تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):خداوند اجابت دعاى مؤمن را به شوق (شنيدن) دعايش به تأخير مى اندازد و مى گويد: «صداي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805701702




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وظیفه و مسئولیت مبلغین دین بسیار خطیر است/ تعلیم و تعلم علوم دینی والاترین و ارزشمندترین مقام یک انسان است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


دین و اندیشه  آیین بازگشایی حوزه علمیه اصفهان؛
وظیفه و مسئولیت مبلغین دین بسیار خطیر است/ تعلیم و تعلم علوم دینی والاترین و ارزشمندترین مقام یک انسان است
 آیت‌الله مظاهری در این مراسم با اشاره به برخی از آیات و روایات، اشتغال به طلبگی و تعلیم و تعلم علوم دینی را والاترین و ارزشمندترین مقام یک انسان توصیف کرد.



به گزارش خبرگزاری مهر، آیین بازگشایی حوزه علمیه اصفهان، با حضور و سخنرانی آیت الله مظاهری، این هفته برگزار شد. آیت‌الله مظاهری در این مراسم گفت: از نظر قرآن کریم، رسالت مبلغان دین که در جایگاه انبیای الهی به ایفای وظیفه می‌پردازند، ارزشمندترین رسالت‌هاست و به همین سبب، وظیفه و مسئولیت آنان نیز بسیار سنگین و خطیر است.
 
وی توفیق اشتغال به طلبگی را نعمتی بزرگ و توفیقی عظیم برای طلاب جدیدالورود در حوزه‌‌های علمیه دانسته و افزود: مبلغان متقی که منزلت بی‌نظیر خود را درک می‌کنند، حاضر نیستند توفیق تبلیغ دین و ترویج معارف تشیع را با تعلقات مادی و دنیوی معاوضه کنند.
 
آیت‌الله مظاهری ضمن تحلیل شرایط حاکم بر دنیای اسلام در زمان حاضر، وضعیت تشیع را بسیار حساس ارزیابی کرده و افزود: در شرایطی که بدخواهان اسلام و تشیع، با ایجاد و تقویت گروه‌های تکفیری نظیر داعش، در صدد براندازی اسلام و تشیع هستند، ضرورت اهتمام به فراگیری علوم دینی و تلاش برای تبلیغ دین اسلام و ترویج تشیع، بیش از گذشته آشکار می‌شود.
 
آیت‌الله مظاهری در ادامه  بیانات خود، ضرورت برخورداری از نیت خالص در همه امور و به خصوص در امر خطیر طلبگی و تبلیغ دین را یادآور شده و تصریح کرد: اگر طلبه علوم دینی از ورود به حوزه علمیه، هدفی به جز تبلیغ دین و ترویج تشیع نداشته باشد و در این راه، با جدیت و خالصانه، تلاش و کوشش کند، خداوند متعال وعده داده است که به نیت خالص او جامه عمل پوشانده و او را در راه این هدف بزرگ و در این راه پرفراز و نشیب، موفق و پیروز گرداند.
 
وی ضمن بازگویی گوشه‌هایی از مجاهدت‌ها و زحمات علماء و فقهای بزرگ در قرون گذشته، اثرگذاری بزرگان دین و نیل ایشان به نتیجه مطلوب را ناشی از خلوص نیت آنان دانسته و اظهار داشت: صرف‌نظر از شاگردان خاص ائمه طاهرین«ع» و مجاهدت ایشان، سیری در سیره علماء و فقهای بزرگ، حاکی از آن است که آنان در حالی که هم از نظر مالی و هم از نظر اجتماعی همواره در تنگناهای گوناگون و شدیدی بوده‌اند، ولی به سبب روحیه اخلاص و نیات الهی، توانسته‌اند در تبلیغ دین، بسیار اثرگذار بوده و آثار گرانقدری برای عالم اسلام و تشیع، از خود به یادگار گذارند.
 
وی در این زمینه تصریح کرد: اگرچه امروزه زندگی و معیشت طلاب علوم دینی و خانواده‌های آنان به سبب مسائل و مشکلات اقتصادی، سخت است و بسیاری از آنان در مضیقه مالی هستند، اما اگر جایگاه خود را به درستی بشناسند و بتوانند با نیت خالص به تحصیل علم و تقوا بپردازند، همه سختی‌ها و مشقت‌ها برای آنان مبدل به آسانی خواهد شد و راه ارزشمند علماء و فقهای گذشته توسط آنان ادامه خواهد یافت.
 
