تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن كم خوراك است و منافق پرخور.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804705002




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اهل علم در ترویج و انتشار حقایق مکتب اهل بیت(ع) مسئولیت دارند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


دین و اندیشه زائری در جلسه درسهایی از اصول کافی تأکید کرد:
اهل علم در ترویج و انتشار حقایق مکتب اهل بیت(ع) مسئولیت دارند
حجت‌الاسلام محمدرضا زائری در نشست دیگری از سلسله جلسات درسهایی از اصول کافی که شب گذشته در مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی برگزار شد، به ادامه مبحث تبیین فضیلت علم و خصوصیات عالمان از منظر اسلام پرداخت.



به گزارش خبرگزاری مهر، زائری در ابتدای جلسه در اهمیت ذکر صلوات و سلام کردن از منظر اسلام گفت: در روایات مختلف از ائمه معصوم(ع)، بر ذکر صلوات بسیار توجه و توصیه شده است، به این معنا و تاکید که صلوات باید رسا و با صدای بلند باشد تا نفاق را از بین ببرد. همچنین روایت است که با ذکر صلوات، شیطان آب می‌شود و فرار می‌کند. سلام کردن، شعار اسلام است و لازم است که شعائر اسلام را حفظ کنیم.
 
زائری سپس به بحث فضیلت علم و خصوصیت عالمان با رویکرد«ترویج کتاب‌خوانی و حفظ کتاب پرداخت و گفت: 1400 سال پیش ترویج و حفظ کتاب در اسلام سفارش شده است. نوشتن، خود نوعی عبادت و کتاب‌داری و کتاب‌خوانی فضیلت، است. روایت شده از امام صادق(ع) که فرمودند: بنویسید که دل به نوشته بیش‌تر اعتماد دارد. بنویسید، چون تا زمانی که ننوشته‌اید نمی‌توانید چیزی را حفظ و ماندگار کنید. امام صادق(ع) همچنین فرموده‌اند که دانش و معرفت را منتشر کنید و وقتی هم که از دنیا رفتید کتاب‌های تان را برای فرزندان‌تان به یادگار بگذارید.
 
مدیرعامل مجموعه فرهنگی سرچشمه، با استناد به روایات گفت: روزگاری خواهد رسید که مردم آشفته می‌شوند و به جز کتاب نمی‌توانند به چیز دیگری انس بگیرند. ما در 1400 سال پیش درباره حق نشر و یا همان کپی رایت که مشکل امروز جهان است روایات متعددی داریم. به طور مثال امام صادق(ع) می‌فرمایند: از دروغ نامربوط بپرهیزید و واسطه‌ها را در نقل حفظ کنید. همچنین تاکید بسیار شده به داشتن روابط اجتماعی با دیگران و حفظ اسناد مهم و خطی. گفته شده به کتاب و اسناد مهم بی‌توجهی نکنید و در حفظ آن کوشا باشید.
 
زائری همچنین گفت: حس و لذتی که در نوشتن وجود دارد قابل قیاس با هیچ چیز دیگری نیست و آثار مثبتِ نوشتن هیچ‌گاه از بین نمی‌رود. شما می‌توانید با نوشتن، انرژی و حس خود را به خواننده منتقل کنید. اسناد و کتاب‌های مکتوب ما دارای روح، حس و حتی بوی خوش است. ئیکی از لذت‌های خواندن کتاب، استشمام بوی خوش آن است. این چیزی نیست که در دنیای مجازی و مدرن امروزی بتوان از پشت مانیتورهای کامپیوتر، موبایل و یا تبلت حس کرد.
 
این کارشناس مذهبی تصریح کرد: مرحوم کلینی در باب اظهارنظر شخصی و غیرعالمانه گفته است: در روایات ما، میانه‌روی و اعتدال بسیار حس می‌شود و تاکید بر سکوت و حرف نزدن شده است. علم به معنای گوش دادن و سکوت کردن است. امام صادق(ع) می‌فرماید: کسانی که اسرار ما را برملا می‌کنند مورد لعنت خدا واقع می‌شوند. کسی که اسرار دیگران را رسانه‌ای کند مورد لعنت خداست. در مکتب اهل بیت آمده آن‌جا که باید سخن بگویی خاموش نشو و آن‌جا که باید خاموش باشی سخن نگو.
 
زائری خطاب به دست‌اندرکاران رسانه‌های کشور گفت: «رسانه‌های ما نباید گفتنی‌ها را پنهان کنند و آن چیزی را که نباید گفته بشود، بگویند. اگر چنین کنیم خداوند دهانه آتش را به روی ما باز خواهد کرد. دروازه‌بانی خبر در رسانه‌های ما باید درست انجام شود. هر یک از ما چیزهای زیادی را به کودکان خود نمی گوییم. چه در خانواده و چه در مراحل آموزش در مدارس. اگر این ناگفته‌ها را جمع کنیم خواهیم دید که چه کتاب قطوری خواهد شد.
 
وی تصریح کرد: اتفاقا آن دغدغه‌ای که اخیراً مقام معظم رهبری درباره خلاءهای فرهنگی ابراز کرده‌اند، به همین گفته‌ها و ناگفته‌ها بازمی‌گردد. ما معمولاً موضع‌گیری می‌کنیم که چرا فلان مسوول کشور و یا فعال فرهنگی، فلان حرف نسنجیده را گفته و فلان چیزی را که نباید منتشر می‌کرده علنی کرده است؛ اما هیچ گاه نمی‌گوییم چرا فلان فضیلت را علنی نکرده‌اید. ای‌روزها همه اعتراض‌ها به خاطر پخش شدن فلان مطلب و فلان سریال و فیلم است؛ اما هیچ‌گاه شاهد اعتراض به خاطر پخش نشدن فلان فضیلت نبوده‌ایم. ما باید حقایق مکتب اهل بیت را بیاموزیم و آن را انتشار دهیم و در این امر بسیار کوشا باشیم.
 
سلسله جلسات «درس‌هایی از اصول کافی» سه‌شنبه هر هفته پس از نماز مغرب و عشا در مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی به نشانی میدان بهارستان، نرسیده به چهارراه سرچشمه، انتهای خیابان شهید صیرفی‌پور برگزار می‌شود و شرکت در آن برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.



۱۳۹۲/۱۲/۲۱ - ۱۱:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


دین و اندیشه
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن