تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798567074




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علامه طباطبایی همواره تاکید داشت جز از راه شریعت نمی‌توان به جایی رسید


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


دین و اندیشه احمد احمدی در رونمایی از تحریر رسالة الولایة:
علامه طباطبایی همواره تاکید داشت جز از راه شریعت نمی‌توان به جایی رسید
حجت الاسلام احمد احمدی در آئین رونمایی از کتاب تحریر رسالة الولایة گفت: علامه طباطبایی سنتی حسنه یعنی درس تفسیر را در حوزه‌های علمیه بنا نهادند، و آیت‌الله جوادی آملی دنباله این کار را گرفته‌اند و شاگردان زیادی را تربیت کردند.



به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین احمد احمدی در آئین رونمایی از کتاب تحریر رسالة الولایة که شب گذشته 23 تیرماه در سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی برگزار شد اظهار داشت: این استاد است که با مطالب و بیانات خود، روحیاتی را به شاگرد منتقل می‌کند که موجب ساخته شده او می‌شود؛ آیت‌الله جوادی آملی از جمله شاگردان مرحوم داماد هستند که ایشان هم عمیق‌ترین مطالب را از عبارات استخراج می‌کردند.

وی افزود: استاد دیگر آیت‌الله جوادی آملی علامه طباطبایی است، گویی میان این دو پیوندی کاملا شدید و عمیق برقرار بود به طوری که حضرت علامه، ادامه تدریس اسفار را به آیت‌الله جوادی آملی سپردند. در گذشته و در حوزه‌های علمیه فلسفه تدریس نمی‌شد. علامه طباطبایی ابتدا درس اخلاق را شروع کردند و سپس فلسفه را پایه‌ریزی کردند.

وی ادامه داد: آیت‌الله جوادی آملی در محضر امام راحل نیز شاگردی کرده و عرفان، فقه عمیق، روحیه انقلابی و دانش‌های دیگر را فرا گرفت؛ کسانی بودند که در کناری ایستادند تا انقلاب پیروز شد ولی ایشان از امام خمینی(ره)، انقلابی بودن حقیقی را آموختند.

احمدی با بیان اینکه اگر نام علامه بر آیت‌‌الله جوادی آملی بگذاریم حق داریم، تصریح کرد: تفسیر تسنیم یکی از آثار گران‌مایه ایشان است که نشان‌دهنده احاطه ایشان بر ادبیات عربی و فارسی است؛ ایشان و آیت‌الله حسن‌زاده آملی با یکدیگر هم دوره بودند و همه علوم را به تدریج و به طور کامل فرا گرفته‌اند در حالی که امروزه می‌بینیم برخی طلاب پله‌های ترقی علمی را به ترتیب طی نمی‌کنند.

رئیس سازمان سمت بیان کرد: آیت‌الله جوادی آملی آنقدر در عرفان قوی هستند و شجاعت دارند که فرموده‌اند مثنوی مولانا باید در حوزه‌ها تدریس شود زیرا عرفان برای ایشان اساس کار است؛ سایر دیوان‌های شعرا را نیز مانند آب روان درک می‌کنند و ابیات آنها را بکار می‌برند.

وی حضرت آیت‌الله جوادی آملی را دریایی از مخزن عالی احادیث دانست و تصریح کرد: در حوزه تفسیر نیز اسامی کاملا قرآنی برای کتاب‌هایشان انتخاب می‌کنند؛ تفسیر تسنیم در حقیقت پی گرفتن راه علامه طباطبایی است زیرا در گذشته و در حوزه‌ها، دروس تفسیر متروک بودند و آن را هنری نمی‌دانستند.

این شاگرد علامه طباطبایی با بیان اینکه علامه طباطبایی سنتی حسنه یعنی درس تفسیر را در حوزه‌های علمیه بنا نهادند، گفت: آیت‌الله جوادی آملی دنباله این کار را گرفته‌اند و شاگردان زیادی را تربیت کردند. تکریم استاد در تمام آثار حضرت آیت‌الله جوادی آملی به چشم می‌خورد؛ تمام مسائل اجتماعی، فقهی، حقوقی و ... به صورت اجتهادی و نقد صحیح آثار گذشتگان در تفسیر تسنیم وجود دارد.

وی افزود: آیت‌الله جوادی آملی در فقه هم صاحب رساله هستند و فقیهی محقق به شمار می‌روند البته به دلیل پرداختن به مسائل فلسفی و عرفانی، از بساط مرجعیت فاصله گرفته‌اند.

آیت الله احمدی با اشاره به گردهم آمدن خیل عظیم مشتاقان معارف شیعی و اخلاقی پای درس اخلاق آیت‌الله جوادی املی خاطرنشان کرد: از سال‌های دور یعنی 1336 تاکنون با این عالم برجسته همراه بوده‌ام ولی یک خطای گفتاری و رفتاری از ایشان ندیده‌ام؛ اخلاص عمل برای ایشان همه چیز است و آیت‌الله جوادی آملی به همه شرایط عرفانی عمل می‌کنند.

رئیس سازمان سمت رسالة الولایة را یک دوره عرفان کامل دانست و تصریح کرد: این دوره در سطح بالا بیان شده و می‌گوید ولایت را باید به حق، آنچنان شناخت که تحت ولایت خداوند قرار بگیریم؛ در این زمینه باید از خودبینی پرهیز کرد زیرا این امر بلای جان آدم خواهد شد.

وی عنوان داشت: آیت‌الله جوادی آملی توضیحی شگرف و کامل و تحریری مفصل و نرم از رسالة الولایة علامه طباطبایی ارائه کرده‌اند و جان کلام ایشان این است که شناخت انسان از خداوند باید به طرز صحیح و کامل باشد.

آیت الله احمدی با بیان اینکه علامه طباطبایی همواره تاکید داشت که جز از راه شریعت نمی‌توان به جایی رسید، افزود: البته بعید می‌دانم که عرفای واقعی شریعت را کنار گذاشته باشند چه اینکه ابن عربی هم در فتوحات می‌گوید هر کشفی جز از راه شریعت، کشفی شیطانی خواهد بود.


۱۳۹۳/۴/۲۴ - ۱۰:۳۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


دین و اندیشه
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن