واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
دین و اندیشه آیتالله سبحانی در پیامی به همایش بانوان قرآنپژوه تأکید کرد:
علاج بلای تزلزل کیان خانواده ها پناه بردن به قرآن است/ هر جوانی که با قرآن آشنا باشد از آلودگی به دور است
آیت الله سبحانی در پیامی به یازدهمین همایش بین المللی بانوان قرآنپژوه با بیان اینکه امروز رسانههای گوناگون ایمان جوانان ما را از دختر و پسر نشانه گرفته و کیان خانواده ها را متزلزل ساخته اند، گفت: علاج این بلا که غرب برای ما نسخه پیچی کرده است پناه به قرآن است.
به گزارش خبرنگار مهر، پیام آیت الله جعفر سبحانی به یازدهمین همایش بین المللی بانوان قرآن پژوه که امروز 22 اسفندماه در سالن همایشهای برج میلاد برگزار شد، قرائت شد.
امروز رسانه های گوناگون از رادیو و تلویزیون گرفته تا ماهواره که به زبان فارسی برنامه پخش می کنند ایمان جوانان ما را از دختر و پسر نشانه گرفته و کیان خانواده ها را متزلزل ساخته اند که علاج این بلا که غرب برای ما نسخه پیچی کرده است پناه به قرآن است که در سخنان ارزشمند رسول خاتم وارد شده است، آنجا که فرموده است: آن گاه که فتنه ها و گم راهی ها به سان پاره های شب تاریک شما را در بر گرفت بر شما لازم است که به قرآن پناه ببرید. بنابراین بر این گسترش آموزش قرآن به صورتهای مختلف و پس از آن تحقیق و پژوهش سبب می شود که جوان در برابر این فتنه ها بیمه گردد. تجربه نشان می دهد هر جوانی که با قرآن به صورت اندک آشنا شده است از آلودگی به دور مانده است.
در این میان توجه و دقت در معارف و حقایق سوره مبارکه یاسین از جایگاه خاصی برخوردار است زیرا پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) سوره مبارکه یاسین را قلب قرآن اعلام کرده اند و منزلت قلب در میان اعضا و جوارح برای همگان آشکار است که با این که ما از هیچ یک از اعضا و جوارح بی نیاز نیستیم و هر یک از آنها نعمتی بزرگ است و کارکرد مخصوص به خود را دارد اما بیشترین نیاز انسان در زندگی به قلب است با این نگاه همه قرآن نور، برکت، رحمت و هداست است. اما یاسین رحمتی برتر و نوری افروزنده تر است که می باسیت از پرتو آن بهره مند گردید.
شما پژوهشگران و بانوان مکرم در خدمت کتاب کسانی هستید که وجود او نامتنهای و بالاتر از حد و مرز است، طبعا اثر وجودی او نیز باید نامتنهایی باشد که هر چه انسان در آن سیر کند به ساحل آن نرسد، به گواه اینکه در این چهارده قرآن و اندی هزاران کتاب پیرامون قرآن به صورت های گوناگون نوشته شده است ولی همچنان جای تحقیق در قرآن باید هم وحاد و شغل واحدی داشته باشد. در اینجا سخنی را از مرحوم اما راحل(ره) استاد بزرگوار خود نقل می کنم اینجانب به حضرتش عرض کردم که شما تفسیری بر قرآن بنویسید در پاسخ فرمودند نگارش تفسیر کار کسی است که از نظر علمی یک کار بیش نداشته باشد تا بتواند در حد امکان در قرآن غور کند و گوهرهای آن را استخراج کند.
۱۳۹۲/۱۲/۲۲ - ۱۷:۴۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]