 آیت‌الله  مظاهری در بخش دیگری از بیانات خود، ضمن ابراز نگرانی از افت علم در حوزه‌های علمیه، تلاش بی‌وقفه و کوشش مداوم در تحصیل علم را برای طلاب امری بسیار لازم و ضروری دانسته و خاطرنشان کرد: موفقیت در امر خطیر طلبگی، نیازمند تلاش و مجاهدت مداوم و کوشش بی‌وقفه است و از این جهت طلاب عزیز باید بیشترین اهمیت و اولویت را برای تحصیل علم و کار علمی قائل شوند، تا بتوانند جبران افت علم در حوزه‌های علمیه را بنمایند.
 
ایشان، گوشه‌هایی از مجاهدت علمی بزرگان دین و مراجع معظم تقلید در گذشته را یادآور شده و اضافه کردند: علماء و بزرگان دین، در اثر فعالیت مداوم علمی و تلاش شبانه‌روزی در تحصیل علم، به جایگاه مناسب علمی دست یافتند و به تجربه اثبات شده است که استعداد ویژه، نبوغ خاص و تیزهوشی، در مقایسه با تأثیر کار و تلاش بی‌وقفه، تأثیر چندانی در موفقیت افراد ندارد.
 
 آیت‌الله مظاهری در ادامه بیانات خود، از تقوا به عنوان عامل اساسی و بسیار مهم و ضروری برای موفقیت و رستگاری طلاب علوم دینی یاد کرده و تأکید کرد: روحانیون و طلاب علوم دینی باید توجه داشته باشند که بدون مراعات تقوای کنترل کننده و قبل از حاکم کردن روح خداترسی و خشیت در عمق جان خود، به جایگاه مطلوب نخواهند رسید.
 
وی در این زمینه افزود: طلاب و روحانیون علاوه بر رعایت تقوای الهی و به خصوص اجتناب از گناه، باید سرمشق جامعه، اطرافیان و خانواده باشند و رعایت تقوا را به صورت عملی به دیگران بیاموزند.
 
 آیت‌الله  مظاهری ضمن ابراز نگرانی شدید از کوتاهی برخی از طلاب در رعایت تقوا و تقیدات معنوی، وجود گناهانی نظیر غیبت، تهمت و شایعه در حوزه‌های علمیه را باعث آسیب شدید به کیان و تقدس حوزه‌های علمیه دانسته و تصریح کرد: نفوذ و رواج گناه در حوزه‌های علمیه، مانع اثرگذاریِ تبلیغِ روحانیت است و نظر لطف حضرت ولی‌عصر«ارواحنافداه» از حوزه و مدرسه‌‌ای که در آن گناهانی نظیر غیبت و تهمت و شایعه رایج شود، برداشته خواهد شد.
 
وی افزود: گناهانی نظیر غیبت، تهمت، دروغ و تخریب شخصیت دیگران و خصوصاً بزرگان، حتی اگر توسط تعداد اندکی از طلاب علوم دینی صورت پذیرد، روح معنویت را از حوزه‌های علمیه سلب می‌کند و آسیب جدی به حوزه‌ها وارد می‌سازد.
 
وی با نکوهش شدید توجیه گناه، اضافه کرد: توجیه گناهان خصوصاً توجیهات سیاسی و مبادرت به غیبت، تهمت و دروغ، به عنوان طرفداری از نظام جمهوری اسلامی و نظایر آن، به هیچ عنوان موجه، مشروع و پذیرفته نیست و بلکه گناه آن مضاعف است.
 
 آیت‌الله‌ مظاهری در پایان بیانات حود، اقدامات و برنامه‌ریزی‌های مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان و سایر مراکز و دستگاه‌های علمی، پژوهشی و خدماتی این حوزه را مثبت و مؤثر ارزیابی کردند و از زحمات و تلاش‌های مدیر حوزه علمیه اصفهان آیت‌الله طباطبایی و سایر مسئولان این حوزه مقدسه، قدردانی و تشکر نمودند.
 



۱۳۹۳/۶/۷ - ۱۴:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


دین و اندیشه
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن