تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):گناهانى كه باعث نزول عذاب مى‏شوند، عبارت‏اند از: ستم كردن شخص از روى آگاهى، تجاوز...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798202888




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

داستان 8 زن تیمارستانی روی صحنه‌ی تئاتر


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایسنا: کارگردان نمایش «موسیقی مجلسی» با بیان اینکه موضوع این نمایش‌نامه از نظر جامعه‌شناختی به بسیاری از جوامع امروز نزدیک است، گفت: بسیاری از اشخاص مانند شخصیت‌های این نمایشنامه، نمی‌توانند کسی را که عاقل‌تر از آنها و متفاوت با آنها باشد بپذیرند و او را طرد می‌کنند یا حتی از بین می‌برند.


داستان 8 زن در تیمارستان روی صحنه‌ی تئاتر



مهدی علی‌نژاد در گفت‌وگو با ما درباره‌ی طرح داستانی این نمایش توضیح داد: «موسیقی مجلسی» داستان هشت زن است که در یک تیمارستان زندگی می‌کنند و هرکدام خیال می‌کنند یکی از زنان برجسته‌ی تاریخ هستند ولی یکی از آنها شخصیت واقعی خود را دارد.

او با بیان اینکه با خواندن نمایشنامه «روزی که ابلیس برای تنیس‌بازی بیرون آمد» با آرتور کوپیت آشنا شده است، درباره‌ی اجرای یکی از آثار این نمایشنامه‌نویس گفت: ابتدا عنوان آن نمایشنامه برایم جالب بود و وقتی «روزی که ابلیس...» را خواندم متوجه شدم؛ «کوپیت» نویسنده‌ی بسیار خوبی است که در ایران کمتر شناخته شده است. موضوع «موسیقی مجلسی» هم  از نظر جامعه‌شناختی به بسیاری از جوامع امروز نزدیک است، چون بسیاری از اشخاص مانند شخصیت‌های این نمایشنامه، نمی‌توانند کسی را که عاقل‌تر از آنها و متفاوت با آنها باشد بپذیرند و او را طرد می‌کنند یا حتی از بین می‌برند.

علی‌نژاد درباره‌ی شیوه‌ای که برای اجرای این اثر انتخاب کرده نیز توضیح داد: «کوپیت» نویسنده‌ای معاصر است و من فیلم کارهای او را هم دیده‌ام و سعی کردم بر خلاف سایر اجراها، شیوه‌ی اجرایی‌ام واقع‌گرا نباشد و تلفیقی از پرفورمنس و نمایش را برای اجرا آماده کردم. در عین حال چیزی هم از نمایشنامه حذف نکردم اما از آنجا که ممکن بود برخی از تماشاگران شخصیت‌هایی را که در نمایش اسمشان مطرح می‌شود نشناسند، دیالوگ‌هایی به متن اضافه کردم که کاراکترها بهتر به مخاطب شناسانده شوند. در شروع نمایش و چند بخش دیگر هم اجراهای پرفورمنس وجود دارد که طبعاً در متن نمایشنامه نبوده و من به نمایش اضافه کرده‌ام.

این هنرمند تئاتر با اشاره به اینکه قرار بود خردادماه این نمایش را به صحنه ببرد، درباره‌ی مدت تمرینهای گروهش نیز گفت: از اسفند سال گذشته شروع به تمرین کردیم و قصد داشتم خردادماه کار را روی صحنه ببرم اما کار آنطور که مدنظرم بود آماده نشد و تصمیم گرفتم تمرین‌ها را ادامه بدهیم تا به سطح مطلوب برسیم.

او که مدیریت سالن نمایش «استاد فنی‌زاده» را بر عهده دارد و در همین سالن هم نمایشش را به صحنه می‌برد، درباره‌ی اینکه چرا سالن بزرگتری را برای اجرا انتخاب نکرده است اظهار کرد: سالن‌های دولتی که تا مدت‌ها وقت اجرا ندارند و سالن‌های خصوصی هم هزینه‌های زیادی دارند و من نمی‌خواستم زیر بار ریسک مالی کار بروم اما اینجا سالن خودم است و در آن راحت‌ترم. بعلاوه اینکه کار کجا اجرا شود، مهم نیست. در تالار وحدت هم ممکن است نمایشی باشد که نتواند تماشاگر کافی جذب کند؛ معتقدم نمایش خوب هرجا که باشد تماشاگرش را پیدا می‌کند. سالن استاد فنی‌زاده ۵۰ نفر گنجایش دارد اما از حالا بلیت‌های چند روز نمایش پیش فروش شده است و اگر استقبال خوب بود می‌توانیم مدت اجرا را تمدید ‌کنیم.

نمایش «موسیقی مجلسی» که متن آن توسط عاطفه پاکبازنیا به فارسی برگردانده شده است، از ۲۷ مرداد سر ساعت ۱۹ در سالن استاد فنی‌زاده در «مرکز آفرینش منشور هنر» واقع در خیابان استاد نجات‌اللهی تهران روی صحنه می‌رود.

سارا داروفروش، مژده گیوه‌کی، ستوده خیاطی، الهه موچانی، آزاده نصرتی، شیما اسدی، سارا عامری‌نیا، صدف نظری و عباس دوستی عارف در این نمایش چهل‌وپنج دقیقه‌ای ایفای نقش می‌کنند.




۲۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن