تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ آيينى، با نادانى رُشد نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798014118




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه مراقبه کنیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: چگونه مراقبه کنیم؟

چگونه مراقبه کنیم؟

روشهایی برای سلامت و مدیریت استرس

چگونه باید مراقبه کرد؟ مراقبه در واقع سخت نیست و افرادی که به‌طور منظم مراقبه می‌‌کنند از فواید بسیار آن بهره‌مند می‌‌شوند، فراگیری مراقبه حقیقتاً به درد بخور و مفید است! و اکنون می‌‌توانید مراقبه را بیاموزید!

نحوه انجام :
زمان کافی و مکانی ساکت و آرام بیابید 
هنگام مراقبه، داشتن مکانی آرام به دور از مزاحمت و زمانی اختصاصی می‌‌تواند برای داشتن مراقبه‌ای بی‌وقفه و بدون مزاحمت مفید باشد. زمانی که تازه شروع به مراقبه می‌‌کنید، از روزی چند دقیقه (5 یا 10) شروع کنید، همین زمان کم هم می‌‌تواند به شما کمک کند تا آن را تبدیل به عادت کنید بعدا اگر دوست داشتید می‌‌توانید زمانش را بیشتر و بیشتر کنید. 

راحت بنشینید
زمانی که مراقبه می‌‌کنید، مهم است راحت و آسوده باشید، اما نه آنقدر که خواب‌تان ببرد (مگر اینکه برای مشکلات خواب مراقبه کنید). بسیاری از افراد ترجیح می‌‌دهند برای مراقبه در راحت‌ترین وضعیت بنشینند. اگر اولین بارتان است که می‌خواهید مراقبه کنید وضعیت‌های نشستن متفاوت را امتحان کنید و هر کدام برای‌تان راحت‌تر بود را انتخاب کنید. مهم این است که بدن‌تان در حالت راحت و ریلکس باشد.

بر زمان حال تمرکز کنید
آیا صدای آرام درون سرتان را می‌‌شناسید گفتگوی درونی‌تان؟ آن گزارش لحظه به لحظه‌ای از گذشته‌ها و تامل و تعمق در گذشته، برنامه‌ها و مشغولیت ذهنی تان نسبت به آینده و تحلیل هر چیزی را شامل می‌‌شود. زمانی که مراقبه می‌‌کنید با تمرکز بر لحظه حال این صدای آرام ذهن‌تان را خاموش کنید. تمام تلاشتان را به کار بگیرید تا تمرکزتان در لحظه حال بمانید.

تمرکز بر...
اگر فکر می‌‌کنید، رهایی از این پرگویی‌های ذهن «کار خیلی ساده‌ای است...» ممکن است حق با شما باشد.آن صدای آرام می‌‌تواند سمج و یکریز باشد، و بر «هیچ چیز» تمرکز نداشته باشد، اما سعی کنید ذهن‌تان را کاملا خالی و شفاف نگه دارید، این کار نیاز به تمرین دارد. (هر زمان که مراقبه می‌‌کنید این کار را هم تمرین می‌‌کنید!) برخی ترجیح می‌‌دهند برای تمرکز و رهایی از این پرگویی ذهن بر ذکری تمرکز کنند، بقیه بر تنفس‌شان، موسیقی مراقبه، یا امثال هم تمرکز می‌‌کنند، همه اینها می‌‌تواند مفید باشند. تکنیک‌های مراقبه بسیاری برای تمرکز وجود دارد، و گاهی یافتن تمرکزهای جدید می‌‌توانند بسیار مفید باشد.

شما عالی هستید
افراد بسیاری فکر می‌‌کنند که نمی‌توانند مراقبه کنند چون ساکت کردن این صدای درون ذهن از هر صدای دیگری سخت‌تر است. اگر متوجه شده اید که این صدای درونی تان فعال‌تر شده است و هنگام مراقبه باعث حواس پرتی‌تان می‌‌شود، شما جایی «اشتباه» نکرده‌اید - در حقیقت ممکن است به این معنی باشد که شما در مسیر صحیحی هستید! این اتفاق حتی برای افرادی که اغلب و طولانی مدت مراقبه می‌‌کنند هم می‌‌افتد. اگر زمانی را به مراقبه اختصاص می‌‌دهید، و به خاطر دارید که در هر لحظه بر لحظه حال تمرکز کنید، شما کارتان را به نحو احسن انجام می‌‌دهید، پس نگران چیزی نباشید.

توصیه ها :
وقتی تازه شروع به مراقبه می‌‌کنید، بهتر است از روزی 5 دقیقه شروع کنید، به جای اینکه هفته ای 35 دقیقه مراقبه کنید روزی 54 دقیقه مراقبه را در برنامه‌تان بگنجانید، منظم و مرتب بودن مراقبه از مدت زمان آن مهم‌تر است. زمانی که این کار را به عادت بدل کنید، می‌‌توانید مدت زمان مراقبه‌تان را افزایش دهید، و اگر زیادی به خودتان سخت بگیرید، هرگز نخواهید توانست آن را تبدیل به عادتی مثبت در زندگی‌تان کنید.
هدف نهایی خوب 10-20 دقیقه، یک تا دوبار در روز است. به راحتی می‌‌توانید به مراقبه بپردازید، چون زمان چندانی از زندگی شما را نمی‌گیرد، اما به مرور فواید بسیار آن را خواهید دید، مانند کاهش استرس.










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن