تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حقيقت ايمان اين است كه حق را بر باطل مقدم دارى، هر چند حق به ضرر تو و باطل به نفع ت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798181926




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جشنواره‌اي از جنس سرمايه‌گذاري‌هاي «ب. ز» در سينما


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: جشنواره‌اي از جنس سرمايه‌گذاري‌هاي «ب. ز» در سينما
دبيـر سابق جشنواره فجـر معتقـد است برگزاري جشنواره «عصر» مـي‌تـواند مـانند سرمـايه‌گـذاري‌هـاي «ب.‌ز» متهم بزرگ مـالي در سينمـا باشد.
نویسنده : محمدصادق عابديني 


برخلاف تصور و اينکه گفته مي‌شد وزارت ارشاد مخالف برگزاري جشنواره فيلم «عصر» در ترکيه است و از فيلمسازان خواسته با اين جشنواره همکاري نداشته باشند، مراسم افتتاحيه فستيوال فيلم «عصر» با حضور تني چند از بازيگران و فيلمسازان ايراني در يکي از هتل‌هاي شهر آنکارا برگزار شد.
اکبر ايزددوست، برگزارکننده اين جشنواره فيلم که صاحب يک شبکه ماهواره‌اي فارسي‌زبان نيز هست، شروع مراسم افتتاحيه را مشابه برنامه‌هاي رسمي داخل کشور و با تلاوت قرآن کريم و اجراي سرود ملي کشورمان برگزار کرد! اجراي برنامه نيز بر عهده محمد سلوکي، مجري تلويزيون بود و ايزددوست در سخنراني مراسم آغاز به کار جشنواره در سخناني از «ارزش‌هاي اسلامي»، «فرهنگ اصيل ايراني» و «ايستادگي هميشگي در برابر شبکه‌هايي معاند» سخن گفت. در نهايت نيز کيومرث پوراحمد به عنوان رئيس هيئت داوران جشنواره فيلم «عصر»، هدف از برگزاري اين جشنواره را معرفي سينماي ايران به جهان عنوان کرد.

برگزاري چنين رخداد سينمايي در خارج از کشور با سر و شکلي که به اختصار توضيح داده شد، سؤالات و شبهات زيادي را به وجود مي‌آورد، از اهداف برگزاري جشنواره گرفته تا نحوه برگزاري جشنواره «عصر» و اينکه تب جشنواره‌هاي فيلم ايراني به خارج از مرزهاي کشور نيز سرايت کرده است.
براي بررسي اين موضوع گپ‌و‌گفت کوتاهي با محمدرضا عباسيان داشته‌ايم. عباسيان به عنوان مدير سينمايي و دبير جشنواره فيلم، در بسياري از جشنواره‌هاي بزرگ و کوچک داخلي حضور داشته و به تازگي از جشنواره برلين بازگشته است. وي درباره برگزاري جشنواره «عصر» به «جوان» مي‌گويد: در سطح کلان ما دچار نوعي جشنواره‌زدگي شده‌ايم و تب برگزاري جشنواره در کشور به راه افتاده، نهاد‌هاي مختلف جشنواره فيلم برگزار مي‌کنند که هيچ‌کدام نيز تأثيري در سينماي ايران ندارند و حتي نمي‌توانند فيلمسازان را ترغيب کنند که براي موضوع مورد نظر جشنواره فيلم بسازند.
اين مدير سينمايي مي‌افزايد: برخي جشنواره‌هاي فيلم حتي به اندازه کافي فيلم براي برگزاري هم ندارند، اما هنوز هم برگزار مي‌شوند.

عباسيان با اشاره به اينکه تب برگزاري جشنواره فيلم‌هاي ايراني از داخل کشور به بيرون نيز سرايت کرده، سياست‌هاي سازمان سينمايي را در ايجاد اين تب بي‌تأثير نمي‌داند و مي‌گويد: بنده اطلاع دارم که از طريق سازمان سينمايي پول در اختيار برخي افراد قرار گرفته است که در خارح از کشور هفته فيلم و جشنواره فيلم ايراني برگزار کنند؛ جشنواره‌هايي که نه تنها خودشان بلکه جوايزي که مي‌دهند نيز بي‌ارزش‌ هستند.

وي با اشاره به برگزاري جشنواره‌هاي گمنام در خارج از کشور که فيلمسازان ايراني به حضور و دريافت جايزه از آنها افتخار مي‌کنند، مي‌گويد: مثلاً جشنواره‌اي را که قبلاً در قالب هفته فيلم در آلمان برگزار مي‌شده، به نام جشنواره برلين در ايران معرفي مي‌کنند که هيچ ربطي به فستيوال فيلم برلين ندارد و در داخل کشور هم برخي افراد بي‌اطلاع آن را باور مي‌کنند. يا برخي از مقامات دولت‌هاي خارجي و رايزن‌هاي فرهنگي‌شان با کمک دولت مراسم‌هايي را برگزار مي‌کنند و در داخل به نام جشنواره فلان شهر خارجي مثل پاريس مطرح مي‌شود که اصولاً ارزش سينمايي ندارد. عباسيان مي‌گويد: برگزاري جشنواره «عصر» را في‌نفسه نمي‌توان محل ايراد دانست، شايد فردي که پول بي‌حساب به دستش رسيد مثل آقاي «ب.ز» که در سينما روي چند فيلم سرمايه‌گذاري کرد يا آقايي که روي تيم‌هاي فوتبال سرمايه گذاشت، مي‌خواهد براي کسب شهرت و به دست آوردن محبوبيت اقدام به برگزاري جشنواره کند. خيلي از شرکت‌هاي تجاري نيز اسپانسر جشنواره‌هاي مهم مي‌شوند، «رنو» اسپانسر «کن» مي‌شود و «آ و دي» هم حامي فستيوال برلين مي‌شود، اما از سوي ديگر نمي‌توان خيلي هم خوشبينانه نگاه کرد و گفت که صرفاً همه چيز براي کسب شهرت بوده يا صرفاً دغدغه فرهنگي در پشت برگزاري چنين جشنواره‌اي است. دبير سابق جشنواره فجر مي‌افزايد: يکي از مواردي که مي‌توان به آن توجه کرد، محل برگزاري جشنواره است، اينکه ترکيه چقدر براي سينماي ايران اهميت دارد، يا اينکه شهر آنکارا چقدر در سينما مهم است و اصلاً چه تعداد ايراني در آنکارا هستند که جشنواره فيلم‌هاي ايراني را در آنجا برگزار کنند؟!
يادآور مي‌شود جشنواره فيلم «عصر» از اول تا سوم اسفند در آنکارا برپا بود.

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن