تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  ghhhhhh
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798193012




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چند درصد بازار افغانستان دست ایران است؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: چند درصد بازار افغانستان دست ایران است؟
آمارها گویای این است که در زمینه لوازم بهداشتی، ایران حدود نیمی از بازار افغانستان را در دست دارد.
آفتاب‌‌نیوز : در جدول عمده اقلام وارداتی، مواد غذایی در صدر جدول واردات افغانستان قرار دارد و در این بخش ایران رقمی حدود ۲۳.۳ درصد از نیاز بازار این کشور همسایه را تامین کرده و درآمدی معادل ۴۷۵ میلیون دلار دارد.


صنعت دارو را می‌توان بخشی دیگر از واردات عمده افغانستان به شمار ‌آورد که در این زمینه در سال‌های گذشته تنها ۵.۹ درصد از داروهای افغانستان از طریق ایران وارد شده و رقمی معادل ۳۸ میلیون دلار درآمدزایی در این حوزه صورت گرفته است.


اما در حوزه محصولات بهداشتی ایران حدود نیمی از بازار افغانستان را در دست دارد و ۴۹.۳ درصد از این بازار را از آن خود کرده و بالغ بر ۴۸ میلیون دلار از طریق این بازار درآمد داشته است.


صنعت نساجی بخش دیگری است که در رده چهارم اقلام عمده وارداتی افغانستان به شمار می‌رود. در این زمینه ایران سهمی حدود ۳۳ درصد از این بازار را در اختیار داشته و درآمدزایی صورت گرفته در این بخش رقمی بالغ بر ۲۲۵ میلیون دلار می‌شود.


رده پنجم کالاهای وارداتی افغانستان را سوخت و مواد قیری تشکیل می‌دهد که در این حوزه ایران ۳۶ درصد از سهم بازار را در اختیار داشته و درآمد حاصل از این بخش نیز رقمی معادل ۲۷۵ میلیون دلار است.


واردات الکل‌ها، اسیدها و ترکیبات آلی دیگر بخش عمده کالاهای وارداتی افغانستان است که در این حوزه ایران سهمی معادل ۹۶ درصد بازار را در اختیار داشته و درآمدی معادل ۵۷۶ میلیون دلار دارد.


در حوزه کالاهای پلاستیکی و پلیمری نیز ۵۴ درصد بازار افغانستان در دست ایران قرار دارد و در این حوزه ۱۶۵ میلیون دلار درآمدزایی صورت گرفته است.


همچنین در حوزه حلال‌ها، رنگ‌ها و رزین ۴۵.۳ درصد از سهم بازار افغانستان به ایران تعلق داشته و ۴۶ میلیون دلار درآمدزایی در این بخش صورت می‌گیرد.


 انواع سیمان، گچ، کاشی و سرامیک دیگر کالاهای وارداتی افغانستان از ایران هستند که نسبت بازار ایران در قیاس با دنیا ۳۸.۶ درصد است و ارزش صادرات این بخش رقمی بالغ بر ۱۹۶ میلیون دلار محسوب می‌شود.


در حوزه آهن‌آلات، فولاد، سنگ و سایر فلزات مشابه نیز ایران ۴۰ درصد از بازار واردات افغانستان را به خود اختصاص می‌دهد و بدین‌ترتیب معادل ۱۷۸ میلیون دلار ارز به کشور وارد می‌شود.


در حوزه فلزاتی مانند مس، آلومینیوم، روی و قلع ایران ۳۰ درصد بازار افغانستان را در دست داشته و درآمدزایی معادل ۹۷ میلیون دلار در این بخش دارد.


در زمینه صادرات انواع تجهیزات برقی  و صنعتی نیز  ۱۱.۵ درصد از بازار افغانستان در اختیار ایران بوده و درآمدی بالغ بر ۱۱۶ میلیون دلار  در این بخش ایجاد می‌شود.


همچنین در حوزه انواع خودرو و قطعات وسایل حمل و نقل ایران تنها ۲.۱ درصد از بازار افغانستان را به خود اختصاص داده و رقمی معادل ۱۸ میلیون دلار  ازا ین بازار سهم می‌برد.


چوب، کاغذ و کتاب دیگر اقلام صادراتی ایران و افغانستان هستند که ۹.۵ درصد بازار این عرصه با ارزشی حدود ۱۱ میلیون دلار به ایران اختصاص دارد.


به گزارش ایسنا، در حوزه کود نیز ۸۸ درصد بازار افغانستان با ارزشی بالغ بر ۱۶ میلیون دلار در اختیار ایران است و به غیر از این موارد در حوزه اقلام مختلف دیگر ۸.۵ درصد از بازار افغانستان با ارزشی معادل ۵۳ میلیون دلار به ایران اختصاص دارد.








۰۱ آذر ۱۳۹۶ - ۰۶:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن