تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 23 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): نماز، از آيين هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. براى ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806342764




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عاشقانه نهمین روز میهمانی/برای دینت کار کن تا خدا دنیایت را سامان دهد/حسد جسم را نحیف و بیمار می کند


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: عاشقانه نهمین روز میهمانی/برای دینت کار کن تا خدا دنیایت را سامان دهد/حسد جسم را نحیف و بیمار می کند فرهنگ > دین و اندیشه - نهمین روز میهمانی از راه رسیده است، از میزبان مهربان و بخشنده یاری می خواهیم تا روح و جسممان را از حسد ورزیدن دور کنیم و ارزش و معیار ما تنها با عشق و دوستی او تعیین شود.

لطفا منتظر بمانید...

ویژه نامه خبرآنلاین در روز نهم مهمانی به عاشقان بندگی تقدیم می شود.    

سخنانی برای شنیدن در روزهای مهمانی حسد چه اثراتی بر انسان دارد؟/ اگر حسد خصلت آدمی شد جسم او را بیمار می کند
فایلی که در ابتدای مطلب می شنوید، سخنان آیت الله آقا مجتبی تهرانی (که روانش شاد باد) درباره «چگونگی شکل گیری حسد و اثرات سوء آن» است. آقا مجتبی تهرانی می گوید: «این که در روایات حسد، سرآمد عیوب انسان و رذائل اخلاقی حسد است، برای این است که انسان اگر حالت ابتدایی حسد آمد تداوم به آن ندهد تا به صورت خو و خصلت ثابت برای او باقی بماند. کسی که به حسد دچار شد علاوه بر روح، جسم او نیز بیمار می شود. در روایت داریم که حسد جسم را نحیف می کند. علی (ع) می فرماید: شگفت است از غفلت کسانی که حسد می ورزند نسبت به سلامتی جسم ها!»


نجوای روز نهم مهمانی خداوندا با برهان و راه های درخشانت راهنمایی ام کن! نه روز است که میهمان بهترین میزبان هستیم. پیامبر خدا در نجوای عاشقانه این روز می گوید: «خدایا در این روز بهره‌اى از رحمت فراوانـت برایم قرار بده و با برهان و راه‌هاى درخشانت راهنمایی ام کن!» نجوای امروز را اینجا بشنوید.


نزدیک شدن به اخلاق الهی در روزهای مهمانی معیار ارزش واقعی انسان در چیست؟ /کسی که عشقش خداوند است، ارزشش به اندازه خداست خاطره ای از علامه محمد تقی جعفری (که روانش شاد باد) درباره ارزش واقعی انسان به شرح زیر نقل شده است که علامه تعریف می کند: «برخی از جامعه شناسان برتر دنیا در دانمارک جمع شده بودند تا پیرامون موضوع مهمی به بحث و تبادل نظر بپردازند و موضوع این بود: «ارزش واقعی انسان به چیست». برای سنجش ارزش بسیاری از موجودات، معیار خاصی داریم. مثلا معیار ارزش طلا به وزن و عیار آن است. معیار ارزش بنزین به مقدار و کیفیت آن است. معیار ارزش پول پشتوانه آن است؛ اما معیار ارزش انسان ها در چیست؟ هر کدام از جامعه شناسان، سخنانی گفته و معیارهای خاصی ارائه دادند. هنگامی که نوبت به بنده رسید، گفتم: «اگر می خواهید بدانید یک انسان چقدر ارزش دارد، ببینید به چه چیزی علاقه دارد و به چه چیزی عشق می ورزد. کسی که عشقش یک آپارتمان دو طبقه است، در واقع ارزشش به مقدار همان آپارتمان است. کسی که عشقش ماشین است، ارزشش به همان میزان است. اما کسی که عشقش خدای متعال است، ارزشش به اندازه خداست.» من این مطلب را گفتم و پایین آمدم. وقتی جامعه شناسان سخنان مرا شنیدند، برای چند دقیقه روی پا ایستادند و کف زدند. هنگامی که تشویق آنها تمام شد، من دوباره بلند شدم و گفتم: «عزیزان، این کلام از من نبوده، بلکه از شخصی به نام علی (ع) است. آن حضرت در نهج البلاغه می فرماید: «قِيمَةُ كُلِّ امْرِئٍ مَا يُحْسِنُه» ارزش هر انسانی به اندازه چیزی است که دوست می دارد». وقتی این کلام را گفتم، دوباره به نشانه احترام به وجود مقدس أمیرالمؤمنین علی (ع) از جا بلند شدند و چند بار نام آن حضرت را بر زبان جاری کردند. علامه در ادامه می گوید: عشق حلال به این است که انسان (مثلاً) عاشق پنجاه میلیون تومان پول باشد. حال اگر به انسان بگویند: «آی پنجاه میلیونی!» چقدر بدش می آید؟ در واقع می فهمد که این حرف توهین در حق اوست. حالا که تکلیف عشق حلال اما دنیوی معلوم شد، ببینید اگر کسی عشق به گناه و معصیت داشته باشد، چقدر پست و بی ارزش است! اینجاست که ارزش و مفهوم «ثارالله» معلوم می شود. ثار الله اضافه تشریفی است؛ خونی که در واقع آنقدر شرافت و ارزش پیدا کرده که فقط با معیارهای الهی قابل ارزش گذاری است و ارزش آن به اندازه خدای متعال است.»  

زمزمه هایی از زبور اهل بیت برای نجوا در روزهای مهمانی خدایا تو با کسی که نافرمانی ات کرده مدارا می کنی تا به سوی تو بازگردد! امام سجاد (ع) در دعای چهل و پنجم صحیفه می فرماید: «خدایا با هر کس که نافرمانی ات کرده بردبارانه رفتار می کنی و آن را که خواسته بر خود ستم ورزد، مهلت می دهی. آری، تو با ایشان مدارا می کنی تا وقتی که به سوی تو برگردند و عذابشان را به تاخیر می اندازی تا وقتی که توبه کنند. تا آن کسی که هلاک می شود بی رضای تو در ورطه ی نابودی نیفتد. و آن که تیره بخت می گردد، به نعمت تو تیره بختی نیابد مگر پس از آن که دیگر عذری نبیند و حجت بر وی تمام شود. این همه، از لطف و کرم توست ای خدای بخشنده و بهره ای از مهربانی و عطوفت توست که ما را نصیب گردیده، ای خداوند پر شکیب. تویی که برای بندگانت دری به سوی آمرزش خود گشوده ای و آن را توبه نامیده ای، و برای رسیدن به این در از وحی خویش راهنمایی قرار داده ای تا آن را گم نکنند. ای آن که نامت بلند و جاوید است، خود فرمودی: خالصانه به سوی خدا بازگردید، باشد که پروردگارتان گناهان شما را بیامرزد و شما را به باغ هایی وارد کند که از زیر درختان آن جویباران جاری است.»  

سخنانی ناب از مولا علی برای تفکر در روزهای مهمانی کسی که برای دینش کار کند، خدا دنیایش را سامان می بخشد
امیرمومنان علی (ع) می فرماید: «آن کس که درون خویش را اصلاح کند، خدا برونش را نیکو می سازد. آن که برای دینش کار کند خداوند امر دنیایش را سامان دهد. و آن که میان خود و خدایش را نیکو سازد خداوند میان او و مردم را نیکو می کند. به کار خیر بپردازید و چیزی از آن را ناچیز نشمارید که کوچک آن بزرگ و اندک آن بسیار است. کسی از شما نگوید: دیگری در انجام خیر سزاوارتر از من است، که به خدا قسم چنین خواهد شد. نیک و بد طرفدارانی دارد که هرگاه شما رهایش کنید، انجامش خواهند داد.»
***** روزه دل و جسمتان مقبول ... /6262
دانلود


لینک را کپی کنید دانلود


دوشنبه 16 تیر 1393 - 06:00:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


دین و اندیشه
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن