تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به زيادى نماز و روزه و حج و احسان و مناجات شبانه مردم نگاه نكنيد، بلكه به راستگويى و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798021373




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مبارزه با قاچاق کالا نیازمند انسجام رسانه ای


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: مبارزه با قاچاق کالا نیازمند انسجام رسانه ای
مباحث اقتصادی و تأثیر آن بر تمامی ابعاد جامعه موضوعی است که وظیفه رسانه ها و مطبوعات را در تحلیل شرایط اقتصادی کشور برای پشت سر گذاشتن ساختار نادرست و دست‌یابی به اقتصاد پویا و توسعه نگر چند برابر می کند.

مبارزه با قاچاق کالا نیازمند انسجام رسانه ای
پول‌نیوز- رضا فراوانی* هر جامعه ای که در مسیر توسعه و پیشرفت اقتصادی گام بر می دارد، نیازمند توجه ویژه به ساختار فرهنگی خویش است. بنابراین برای نیل به اهداف اقتصادی مد نظر باید بسترها و الگوهای فرهنگی منطبق با آن را نیز در نظر گرفت. بسیاری از اندیشمندان حوزه فرهنگ بر این عقیده اند که اگر تناسبی میان نظام فرهنگی با بخش اقتصادی در یک جامعه نباشد ، نمی توان نتایج مثبتی را شاهد بود.
 
در این میان رسانه ها نقش ویژه ای در اقناع و تشویق مردم به حرکتی فرهنگی دارند و رسانه های فراگیری همچون صدا وسیما، شبکه های اجتماعی در فضای مجازی، روزنامه ها، مطبوعات، منابر دینی، حوزه های ترویجی نمونه هایی از رسانه هایی هستند که منبع اصلی در ایجاد بسترهای لازم فرهنگی در زمینه پیدایش اقتصاد و اصلاح الگوهای اقتصادی بودند. مباحث اقتصادی و تأثیر آن بر تمامی ابعاد جامعه موضوعی است که وظیفه رسانه ها و مطبوعات را در تحلیل شرایط اقتصادی کشور برای پشت سر گذاشتن ساختار نادرست و دست‌یابی به اقتصاد پویا و توسعه نگر چند برابر می کند.
 
حوزه رسانه با آموزش، اطلاع رسانی و آگاهی بخشی و فعال نمودن نخبگان در این عرصه، تصویرسازی درست، توام با امیدآفرینی و حفظ منافع ملی می توانند، نقش مهمی در کاهش عوارض روانی، تقویت وحدت و انسجام ملی و ایجاد تحرک و نشاط در جامعه داشته باشند.
 
در همین راستا مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز نقش به سزایی در پویایی اقتصاد دارد و یکی از ارکان تحقق اقتصاد مقاومتی است. اگر در زمینه ساخت فرهنگ ، سه حوزه اقناع ، اطلاع رسانی و تبلیغ را وظایف اصلی رسانه ها در این بخش بدانیم ، در برهه فعلی نیازمند یک نوع اقناع رسانه ای فراگیر در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز هستیم .
 
مردم باید بدانند چرا باید با قاچاق مقابله کرد ؟ رسانه ها باید این مساله یعنی اقناع و ایجاد درک ملی را در دستور کار خود قرار دهند تا بسترهای فرهنگی لازم برای این کار تقویت شود .
 
البته یک سری از رسانه ها باید نقش اطلاع رسانی و تبلیغی داشته باشند به این معنا که به مردم اطلاع بدهند چگونه باید در این مبارزه مشارکت داشته باشند و نتایج به کارگیری این الگو ، چه بوده و در آینده چه نتایجی برای مردم و نظام داشته و خواهد داشت ؟ البته این کار نیازمند زمان است اما به هرحال امری ضروری است.
 
نظام رسانه‌ای و تبلیغاتی بایستی متناسب با رواج آموزه‌های اقتصاد مقاومتی به ارکان آن نیز بپردازد. مبارزه با قاچاق کالا و ارز به نظام تبلیغاتی هماهنگ و منسجمی احتیاج دارد كه بتواند این آموزه‌ها را از طریق رسانه‌های رسمی و غیر رسمی مختلف، به‌خوبی و در بسته‌بندی‌های مناسب به مردم عرضه كند؛ همان‌گونه كه در دوران دفاع مقدس به هر حال دستگاه‌هایی مسئول اموری شبیه به این مسئله بودند و برای آن فكر می‌كردند. بنابراین ما باید از ظرفیت همایش‌ها، سخنرانی‌ها، اینترنت، شبكه‌های تلویزیونی و رادیویی و حتی مجالس مذهبی و هیئات برای رسیدن به این مقصود استفاده كنیم.
 
یکی از مسائل مهم تقویت مردم توسط رسانه در برابر سئوالاتی از این قبیل است که آیا امكان مبارزه در برابر قاچاق وجود دارد؟ این‌كه چقدر توان واكنش به قاچاق را داریم و در برابر خساراتی که از این بخش وارد می‌شود، چقدر می‌توانیم استقامت داشته باشیم؟ مردم تا چه اندازه می توانند در این زمینه نقش ایفا نمایند و در چه مدتی می‌توانند الگوی مصرفی خودشان را با این تغییرات هماهنگ كنند؟.
 
متخصص حوزه روانشناسی*


تاریخ انتشار: ۱۱:۱۳ - ۰۴ آذر ۱۳۹۶ - 25 November 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن