تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 13 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فاطمه پاره وجود من است، هر که او را بیازارد مرا آزار داده و هر که او را خوشحا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799284682




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

2 ماه تا پرتاب ماهواره کاوشگر فراخورشیدی ناسا


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: 2 ماه تا پرتاب ماهواره کاوشگر فراخورشیدی ناسا
پس از سالها تحقیق، توسعه و آزمایش، ناسا تقریبا آماده پرتاب کاوشگر ماهواره‌ای "TESS" با کمک اسپیس‌ایکس است.
آفتاب‌‌نیوز : اخترزیست‌شناسی(Astrobiology) که شاخه‌ای جذاب از علوم فضایی است و با تدوین نظریه‌ها و انجام تحقیقات صرفا مربوط به زندگی فرازمینی است، با اعلام اخیر پروژه بلندپروازانه رصد ماهواره‌ای 2 ساله، حمایت بزرگی از ناسا دریافت کرده است.


این ماهواره موسوم به "تِس"(Transiting Exoplanet Survey Satellite) در حال حاضر در مرکز فضایی کندی ناسا در فلوریدا قرار دارد و هدف آن کشف و جمع آوری اطلاعات در مورد هزاران سیاره فراخورشیدی جدید با امید به حیات است.


ناسا اعلام کرد که تعداد این گونه سیاره‌های تایید شده 3705 سیاره است که پیش‌بینی می‌شود 4496 سیاره از این نوع موجود باشد. این اعداد نشان‌دهنده گستره کار مورد انتظار برای "TESS" است.


مرکز فضایی "ناسا گودارد" اولین اطلاعات مربوط به این ماموریت را در سال 2014 منتشر کرد، اما اخیرا پس از یک دور موفق از آزمایش‌ها و یکپارچه‌سازی که هنوز در حال انجام است، تاریخ پرتاب تعیین شده است.


ناسا و اسپیس‌ایکس، "TESS" را زودتر از 16 آوریل 2018 پرتاب نخواهند کرد. اسپیس‌ایکس برای آمادگی سخت‌افزاری و نیازهای ماموریت سرویس ناسا وقت بیشتر درخواست کرده است.


فضاپیمای "TESS" در روز 12 فوریه در مرکز فضایی کندی در فلوریدا برای پردازش بارگیری وارد شده است.


"TESS" بر روی یک موشک "فالکون9" از ایستگاه نیروی هوایی کیپ کاناورال پرتاب خواهد شد.


"راینهارت" یکی از دانشمندان پروژه می‌گوید: برای من مهم‌ترین چیز در مورد هر ماموریت جدید چیزی است که انتظار آن نمی‌رود. من واقعا امیدوارم که در جایی در تصاویر این ماهواره ما یک چیز عجیب و غریب پیدا کنیم، چیزی که نتوانیم توضیح دهیم چیست و واقعا به آنچه که می‌بینیم سخت فکر کنیم. من فکر می‌کنم ما چنین چیزی را خواهیم دید، اما هیچ نظری ندارم که چه خواهد بود.


اواسط این ماه(آوریل) به عنوان تاریخ پرتاب انتخاب شده بود زیرا به عنوان یک زمان پرتاب، بهینه بود. مدار عملیاتی اطراف زمین در این دوره در نزدیک‌ترین فاصله خود یعنی 108 هزار و 308 کیلومتر می‌رسد.


از دیدگاه عملی، این فاصله زیاد، ماهواره را پایدار می‌کند و اساسا نیاز به هدایت‌کننده‌ها را که معمولا برای هدایت ماهواره‌ها طراحی شده‌اند، از بین می‌برد.


با تکمیل و راه‌اندازی "TESS"، این ماهواره به عنوان نوعی دوربین نظارت از دور فرازمینی عمل می‌کند و هر 13.7 روز سفر خود را دور زمین انجام می‌دهد و هر بار 10 ساعت، زمانی که در فاصله‌ای نزدیک با سیاره ما قرار می‌گیرد، برای انتقال اطلاعات جمع آوری شده از مشاهده قبلی می‌ایستد.


به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، یکی از تفاوت‌های اصلی ماموریت "TESS" این است که منطقه‌ای را هدف قرار می‌دهد که از 300 سال نوری از زمین تجاوز نکند.


با در نظر گرفتن فراوانی تعداد سیارات فراخورشیدی که در انتظار برای کشف شدن هستند، دانشمندان انتخاب‌های بیشتری دارند و می‌توانند در طول برنامه ماموریت 2 ساله "TESS"، گزیده‌تر کار کنند و تصمیم بگیرند تمرکز خود را به کدام از آنها اختصاص دهند.


برای مقایسه، ماموریت ماهواره‌ای "کپلر" که بخشی از ماموریت‌های ناسا بود، از سال گذشته مسئول کشف چندین سیاره در فاصله 4900 سال نوری از زمین است که به دور دو خورشید می‌چرخند.


به عبارت دیگر، همانگونه که محدوده اکتشاف تعدیل شده است، موفقیت نیز تا حدودی تضمین شده است. به این معنی که به احتمال زیاد تمرکز دانشمندان در ماموریت "TESS" برای مستندسازی و طبقه‌بندی کردن و نه فقط کشف کردن سیاره‌های فراخورشیدی خارج از منظومه شمسی به کار گرفته می‌شود.


به گفته "رینهارت" : در "TESS" ما می‌توانیم پیگیری‌ها را در مورد همه سیارات فراخورشیدی کشف شده انجام دهیم، اما باید گزیده و مفید عمل کرد. این فقط موضوع اولویت‌هاست، نه توانایی‌ها.









۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن