واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
دین و اندیشه در همایش بانوان قرآنپژوه مطرح شد؛
قالیباف: نگاه جامع برای زیست مؤمنانه مبتنی بر فرهنگ قرآنی وجود ندارد/ مسجدجامعی: تهران به پایگاه فعالیتهای قرآنی تبدیل میشود
شهردار تهران امروز در یازدهمین همایش بین المللی بانوان قرآنپژوه با بیان اینکه علیرغم همه گامهای مثبتی که تاکنون انجام شده ولی هنوز نگاه جامع برای زیست مؤمنانه مبتنی بر فرهنگ قرآنی در جامعه ما خالی است، گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری به فرهنگ قرآنی نیاز داریم.
به گزارش خبرنگار مهر، یازدهمین همایش بین المللی بانوان قرآن پژوه صبح امروز 22 اسفندماه با هدف شناخت عظمت و فضیلت سوره مبارکه یاسین و به منظور تجلیل و تکریم از چهره های شاخص و ممتاز پژوهش و هنر با حضور حجت الاسلام حسن خمینی، آیت الله موسوی بجنوردی و دکتر محمدباقر قالیباف، حجت الاسلام حشمتی، حجت الاسلام دکتر احمد احمدی، حجت الاسلام عبداللهیان و جمعی از جامعه قرآنی در برج میلاد تهران برگزار شد. محمدباقر قالیباف شهردار تهران در این مراسم طی سخنانی گفت: یک فرصت استثنایی در کشور ما وجود دارد و آن اعتقاد به یک باور جمعی یعنی باور به قرآن است و این موضوع بزرگترین ارزش اجتماعی در جامعه اسلامی ما به شمار می آید. وی افزود: چه در حزن و اندوه و چه در سرور و شادی و در شئونات مختلف زندگی، قرآن همواره در باور جامعه ما وجود دارد. ما با همه وجودمان معنی یک حرکت فرهنگی مبتنی بر فرهنگ قرآنی را به برکت امام راحل(ره) درک کرده ایم و با اتکا به همین باورها و خلاف آنچه غربیها فکر می کردند انقلاب اسلامیمان را به پیروزی رساندیم تا جایی که وقتی می گوییم انقلاب ما انفجار نور بود ریشه در همین فرهنگ قرآنی دارد. وی در ادامه سخنانش اظهارداشت: در همین باورهای قرآنی است که شهید کاظمی در عملیات خیبر، دو بند انگشتش قطع می شود و تنها کاری که برای سلامتی خود انجام می دهد این است که دست خود را در آب نمک نگاه می دارد تا بتواند تا فردای آن روز در پشت خاکریز بماند. چنین مواردی در هشت سال دفاع مقدس کم نبود و همه اینها فقط در باور قرآنیمان امکانپذیر شد و بس. شهردار تهران تأکید کرد: علی رغم همه گامهای مثبتی که تاکنون انجام شده است ولی هنوز نگاه جامع برای زیست مومنانه مبتنی بر فرهنگ قرآنی در جامعه ما خالی است. ما امروز بیش از هر زمان دیگری به فرهنگ قرآنی نیاز داریم. وی در پایان سخنانش گفت: به همه اساتید و بانوان قرآن پژوه قول می دهم در چهار سال پیش رو همه فعالیتهای شهرداری تهران مبتنی بر محوریت قرآن و نماز باشد و در همین راستا از خداوند مدد می خواهم و در این راه تمام تلاش خود را انجام خواهیم داد. دکتر احمد مسجدجامعی، رئیس شورای شهر تهران هم در این مراسم به ارائه سخن پرداخت و گفت: تهران در ساختار تاریخی بر پایه قرآن قرار دارد یعنی بر اساس مستندات تاریخی زمانی که روستای تهران به شهر تهران تبدیل و پیرامون آن حصاری کشیده شد این حصار در واقع تنها حصاری بود که در آن 114 برج و بارو گذاشتند و در هر کدام از آنها سوره ای از قرآن را نهادند. وی افزود: اگر امروز قطب فرهنگی ایران شهر تهران است به دلیل همین پیشینه است که پایتخت ایران در کارنامه خود دارد. کما اینکه همزمان با تهران شهر مقدس مشهد نیز با یک فاصله چندساله به یک موقعیت جدید در مباحث قرآنی دست پیدا کرد و حصاری نیز پیرامون آن کشیده شد ولی چنین پیشینه ای برای آن نیست و همین موضوع مسئولیت ما را دو چندان می کند. وی گفت: امیدواریم تا حدود دو سال آینده این شهر به پایگاه فعالیتهای قرآنی تبدیل شده و کتابخانه تخصصی قرآن نیز داشته باشیم، البته انجام دائرةالمعارف جامع اسلامی کار ارزشمندی است. در زمینه پایان نامه ها نیز در شهر مقدس مشهد فعالیتهایی صورت گرفته است با این همه تمام تلاشمان را به کار می گیریم تا این فعالیتهای قرآنی روز افزون شود. در پایان این مراسم از حجت الاسلام عبداللهیان مدیرمسئول مؤسسه معارف اسلامی امام رضا(ع) و دبیر علمی یازدهمین همایش بین المللی بانوان قرآن پژوه و همسرشان تشکر و لوح یادبودی اهدا شد.
۱۳۹۲/۱۲/۲۲ - ۱۳:۴۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 160]