محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826413762
عاشقانه روز پانزدهم میهمانی/خوش خلقی، مرام مسلمانی است/ حسود آرزو می کند که نعمت از دیگران گرفته شود
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: عاشقانه روز پانزدهم میهمانی/خوش خلقی، مرام مسلمانی است/ حسود آرزو می کند که نعمت از دیگران گرفته شود فرهنگ > دین و اندیشه - قدم به پانزدهمین روز از میهمانی خدا گذاشته ایم، از میزبان مهربان و بخشنده یاری می خواهیم تا در این روز به اخلاق نیکو و روی خوش که نشانه پیامبر عزیزمان بود نزدیک شویم و از همه صفت های بد، همچون حسادت دور شویم.
لطفا منتظر بمانید...
Video Link فایلی که در ابتدای مطلب می شنوید، سخنران آیت الله آقا مجتبی تهرانی (که روانش غرق رحمت الهی باد) پیرامون «معنای حسد از نظر علمای اخلاق و مراتب آن» است. آقا مجتبی تهرانی اشاره می کند: «آروزی زوال نعمت از دیگری حسد است و در ارتباط با حسود و محسود مطرح است. حسد، نصیحت، غبطه و غیرت واژه های دیگری است که در راستای هم معنی می شوند و با یکدیگر متفاوت هستند. و خبیث ترین فرد کسی است که خودش نعمتی را دارد و چون دیگری هم آن نعمت را دارد آروز م یکند که او نداشته نباشد.» و در دعای امروز می خوانیم: «خدایا در در این ماه طاعت فروتنان را نصیبم کن،و سینه ام را براى انابه همانند بازگشت خاضعان باز کن به امان دادنت اى امانده هراسندگان.» نجوای امروز را اینجا بشنوید. در ادامه پرونده روز پانزدهم به دوستداران اخلاق و نیکویی تقدیم می شود.
پیامبر هر جا که وارد می شد به بوی خوش داشتن معروف بود امام علی (که درود خدا بر او باد) درباره آداب معاشرت پیامبر خدا با مردم می فرماید: «هر گاه به جایی وارد می شد به خوشبویی معروف بود و هر وقت می خواست با مردم غذا بخورد، اولین کسی بود که شروع می کرد و آخرین فردی بود که دست از غذا می شست و زمانی که م یخواست غذا بخورد، از آن چه جلوی خودش بود می خورد، مگر آن که خوردنی فقط خرما بود. و درباره مزه هیچ خوراکی اظهارنظر نمی کرد. نوشیدنی ها را با سه نفس می نوشید و آب را می مکید و آن را با یک نفس سرنمی کشید. با دست راست غذا می خورد و دوست می داشت در همه کارهایش از جمله لباس پوشیدن و پیاده شدن از مرکب از دست و پای راست شروع کند.»
هر مصیبتی که به شما می رسد در اثر کارهای خودتان است جمله چهارم: «اللَّهُمَّ أَذِنْتَ لِي فِي دُعَائِكَ وَ مَسْأَلَتِكَ فَاسْمَعْ يَا سَمِيعُ مِدْحَتِي وَ أَجِبْ يَا رَحِيمُ دَعْوَتِي وَ أَقِلْ يَا غَفُورُ عَثْرَتِي فَكَمْ يَا إِلَهِي مِنْ كُرْبَةٍ قَدْ فَرَّجْتَهَا وَ هُمُومٍ [غُمُومٍ] قَدْ كَشَفْتَهَا وَ عَثْرَةٍ قَدْ أَقَلْتَهَا وَ رَحْمَةٍ قَدْ نَشَرْتَهَا وَ حَلْقَةِ بَلاءٍ قَدْ فَكَكْتَهَا» خدايا در خواندنت و در درخواست از حضرتت به من اذن دادى، پس اى شنوا بشنو ستودنم را، و اى مهربان اجابت كن دعايم را و اى آمرزنده بيامرز لغزشم را، اى خداى من چه بسيار سختي هاىی كه گره گشودى، و اندوه ها كه برطرف كردى، و لغزش ها كه آمرزيدى، و رحمت كه گستردى، و زنجير بلا كه باز كردى .... کربة قد فرجتها: سختی ها بر دو گونه اند: سختی هایی که انسان می تواند با وجود آنها به کار خود ادامه دهد و سختی هایی که انسان را از حرکت و فعالیت بازمی دارد. از این رو در این دعا عرضه می داریم که بار خدایا چه بسیار از کربت ها و سختی ها همانند سدی فرا راهمان بود گشودی و به کناری نهادی. و هموم قد کشفتها: چه بسیار غم و اندوه که از دل ما بازکردی... غم و اندوه انسان را از زندگی سیر می کند و نشاط را از آدمی می زداید و روح و جسم را زبون می سازد. واژه های «اهتمام، همت و همّ» از یک ماده هستند. انسان با همت، چیزی جز هدف نمی بیند و به چیزی جز رسیدن به آن نمی اندیشد و بالعکس، همّ و غم انسان را به خود مشغول ساخته و او را از تعقل و تفکر بازمی دارد و مانع از تصمیم می شود. انسان با همت، شکست ناپذیر است ولی انسان مهموم و اندوهگین از زندگی ناامید و آثار شکست و ناتوانی در تمام حرکات و سکنات و رفتارش به خوبی مشهود است. از این رو در این بخش از دعا خدای را سپاس می گوییم که ما را از غم و اندوه نجات داد و اگر لطف او نبود بار مشکلات و نارحتی ها پشت ما را می شکست و ما را از راه بازمی داشت. از این رو توصیه شده که نسبت به خداوند متعال همواره خوش گمان باشید و از بدگمانی بپرهیزید و نسبت به کاستی ها تاسف نخورید و به فراوانی ها دل مبندید. و عثرة قد اقلتها: عثرت در اینجا به معنی لغزش در زندگی است.انسان در زندگی خواه و ناخواه دچار لغزش هایی می شود که آثار وضعی آن قهرا گریبان گیرش خواهد شد. خدواند می فرماید: «هر مصیبتی که به شما می رسد در اثر کارهای خودتان است و خداوند بسیاری را عفو می کند. و مولانا می گوید: این جهان کوهست و فعل ما ندا سوی ما اید نداها را صدا از این رو می گوییم خدایا من در مسیر زندگی دچار لغزش هایی شده ام که تو آنها را به لطف خود اقاله کردی. غرض از اقاله در اینجا است که خدایا تو با لطفت با من چنان رفتار کردی که گویی گناه و خطایی از من سر نزده است و از این الطاف بزرگ تو است که نسبت به بندگان خود معمول می داری. و حلقة بلاء قد فککتها: خدایا چه بسا بلاها و گرفتاری هایی که مانند حلقه های زنجیر مرا احاطه کرده و دست و پایم را بسته بودند، همه را تو باز کردی و مرا نجات دادی. خدایا! وقتی می بینم تو چنین مهربانی، به لطف و رحمت تو امیدوار تر می شوم و با این امید در شب های ماه مبارک رمضان به درگاه تو می آیم و تو را سپاس می گویم.»
وسوسه اراده قاطع را سست می کند و شک و تردید می آورد شرح و تفسیر سوره ناس (بخش دوم) این سوره مبارک که یکی از معوذتین است، در واقع بعدی دیگر از ابعاد تربیت سلیم اعتقادی برای انسان مومن است. آن گاه که خداوند از زبان رسول به ما می آموزد که فقط به او پناه ببریم. به «رب الناس»: پروردگار مردم، «ملک الناس»: فرمانراوی مردم و «اله الناس»: خدای مردم.
بنابراین ما به خدا پناه می بریم، خدایی که همه صفات از آن اوست و قران کریم سه صفت را به طور خاص برای خدا ذکر می کند: رب، ملک و اله. به ما می گوید که از شروری که از انها می هراسید به پروردگار مردم، فرمانراوی مردم و خدای مردم پناه ببرید. قرآن در این سوره شکل دیگری از شرور را معرفی می کند که با شروری که در تفسیر سوره فلق گفته شد تفاوت دارد. در سوره فلق قرآن از شر آشکار (مانند شر آفریده ها) و شر خفی (مانند شر حسود یا جادوگران) سخن گفت. اما در این سوره به ما می آموزد که از شری که نه کاملا اشکار است و نه کاملا خفی نیز به خدا پناه پناه ببریم. «وسواس خناس» بدین معناست که آدمی نفس خویش را در برابر احساساتی درونی می یابد که گاه می آید و گاه می رود. خنّاس کسی یا چیزی است که پس از ظاهر شدن، مخفی می شود. موجودی که ظاهر می شود، درون انسان نجوا می کند، او را تحریک می کند، می ترساند، وسوسه و تهدید م یکند و سپس پنهان می شود و در حالتی دیگر دوباره ظاهر می شود.
اینجا نکته تربیتی وجود دارد که تاکید می کند از این شری که که گاهی آشکار و گاهی نهان است باید به خدایی که دارای 3 صفت است پناه ببریم، پروردگار مردم، فرمانراوی مردم و خدای مردم. در حالی که در سوره فلق از 4 شرّ به یک صفت خدا پناه بردیم، پرورگار صبحگاه. این بدان معناست که این شرّی است خطرناک تر از شرور گذشته یاد شده، چرا که این شر نه آشکار است که با آن روبرو شویم و نه نهان است تا از آن بپرهیزیم و آماده مواجه باشیم. در هر حال از شرّ وسوسه گر نهانی به خدا پناه می بریم. از آنجا که قلب، به صورت نمادین در سینه است، وسوسه گر نهانی در قلب وسوسه می کند و قلب در اصطلاح قرآنی منشا و سرچشمه فعالیت و احساسات انسان است. اگر وسوسه گر نهانی در قلب وسوسه کند، اراده راسخ را سست می کند و به هنگام نیاز به جرات، ترس می آفریند و به هنگام قاطعیت، تردید و به هنگام شفافیت و یقین، شک. آدمی ضعیف می شود و نمی تواند به کارهای خود بپردازد. پروردگار مردم، فرمانراوی مردم و خدای مردم از هر سو بر ما احاطه دارد و ما را از شرّ تردید و ترس و شک و خطرهایی که بلافاصله پس از آشکار شدن پنهان می شوند و پس از پنهان شدن، آشکار می شوند نجات می دهد. بدین گونه به مشکلات پایان می دهیم و آنها را درمان می کنیم و به اطمینان و آرامش دست می یابیم.
مردم تهیدست و نیازمند را دریاب و حق همه را مراعات کن! امیرمومنان علی (ع) در عهدنامه خطاب به مالک می فرماید: « خدا را! خدا را! در مورد طبقه پایین آنها که چاره ندارند یعنی مستمندان و تهیدستان و از کارافتادگان، در این طبقه هم کسانی هستند که سوال دارند و هم افرادی که باید به آنها بدون پرسش، بخشش شود، بنابراین به آنچه خداوند در مورد آنان به تو دستور داده عمل نما! بدان آنها که دورند به مقدار کسانی که نزدیکند سهم دارند و باید حق همه آنها را مراعات کنی. بنابراین هرگز نباید سرمستی زمامداری تو را به خود مشغول سازد و به آنها رسیدگی نکنی چرا که هرگز به خاطر کارهای مهم و فراوانی که داری و انجام می دهی از انجام نشدن کارهای کوچک معذور نیستی!»
اخلاق نیکو داشته باشیم و در رفتار و گفتار و نگاه آن را آشکار کنیم خوشرویی / لبخند انسان به چهره برادر دینی اش، عبادت است بخشی از اخلاق نیکو در «خوشرویی» متجلی است، بخشی در «خوشخویی» و بخشی هم در «خوشگویی». در مواجهه دو نفر با یکدیگر، پیش از هر سخن و عمل، دو صورت با هم رو به رو می شود. «خوشرویی» هم در نگاه مطرح است هم در لبخند، هم در گفتار آشکار می شود و هم در رفتار. وقتی با چهره شکفته و باز با کسی رو به رو می شوید در واقع کلید محبت و دوستی را به دست او داده اید. اگر این خوشرویی با نیت پاک و الهی انجام گیرد، علاوه بر تاثیر محبت آفرین، حسنه و عبادت نیز به حساب می آید. امام باقر(ع) در این باره فرمودند: «لبخند انسان به چهره برادر دینی اش «حسنه» است.»
تبسم، مبدا بسیاری از آشنایی ها و زداینده بسیاری از غم ها و کدورت هاست. اگر با خوشرویی بتوانید بار سنگین غم دوستان را سبک کنید، کارتان عبادت است. امام صادق (ع) می فرمایند: «کسی که از چهره برادر دین یاش، رنج و اندوهی را بزداید، خداوند به پاداش آن ده «حسنه» در نامه اعمالش می نویسد». و باز می فرمایند: «هر مسلمانی که با مسلمان دیگر دیدار کند و در برخورد، او را شادمان سازد، خدای متعال نیز او را خوشحال و مسرور خواهد ساخت.» خوشگویی / زیبا خطاب کنید، تا جواب زیبا بشنوید از شاخه های دیگر حسن خلق، که رابطه ها را استوارتر و پیوندها را صمیمی تر می سازد، گفتار دلپذیر و شادی بخش است. متانت در سخن و ادب در گفتار و زیبایی در کلام، خصلت پاکدلان بی کینه است و خلق و خوی اولیا دین. پیامبر خدا(ص) فرمود: «هر کس برادر باایمانش را با گفتن کلامی ملاطفت آمیز و غم زدا، مورد تکریم قرار دهد، تا وقتی او شادمان است، گوینده آن سخن همواره در سایه رحمت گسترده الهی به سر می برد.»
غیر از پاداش الهی، تاثیرات اجتماعی «خوشگویی» در نرم ساختن دل ها و جلب عاطفه ها و استوار ساختن رابطه ها مشهود است. آن که خوش سخن باشد، از دیگران نیز کلام نیکو می شنود. "این جهان کوه است و فعل ما ندا" کسی که گفتار مودبانه داشته باشد، دیگران نیز با او مودبانه سخن خواهند گفت و از کلام مولا علی (ع) است که فرمود:«زیبا خطاب کنید، تا جواب زیبا بشنوید!»
خوشخویی / خوش خلقی، دین و مرام مسلمانی است از رموز موفقیت پیامبر(ص) در دعوت و رسالت خویش، اخلاق نیکو و برخورد شایسته و جذاب با مردم بود. به همین سبب در قرآن گفته شد که : «انک لعلی خلق عظیم». کلام نرم، رفتار شایسته، گفتار مودبانه و جاذبه دار، تحمل فراوان و حلم و بردباری و چهره گشاده و بشاش، از مظاهر و جلوه های حسن خلق است.
اگر خداوند به صاحبان حسن خلق، پاداش جهاد و شهادت می دهد، بیجا و گزاف نیست، چرا که این هم نوعی مجاهده دارد. پیامبر برای تثبیت و گسترش همین کلمات اخلاقی و خوشخویی برانگیخته شد و می فرماید: «گاهی انسان در سایه خوشخویی، به مقام و رتبه روزه داران شب زنده دار می رسد.» در معاشرت مسلمانان با هم، باید همدلی، بیش از وحدت فیزیکی و پیوند سطحی حاکم باشد تا به انس و الفت های پایدار و رابطه های درونی بیانجامد. میزان اسلامی بودن هر مسلمان را باید در نحوه معاشرتش با دیگران جستجو کرد. خوش خلقی، دین و مرام مسلمانی است. پیامبر گرامی می فرماید: «ایمان کسی کامل تر است که اخلاقش بهتر باشد، کسی به پیامبر شبیه تر و به او نزدیک تر است که خوش خلق تر باشد.» و به تعبیر امام صادق(ع) که فرمود: «پس از عمل به واجبات الهی، محبوبترین کارها نزد خداوند، آن است که انسان اخلاقی سازگار با مردم داشته و اهل مدارا باشد.» ***** روزه دل و جسمتان مقبول ... /6262
دانلود
لینک را کپی کنید Video Link
لینک را کپی کنید دانلود
یکشنبه 22 تیر 1393 - 13:17:56
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]
صفحات پیشنهادی
عاشقانه روز دوازدهم میهمانی/حسود هم برای خود و هم برای دیگران شر است/ از قضاوت بی مطالعه دوری کنید
عاشقانه روز دوازدهم میهمانی حسود هم برای خود و هم برای دیگران شر است از قضاوت بی مطالعه دوری کنید فرهنگ > دین و اندیشه - قدم به دوازدهمین روز از میهمانی خدا گذاشته ایم از میزبان مهربان و بخشنده یاری می خواهیم تا در این روز قناعت بورزیم و بر عدل و انصاف رفتار کنیمعاشقانه روز سیزدهم میهمانی/ با فرد بخیل و ترسو مشورت مکن!/ چگونه انسان خدا را فراموش می کند؟
عاشقانه روز سیزدهم میهمانی با فرد بخیل و ترسو مشورت مکن چگونه انسان خدا را فراموش می کند فرهنگ > دین و اندیشه - قدم به سیزدهمین روز از میهمانی خدا گذاشته ایم از میزبان مهربان و بخشنده خواهیم تا در این روز یاری مان کند که جایگاه و مقام اصلی انسانی را فراموش نکنیمعاشقانه روز چهاردهم میهمانی/شیطان، همان است که شک ایجاد می کند/ اراده قوی در برابر حق تسلیم است
عاشقانه روز چهاردهم میهمانی شیطان همان است که شک ایجاد می کند اراده قوی در برابر حق تسلیم است فرهنگ > دین و اندیشه - قدم به چهاردهمین روز از میهمانی خدا گذاشته ایم از میزبان مهربان و بخشنده یاری می خواهیم تا این روز ما را از تردیدها و شک ها و وسوسه ها حفظ کند و ازعاشقانه نهمین روز میهمانی/برای دینت کار کن تا خدا دنیایت را سامان دهد/حسد جسم را نحیف و بیمار می کند
عاشقانه نهمین روز میهمانی برای دینت کار کن تا خدا دنیایت را سامان دهد حسد جسم را نحیف و بیمار می کند فرهنگ > دین و اندیشه - نهمین روز میهمانی از راه رسیده است از میزبان مهربان و بخشنده یاری می خواهیم تا روح و جسممان را از حسد ورزیدن دور کنیم و ارزش و معیار ما تنها بعاشقانه سومین روز میهمانی/ بدگمانی به مردم عبادت را باطل می کند/ تهمت روابط انسانی را از بین می برد
عاشقانه سومین روز میهمانی بدگمانی به مردم عبادت را باطل می کند تهمت روابط انسانی را از بین می برد فرهنگ > دین و اندیشه - سومین روز مهمانی آغاز شده است از میزبان مهربان و بخشنده یاری می خواهیم که در این روز به خودآگاهی و بیداری ذهن برسیم و از بدگمانی و بدگویی نسبتعاشقانه روز یازدهم میهمانی/مسلمان معتدل است نه تندرو و کندرو/ پیروی کورکورانه از سنت گذشتگان آفت است
عاشقانه روز یازدهم میهمانی مسلمان معتدل است نه تندرو و کندرو پیروی کورکورانه از سنت گذشتگان آفت است فرهنگ > دین و اندیشه - قدم به یازدهمین روز از میهمانی خدا گذاشته ایم از میزبان مهربان و بخشنده یاری می خواهیم تا این روز به نیکویی و اخلاق رفتار کنیم و در برابر دیگرعاشقانه چهارمین روز میهمانی/رمضان، ماه آزادی است/ تا کی با وعده های دروغ از راه مستقیم منحرف می شوید
عاشقانه چهارمین روز میهمانی رمضان ماه آزادی است تا کی با وعده های دروغ از راه مستقیم منحرف می شوید فرهنگ > دین و اندیشه - چهارمین روز مهمانی آغاز شده است از میزبان مهربان و بخشنده یاری می خواهیم که در این روز برای انجام فرامینش نیرومند باشیم و توفیق دهد تا با وعدهعاشقانه دومین روز مهمانی/ خدایا ما را به اعتدال بازگردان/ از نعمت های خدا استفاده کنید و پرهیز نکنید
عاشقانه دومین روز مهمانی خدایا ما را به اعتدال بازگردان از نعمت های خدا استفاده کنید و پرهیز نکنید فرهنگ > دین و اندیشه - دومین روز مهمانی آغاز شده است از میزبان مهربان و بخشنده یاری می خواهیم که در این روز شامل خشنودی او و به دور از ناراحتی اش باشیم لطفا منتظر بعاشقانه پنجمین روز میهمانی/چرا سکوت بالاترین عبادت است؟/ غذایی که می خورید اندیشه شما را می سازد
عاشقانه پنجمین روز میهمانی چرا سکوت بالاترین عبادت است غذایی که می خورید اندیشه شما را می سازد فرهنگ > دین و اندیشه - پنجمین روز مهمانی آغاز شده است از میزبان مهربان و بخشنده یاری می خواهیم که امروز در زمره دوستان نزدیکش قرار بگیریم و بتوانیم زبانمان را از هر آلودعاشقانه ششمین روز میهمانی/ چگونه با مشکلات برخورد کنیم؟ / راست و چپ گمراهی و راه وسط حق است
عاشقانه ششمین روز میهمانی چگونه با مشکلات برخورد کنیم راست و چپ گمراهی و راه وسط حق است فرهنگ > دین و اندیشه - ششمین روز مهمانی آغاز شده است از میزبان مهربان و بخشنده یاری می خواهیم که امروز نافرمانی اش نکنیم و مشکلات کوچک را با بی صبری به گرفتاری های بزرگ تبدیلعاشقانه هشتمین روز میهمانی/تا خود را اصلاح نکنیم جامعه اصلاح نمی شود/عشق و تفکر را در روزه جاری کنیم
عاشقانه هشتمین روز میهمانی تا خود را اصلاح نکنیم جامعه اصلاح نمی شود عشق و تفکر را در روزه جاری کنیم فرهنگ > دین و اندیشه - هشتمین روز مهمانی آغاز شده است از میزبان مهربان و بخشنده یاری می خواهیم که بتوانیم نفس خود را اصلاح کنیم و روزه هایمان را از عادتی بی روح به ععاشقانه هفتمین روز میهمانی/چگونه می توانیم تنها به خدا تکیه کنیم؟/بن بست ها جایی است که او را میابیم
عاشقانه هفتمین روز میهمانی چگونه می توانیم تنها به خدا تکیه کنیم بن بست ها جایی است که او را میابیم فرهنگ > دین و اندیشه - هفتمین روز مهمانی آغاز شده است از میزبان مهربان و بخشنده یاری می خواهیم که به شناخت واقعی از او برسیم تا تنها بر او تکیه کنیم و تنها به او امیعاشقانه دهمین روز میهمانی/اگر خواستیم پیش خدا شرمنده نشویم چه کنیم؟/تنها موقعی که غیبت کردن مجاز است
عاشقانه دهمین روز میهمانی اگر خواستیم پیش خدا شرمنده نشویم چه کنیم تنها موقعی که غیبت کردن مجاز است فرهنگ > دین و اندیشه - دهمین روز میهمانی از راه رسیده است از میزبان مهربان و بخشنده یاری می خواهیم که ما را از درگاه بی نیازش ناامید نگرداند و از کسانی باشیم که تنهااگر كسي ارزش ماه رمضان را بداند چه آرزويي مي كند؟
اگر كسي ارزش ماه رمضان را بداند چه آرزويي مي كند اگر بنده ارزش ماه رمضان را بداند آرزو مى كند كه سراسر سال رمضان باشد به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس دینی جام نیوز پیامبر اکرم صلی الله علیه واله در حدیثی شریفی نسبت به بهترین آرزو درماه مبارک رمضان می فرماید &nbsعاشقانه نخستین روز مهمانی/ توفیق ده با کسی که با ما دشمنی کرده صلح کنیم/ بر رفتارهای نیک تعصب بورزید
عاشقانه نخستین روز مهمانی توفیق ده با کسی که با ما دشمنی کرده صلح کنیم بر رفتارهای نیک تعصب بورزید فرهنگ > دین و اندیشه - نخستین روز مهمانی آغاز شده است از میزبان مهربان و بخشنده یاری می خواهیم که از برکات این روز بهره مند شویم لطفا منتظر بمانید ویژه نامه خبرآمواد بی حسی دندانپزشکی روزه را باطل می کند؟
بسیاری از شهروندان با تصور اینکه انجام اعمال دندانپزشکی روزه آنها را باطل می کند از مراجعه به دندانپزشک در ماه مبارک رمضان خودداری می کنند که این موضوع بعضا مشکلاتی را برای سلامت افراد ایجاد می کند این درحالیست که برخی مراجع تقلید بسیاری از امور دندانپزشکی در حین روزه دانگاهی به تاریخچه غزه تا به امروز/ نام تاریخی غزه، «خوشبخت» بود
نگاهی به تاریخچه غزه تا به امروز نام تاریخی غزه خوشبخت بودغزّه که تاریخی چهارهزار ساله دارد همچنین از مراکز تجارت و تبادل کالا میان شرق و غرب بود و به شهر خوشبخت هم شهرت داشت به گزارش خبرنگار تاریخ خبرگزاری فارس ارتش ایران در سر راه خود به مصر برای تصرف این کشور و تکمیل جام-
دین و اندیشه
پربازدیدترینها