تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):راست ترين سخن، رساترين پند و زيباترين حكايت، كتاب خدا (قرآن) است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798978499




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تشکیل کارگروه تخصصی نوآوری و فناوری در استان‌ها/ افزایش مناطق ویژه علم و فناوری


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


دانش و فناوری معاون وزیر علوم خبر داد:
تشکیل کارگروه تخصصی نوآوری و فناوری در استان‌ها/ افزایش مناطق ویژه علم و فناوری
رئیس شورای عالی عتف گفت: قرار است کارگروهی را تشکیل دهیم تا بر روی پژوهش و نوآوری استان ها تمرکز و عنایت ویژه ای داشته باشیم.



به گزارش خبرنگار مهر، وحید احمدی در صد و بیست و سومین جلسه کمیسیون دائمی شورای عتف گفت: براساس این مصوبه در راستای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی برای ساماندهی امر پژوهش، نوآوری و فناوری در استان ها و جهت فراهم سازی و اصلاح و بهبود نظام منطقه ای کارگروه تخصصی پژوهش و فناوری ذیل شورای برنامه ریزی و توسعه استان ها تشکیل شود. احمدی با توضیح اینکه یک تبصره در این  جلسه کمیسیون دائمی شورای عالی عتف مورد بررسی قرار گرفت، اذعان داشت: آیین نامه اجرایی کارگروه تخصصی پژوهش، نوآوری و فناوری باید توسط دبیرخانه و کمیسیون دائمی شورای عالی عتف تصویب شود و توسط وزیر علوم به هیات دولت ارسال شود که که در این جلسه نیز ترکیب و وظایف این کارگروه تعیین شد. احمدی هدف از تشکیل کارگروه را توضیح داد و گفت: تمرکز بر روی موضوع فناوری، پژوهش و نوآوری در استان ها و عنایت ویژه به آنها از اهداف تشکیل کارگروه بوده است. وی با بیان اینکه پیش از این توجه و تمرکز بر روی فناوری و پژوهش بوده ولی اخیرا متاسفانه با تحول اداری و مسائل اجرایی روزمره باعث شده که مسیر پژوهش و فناوری مورد توجه ویژه نباشد اذعان داشت: از این رو شورای عالی این کارگروه را تصویب کرد و آیین نامه آن امروز تصویب شد. معاون پژوهشی وزارت علوم در خصوص کارگروه تخصصی پژوهش نوآوری و فناوری توضیح داد: ساختار و ترکیب این کارگروه به این صورت است که ریاست آن بر عهده استاندار و اعضای آن یکی از روسای دانشگاه ها، روسای پارک های استان، مجموعه مدیران و دستگاه های اجرایی استان ها هستند. احمدی در ادامه گفت: در مجموع حدود 20 نفر در این کارگروه هستند و وظایف آنها تدوین و به روز رسانی سند همایش علم و فناوری استان، برنامه ریزی در جهت استقرار و اصلاح نظام نوآوری منطقه ای در استان، تدوین برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت و آموزش براساس سند آمایش، تعیین اولویت های تحقیقاتی و فناوری برمبنای شناسایی نیازها، توانایی ها و مزیت های استان و ارائه آن به شورای استانی است. رئیس شورای عالی عتف افزود: در این جلسه مناطق ویژه علم و فناوری و یا کریدورهای علم و فناوری نیز مورد بررسی قرار گرفت. وی ادامه داد: تاکنون پنج مصوبه دولت درمورد مناطق ویژه علم و فناوری شامل اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، یزد و بوشهر بود که در این جلسه دو استان یزد و خراسان رضوی گزارش خود را در مورد فعالیت هایی که از تاریخ ابلاغ مصوبه هیات دولت تاکنون انجام داده بودند را ارائه دادند. معاون پژوهشی وزارت علوم افزود: درنهایت هر کدام از این استان ها درخواست هایی داشتند که مهمترین آنها سه محور طرح جامع کسب و کار، محدوده جغرافیایی و نقشه ای که در استان بر روی آن توافق شده و سازمان عاملی بود که می خواهد فرایند اجرای کریدور را دنبال کند. احمدی افزود: براساس کارهایی که آنها انجام داده بودند به ویژه مطالعات طولانی مدتی که انجام شده بود و کارهای مقایسه ای در نهایت کمیسیون دائمی شورای عالی عتف با طرح جامع آنها موافقت کرد و با محدوده جغرافیایی آنها که در منطقه به توافق رسیده درصورتی که اختلاف نظری در منطقه نباشد توافق شد. وی عنوان کرد: در مورد سازمان عاملی که می خواهد فرایند اجرای کریدورها را دنبال کند نیز با کلیات آن موافقت شد و قرار شد در شورای عالی عتف  نیزمورد بررسی قرار گیرد.  


۱۳۹۳/۶/۲۸ - ۱۱:۲۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن