تبلیغات
تبلیغات متنی
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852194661
اصطلاحنامه عرفان نظري منتشر شد/ طراحي و تبيين سياستهاي کلي اقتصادي عدالت محور با رويکرد اسلامي
واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
دین و اندیشه > آیین ها و تشکل های مذهبی
"اصطلاحنامه عرفان نظري" منتشر شد/ طراحي و تبيين سياستهاي کلي اقتصادي عدالت محور با رويکرد اسلامي
کار تهيه و تدوين اصطلاحنامه عرفان نظري که از دوازده سال پيش با استفاده از محققان متخصص و نظارت اساتيد آغاز شد و اصطلاحات و اصطلاحنامه آن در شوراي علمي عرفان مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) به تصويب رسيد، منتشر شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، با توجه به اينکه اغلب منابع اصطلاحنامه عرفان نظري، عربي بودهاند، «زبان عربي» بهعنوان زبان اصلي اين اصطلاحنامه برگزيده شد، هر چند برخي از اصطلاحاتي كه از منابع فارسي استخراج شده و به فارسي هم شهرت داشتهاند به عربي تبديل نشده است؛ از اين رو، در ترتيب الفبايي اين مجموعه حروف فارسي مثل «پ» و «چ» هم وجود دارد.
ردههاي عرفان نظري
همه اصطلاحات عرفان نظري که در اين مرحله و در جلد اول و دوم از اين مجموعه عرضه ميشود، در بيست و دو رده زير قرار گرفتهاند:
جلد اول
1. أحکام الوجود؛ 2. الأسماء؛ 3. الصفات؛ 4. الأظلال (العام)؛ 5. الأعيان؛ 6. التجليات؛ 7. التعينات؛ 8. التنزلات؛ 9. الحضرات؛
جلد دوم
10. الحقائق؛ 11. الحمد؛ 12. الرقائق الارتباطيه؛ 13. الشؤون (العام)؛ 14. الظهورات (أعمالأعم)؛ 15. الظهورات (العام)؛ 16. العوالم؛ 17. الکلمات؛ 18. المراتب؛ 19. المظاهر؛ 20. المقامات (العام)؛ 21. المنازل؛ 22. النشئات.
نکاتي درباره اصطلاحنامه نويسي
مفهوم اصطلاحنامه
«اصطلاحنامه»، معادل فارسي واژه «تزاروس» (Thesaurus) به معناي «گنجينه لغات» است و مراد از آن، معجمي است که همه واژهها يا اصطلاحات مربوط به حوزه خاصي از معارف و فرهنگ بشري را با ساماندهي و نظاممندي ويژهاي در بر دارد.
در آغاز، هدف از تهيه اصطلاحنامهها، دستيابي آسان به اصطلاحات و کاربرد دقيق آنها بود، اما با گذشت زمان، ساماندهي مفهومي و کاربرد واژهها در نمايهسازي، هدف اصلي تهيه اصطلاحنامهها قرار گرفت.
نظام مطلوب در اصطلاحنامهها، در بردارنده طبقهبندي سلسلهمراتبي (اعم و اخص)، مشخص ساختن اصطلاحات مترادف (مرجح و نامرجح) و اصطلاحات وابسته و مرتبط با يکديگر است.
اهميت اصطلاحنامه
با توجه به محدوديتهاي انسان از نظر کوتاهي عمر، حافظه محدود، ناتواني در توجه همزمان به امور گوناگون و متفاوت، ضرورت گزينش و تعيين گستره پژوهشها، اهميت تهية اصطلاحنامهها بيشتر رخ مينمايد.
اصطلاحنامهنويسي در علوم عقلي اهميت ويژهاي دارد؛ چه آنکه از يک سو، هدف اصطلاحنامهها، ساماندهي همة اصطلاحات، ترسيم نقشة جامع علم، تعيين روابط و تبيين دامنة واژهها و اصطلاحات است و از سوي ديگر، در علوم عقلي مهمترين راه براي کشف و اثبات واقعيتها، تحليل و ترکيب مفاهيم و فهم روابط مفهومي آنهاست، بهويژه آنکه مهمترين خطاهاي منطقي در اين علوم، در ابهام و خلط مفاهيم، اشتراکهاي لفظي و بيتوجهي به روابط ميان اصطلاحات ريشـه دارد.
بازگشت به تاريخ علمي بشر نشان ميدهد سرآغاز خطاهاي منطقي و دستاويز سردمداران سوفيسم نيز ريشه در اين خطا دارد؛ از اين رو، سقراط ـ پيشرو مقابله با نسبيگرايي و شکگرايي ـ نقطه کور جدالهاي سوفيستها را در آن يافت و در رويارويي با آنها به تبيين مفهوم واژهها و تعيين دامنة مفهومي آنها پرداخت.
چنانکه اشاره شد پيشينه تعريف اصطلاحات و تعيين دامنة مفهومي واژهها، دستکم به تاريخ مکتوب علوم عادي بشر باز ميگردد و توجه به اهميت آن در يونان قديم به اندازهاي بود که سبب شد بخش زيادي از کتاب متافيزيک ارسطو به تعريف واژهها اختصاص يابد. اما تاريخ تدوين اصطلاحنامهها بهمعناي امروز (که در آن روابط همة اصطلاحات يک علم، با يکديگر تعيين، و جايگاه يک واژه در ساختار کلي علم روشن ميگردد) پيشينه درازي ندارد.
وضعيت اصطلاحنامههاي موجود و اظهارنظر انديشمنداني که در اين باره سخن گفته و مقالاتي نوشتهاند، بهخوبي نشان ميدهد که مهمترين هدف آنها از اين کار، دستهبندي مباحث براي ايجاد سرعت و سهولت در امر بازيابي بوده است؛ در حالي که بهنظر ميرسد نظام اصطلاحنامه، داراي ظرفيتهاي بيشتري است و در علوم عقلي که تعيين دامنه مفهومي در آنها، نقش زيادي در کشف، اثبات و انتقال مفاهيم دارد، اين ظرفيتها روشنتر است و بيشتر بايد مورد توجه قرار گيرد. البته استفاده کامل از ظرفيتهاي بالقوه اصطلاحنامه در پيشبرد علوم، نيازمند انجام پارهاي اصلاحات در اصول و نظام اصطلاحنامهنويسي است.
فوايد اصطلاحنامه
مهمترين فوايد اصطلاحنامهها عبارتاند از:
دستيابي سريع و آسان به نظام و نقشة جامع يک علم، از راه مراجعه به نمودار درختي مبتني بر اصطلاحنامه؛ فهم جايگاه و موقعيت هر يک از موضوعها و مسائل يک علم در ساختار کلي آن علم و دستيابي به رابطه هر موضوع با موضوعهاي ديگر آن علم، از راه مراجعه به رده، اعمها، اخصها و وابستههاي هر اصطلاح؛ دستيابي به دقيقترين و آشناترين واژهها و اصطلاحات از ميان واژههايي که معناي يکساني دارند، از راه مراجعه به اصطلاحات «مرجح» و «نمودار درختي» که در آن، تنها از اصطلاحات مرجح استفاده ميشود؛ شناخت مترادفهاي يک اصطلاح، از راه مراجعه به واژههاي «نامرجح» آن؛ شناخت مشترکهاي لفظي، از راه مراجعه به اصطلاحنامه الفبايي و توضيحدهنده اصطلاحات. اصطلاحنامههاي علوم عقلي اسلامي
مرکز پژوهشي دائرةالمعارف علوم عقلي اسلامي، کار تهيه اصطلاحنامههاي علوم عقلي اسلامي را از سال 1377ش با هدف کاربردهاي دائرةالمعارفي، از علم منطق آغاز کرده و رشتههاي ديگري از علوم عقلي را در پانزده سال گذشته به آن افزوده است.
از ميان رشتههاي علوم عقلي، تاکنون ـ علاوه بر اصطلاحنامه عرفان نظري، که در اين کتاب عرضه شده است ـ ويرايش نخست از اصطلاحنامه معرفتشناسي، منطق و فلسفة اشراق به پايان رسيده و همزمان با اين مجموعه در اختيار عموم پژوهشگران و علاقهمندان به اين رشتهها قرار گرفته است و اصطلاحنامههاي فلسفة اسلامي، کلام اسلامي و فلسفه اخلاق آخرين مراحل انجام خود را ميگذراند. کار تهيه اصطلاحنامههاي عرفان ادبي و عرفان عملي نيز مدتي است که در اين مرکز آغاز شده و تهيه اصطلاحنامههاي فلسفه سياسي، فلسفه حقوق و فلسفه دين در دستور کار اين مرکز قرار گرفته است.
تهيه اصطلاحنامه در بعضي از رشتههاي علوم عقلي اسلامي، پيش از اين نيز در ايران سابقه داشته، اما تاکنون اقدامي براي تهية اصطلاحنامه عرفان نظري، در ديگر مراکز داخلي يا خارجي صورت نگرفته و آنچه در رشتههاي ديگر انجام شده، ويژگيهاي لازم را براي دستيابي به فوايد و پيامدهاي علمي مورد انتظار، بهويژه نيازهاي اين مرکز نداشته است. از اين رو، اين مرکز، هماهنگ با ظرفيتهاي علمي اصطلاحنامهها و نيازهاي خود، تهيه اصطلاحنامههاي علوم عقلي را از نو، آغاز کرد.
همانگونه كه از ويژگيهاي اين کار و حجم آن برميآيد، اين مجموعه (اصطلاحنامه عرفان نظري) حاصل تلاش پژوهشگران علوم عقلي و متخصصان امور نرمافزاري و مديران اجرايي متعددي است كه هر كدام نقشي ارزنده در اين دستاورد داشتهاند؛ به ويژه حجتالاسلام و المسلمين سيديدالله يزدانپناه كه نظارت علمي بر همه فعاليتهاي عرفاني مرکز را بهعهده دارند و در تهيه اين اصطلاحنامه در طي چند سال زحمات زيادي را متحمل شدند، همچنين حجتالسلام عبداللطيف عالمي بيشترين نقش را در استخراج اصطلاحات عرفان ايفا كردند.
کتاب «اصول علم اقتصاد» منتشر شد
کتاب « اصول علم اقتصاد» به قلم نصرالله خليلي تيرتاشي و به همت انتشارات موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) منتشر شد. اين اثر پژوهشي در پنج فصل به اصول علم اقتصاد ميپردازد. در فصل اول بيان کلياتي درباره علم اقتصاد، عوامل توليد، جدول و منحني امکانات توليد ميپردازد. در بخش دوم مباحثي از اقتصاد خرد؛ نظير عرضه، تقاضا، تعيين قيمت در بازار، اصول مصرف، اصول توليد، هزينهها و بازارها بررسي ميشود. بخش سوم به بيان مباحثي از اقتصاد کلان، نظير چرخه فعاليت اقتصادي و حسابداري ملي، تورم و سياست اقتصادي ميپردازد و بخش چهارم ما را با سه نظام اقتصاد اسلام، سوسياليست و سرمايهداري آشنا ميکند. بخش پنجم به بيان مسائلي درباره نظام مالي، مثل تعريف پول، وظايف پول، بانکداري و آثار و منافع انتشار پول اعتباري ميپردازد. کتاب « اصول علم اقتصاد » نوشته آقاي نصرالله خليلي تيرتاشي در قطع وزيري با 304 صفحه روانه بازار نشر شده است. پایان نامه طراحي و تبيين سياستهاي کلي اقتصادي عدالت محور با رويکرد اسلامي
پديدآورنده: محمدمهدي نادري قمي
چکیده: همه مکاتب الهي و ازجمله اسلام، يکي از اهداف و آرمانهاي اساسي خود را تحقق عدالت اجتماعي قرار داده اند. از همين رو تلاش براي تأمين و استقرار عدالت اجتماعي يکي از مهمترين وظايف و مسئوليتهاي حکومت اسلامي است. از سوي ديگر، يکي از مهمترين وجوه و ابعاد عدالت اجتماعي، عدالت اقتصادي است. بنابراين دولت اسلامي وظيفه دارد مساعي مختلفي را براي تحقق عدالت اقتصادي در جامعه به کار گيرد. بر اين اساس، جمهوري اسلامي ايران نيز به عنوان نظامي که ادعاي اسلامي بودن دارد، همان گونه که بنيان گذار آن حضرت امام خميني(ره) و مقام معظم رهبري اعلام کرده اند، يکي از اهداف مهم خود را تحقق عدالت اجتماعي و اقتصادي قرار داده و براي رسيدن به آن تلاش مي کند. براي تحقق عدالت اقتصادي، يکي از شرايط پايه اي و اساسي اين است که خط مشي هاي اصلي و کلان اين حرکت به درستي ترسيم و تدوين گردد، تا با تکيه بر آنها مطمئن شويم مسير کلي و کلان نظام اقتصادي به درستي ريل گذاري شده و واقعا در مسير تحقق عدالت حرکت مي کند. از ديگر سو، به اعتقاد ما، تعاليم عالي اسلام، که توسط خداي متعال براي هدايت و سعادت جامعه بشري تدوين و ابلاغ شده است، به گونه اي طراحي گرديده که اگر پياده و اجرا گردد حتما يکي از ثمرات مهم آن، تحقق عدالت اجتماعي و اقتصادي خواهد بود. اگر عدالت را به اعطاي حق به صاحب آن تعريف کنيم، معناي اين سخن آن است که در تعاليم عالي اسلام يک سري خط مشيهاي کلان و کلي ترسيم گرديده که اگر نظام اسلامي، حرکت اقتصادي خود را براساس آنها طراحي و تنظيم نمايد، مي توان اميدوار بود عدالت اقتصادي تحقق يافته و افراد بتوانند به حقوق اقتصادي خود دست پيدا کنند. با توجه به اين نکته، اين پژوهش تلاش کرده با تکيه بر روش اجتهادي که در حوزه هاي علميه مرسوم است، در حدي که ظرفيت و محدوديت هاي خاص يک پايان نامه اجازه و امکان مي دهد، برخي از اين خط مشيهاي کلان و کلي را استخراج و مستندات آنها را از معارف اسلامي بيان نمايد.
۱۳۹۳/۵/۱۵ - ۱۰:۱۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]
صفحات پیشنهادی
بررسی دو رویکرد حافظهمحور و اندیشهمحور؛ به روشهای آموزش
بررسی دو رویکرد حافظهمحور و اندیشهمحور به روشهای آموزشامام علی ع میفرمایند مزیت تفکر و تفهیم مطلب در فرایند آموزش بهدست معلم یا فرایند یادگیری توسط متعلم مفیدتر است تا مزیت تکرار تمرین و خواندن بخش اول چکیده امام علی ع علم را بر دو نوع مسموع یعنی شنیدهشده از خارج ورویکرد حافظهمحور و اندیشهمحور؛ به روشهای آموزش
رویکرد حافظهمحور و اندیشهمحور به روشهای آموزشامام علی ع میفرمایند مزیت تفکر و تفهیم مطلب در فرایند آموزش بهدست معلم یا فرایند یادگیری توسط متعلم مفیدتر است تا مزیت تکرار تمرین و خواندن بخش دوم و پایانی رویکرد اول روشهای آموزشی حافظهمحور با توجه بهمعنای این حدیث اوضکتابهای نظریه های جامعه شناسی و مقدمه ای بر جامعه شناسی خانواده منتشر شد
دین و اندیشه کتابهای نظریه های جامعه شناسی و مقدمه ای بر جامعه شناسی خانواده منتشر شد انتشارات سروش دو کتاب نظریه های جامعه شناسی نوشته دکتر تقی آزاد ارمکی و مقدمه ای بر جامعه شناسی خانواده نوشته دکتر باقر ساروخانی را منتشر و از امروز روانه بازار نشر کرده است به گزارشاقتصاد شناختي؛ رويکردي نوين براي تبيين تصميم گيري هاي اقتصادي
۸ مرداد ۱۳۹۳ ۰ ۵۰ق ظ اقتصاد شناختي رويکردي نوين براي تبيين تصميم گيري هاي اقتصادي هدف نخست اين مقاله ارزيابي محدوديت هاي الگوي اقتصادي متعارف در رابطه با تبيين تصميم گيري هاي اقتصادي است به گزارش خبرگزاري موج گزيده اي از مقاله اقتصاد شناختي رويکردي نوين براي تبيين تصميم گينگاهی به کتاب «نظریه انتقادی؛ از مکتب فرانکفورت تا مکتب پسامدرن» رسانهها سپر بلا یا عامل تزلزل اجتم
نگاهی به کتاب نظریه انتقادی از مکتب فرانکفورت تا مکتب پسامدرنرسانهها سپر بلا یا عامل تزلزل اجتماع رویکردهای انتقادی به تلویزیونامروزه صنایع فرهنگی از رادیو و تلویزیون تا فیلم و رسانههای دیجیتال موادی تولید میکنند که از طریق آنها افراد در رسانههای معاصر و جوامع هویتهای«کتابی به قلم فاتح قلب های آگاه مولا امیرالمومنین (ع)» منتشر شد
دین و اندیشه کتابی به قلم فاتح قلب های آگاه مولا امیرالمومنین ع منتشر شد کتابی به قلم فاتح قلب های آگاه مولا امیرالمومنین ع نوشته ایوب نظری امسال برای نوبت اول از سوی انتشارات نقش اندیشه منتشر شد این کتاب شرحِ حال حضرت مولی الموحدین امیر المومنین علی بن ابیطالب ع و حفرماندارپاکدشت : عدالت محوری و فرهنگ سازی در سایه فعالیت آموزش و پرروش محقق می شود
فیسبوک تویتر Google Cloob فرماندارپاکدشت عدالت محوری و فرهنگ سازی در سایه فعالیت آموزش و پرروش محقق می شود تهران بزرگ – ایرنا – فرماندار پاکدشت گفت عدالت محوری و فرهنگ سازی در سایه فعالیت مناسب آموزش و پرورش محقق می شود و مسوولین می باید فرهنگیان را درایفای این وظیفه یاری رساستاندار کرمانشاه:کتابخانه ها نقشی توسعه محور در تبیین مسائل فرهنگی دارند
فیسبوک تویتر Google Cloob استاندار کرمانشاه کتابخانه ها نقشی توسعه محور در تبیین مسائل فرهنگی دارند کرمانشاه - ایرنا - استاندار کرمانشاه گفت بی تردید کتابخانه ها نقشی اساسی و توسعه محور در تبیین مسائل فرهنگی کشور دارند که با برنامه ریزی مدون و راهبردی در این حوزه می توان جامعهطراحی سامانه الکترونیکی برنامهریزی عملیاتی برای اجرای سیاستهای کلی نظام سلامت
طراحی سامانه الکترونیکی برنامهریزی عملیاتی برای اجرای سیاستهای کلی نظام سلامت خبرگزاری پانا رییس مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت از طراحی سامانه الکترونیکی برنامه ریزی و بودجه ریزی عملیاتی در راستای اجرای سیاست های کلی نظام سلامت خبر داد ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۳ مرداد ساعتطراحی 8 محور فرهنگی در سال تحصیلی جدید
سهشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹ ۵۶ معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد گفت این هشت محور فرهنگی به تصویب رسیده و قرار است در تمام دانشگاههای آزاد سراسر کشور اجرایی شود حجتالسلام و المسلمین محمد فردوسیپور در گفتوگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقهلایحه ˈسیاستهای اقتصادی خروج غیرتورمی از رکودˈدر هیات دولت تصویب شد
در جلسه ای فوق العاده و به ریاست دکتر روحانی لایحه سیاستهای اقتصادی خروج غیرتورمی از رکود در هیات دولت تصویب شد تهران- ایرنا- لایحه سیاستهای اقتصادی خروج غیرتورمی از رکود روز سه شنبه در جلسه فوق العاده هیات دولت به ریاست دکتر حسن روحانی رییس جمهوری تصویب شد به گزارش ایرنا ازشفانامه اقتصادي دولت يازدهم منتشر شد
شفانامه اقتصادي دولت يازدهم منتشر شد متن كامل سياستهاي اقتصادي دولت براي خروج غيرتورمي از ركود در سالهاي ۹۳ و ۹۴ منتشر شد كه مجموعه اين گزارش را ميتوان در دو عبارت ايجاد ثبات در اقتصاد كلان و بهبود محيط نامساعد كسب و كارخلاصه كرد متن كامل سياستهاي اقتصادي دولت براي خروج غيرتکسی که کلید ولایت اهل بیت(ع) را نداشته باشد به جایی نخواهد رسید/ ولایت اهل بیت(ع) چراغ راه علامه طباطبایی
دین و اندیشه نوه علامه طباطبایی کسی که کلید ولایت اهل بیت ع را نداشته باشد به جایی نخواهد رسید ولایت اهل بیت ع چراغ راه علامه طباطبایی سیدرضا طباطبایی نوه علامه طباطبایی گفت علامه طباطبایی در جای جای المیزان اشاره داشتهاند که اگر کسی که کلید ولایت اهل بیت ع را در دست نداشمدیر اجرایی حوزه علمیه خراسان مطرح کرد نقش محوری حوزههای علمیه در تبیین و معرفی جایگاه و فضیلت زیارت
مدیر اجرایی حوزه علمیه خراسان مطرح کردنقش محوری حوزههای علمیه در تبیین و معرفی جایگاه و فضیلت زیارتمدیر اجرایی حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه سفر زائران به شهر زیارتی مشهد دهها مجموعۀ فکری و اجرایی و خدماتی را میطلبد گفت حوزههای علمیه نقشی محوری در تبیین و معرفی جایگاه زیا«الهیات محیط زیست» دریچه ای نوین در قلمرو مطالعات محیط زیست با رویکردی اسلامی گشوده است
دین و اندیشه الهیات محیط زیست دریچه ای نوین در قلمرو مطالعات محیط زیست با رویکردی اسلامی گشوده است آیت الله دکتر سیدمصطفی محقق داماد در کتاب الهیات محیط زیست با استناد به حدود ۲۰۰ آیه از قرآن کریم در بخشی تحت عنوان دیدگاه قرآن درباره محیط زیست به تببین و واکاوی برخی ننسبت میان توسعه و عدالت اجتماعی/ مکاتب فکری راجع به عدالت چه می گویند
دین و اندیشه اندیشکده ها تحلیل دین و اندیشه نسبت میان توسعه و عدالت اجتماعی مکاتب فکری راجع به عدالت چه می گویند خبرگزاری مهر- گروه دین و اندیشه عدالت مفهومی است که هیچ کس نسبت به اصالت و حقانیّت آن تردیدی ندارد ودستیابی به آن به عنوان یکی از اساسی ترین اصول نظام های اجتماعآزمون سراسری قرآن وزارت ارشاد از 15 مرداد کلید می خورد
دین و اندیشه قرآن و متون دینی آزمون سراسری قرآن وزارت ارشاد از 15 مرداد کلید می خورد ثبت نام دوازدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از 15 مرداد آغاز می شود و تا 25 مرداد ادامه دارد به گزارش خبرگزاری مهر ثبت نام دوازدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت از 15 م-
دین و اندیشه
پربازدیدترینها