مهم ترین چهره های دینی مصر و جهان اسلام شناخته شد، می گوید: آن روز، من نیز در مکه احساس ترس و وحشت می کردم و نمی توانستم به عنوان مسلمانی متدین، آزادانه نماز بخوانم.
  العالم



۰۱/۰۲/۱۳۹۴ - ۱۲:۳۷




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


دین و اندیشه
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن