تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ثروت فراوان، دشمن مؤمنان و پيشواى منافقان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

ترازوی آزمایشگاهی

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

سایت نوید

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799646767




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران در المپیکِ «صنایع دستی» چهارم شد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:  خبرگزاری تسنیم: امید شیوا در نشست خبری معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه برترین‌های صنایع دستی دنیا پروژه‌ای بود که وقتی شورای جهانی صنایع دستی وابسته به یونسکو بود و در سال 2001 کلید خورد، اظهار داشت: براساس معیارهای مختلف به برترین‌های صنایع دستی جایزه‌ای داده می‌شود که دلالت و تاکید یونسکو بر اصالت و هویت و برتر بودن آن محصول صنایع دستی است.

شیوا عنوان کرد: از سال 2014 که شورای جهانی صنایع دستی از سازمان علمی - فرهنگی یونسکو جدا شد، برترین‌های صنایع دستی به شکل مستقل در شورای جهانی انتخاب می‌شوند و یونسکو ناظر این داوری است.

وی اظهار کرد: سال گذشته، این داوری در مالزی انجام شد و فقط سه کالای صنایع دستی ما موفق به دریافت نشان اصالت شد؛ اما امسال از 14 اثر موفق به دریافت 10 نشان اصالت شدیم. از میان این آثار، هشت اثر مربوط به نساجی و 6 اثر مربوط به صنایع دستی چوب، سنگ، فلز و سفال بود. از هشت اثری که در حوزه بافته‌ها ارائه شده بود، چهار اثر موفق به دریافت نشان اصالت نشدند. در هر صورت، دریافت 10 نشان هم موفقیت خوبی برای صنایع دستی ایران است.

شیوا با بیان اینکه نیمه مهرماه گواهی اصالت این هنرمندان ارسال می‌شود، گفت: در این رقابت، کشور چین با 40 اثر، کشور هند با 30 اثر و اندونزی با 20 اثر بیشترین جوایز را به خود اختصاص دادند و ایران مقام چهارم را در حوزه غرب آسیا کسب کرد که همانا به نوعی چهارم در دنیا به حساب می‌آید.

مشاور امور بین‌الملل معاونت صنایع دستی خاطرنشان کرد: ایران در این ارزیابی‌ها برای نخستین بار به‌عنوان یک داور هم حضور داشت. معیار انتخاب این آثار، مقایسه با کشورهای دیگر است. این رقابت 13 تا 18 شهریورماه در کویت برگزار شد.

ایران در المپیک صنایع دستی جهان چهارم شد

همچنین بهمن نامورمطلق - معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور در توضیحات بیشتر درباره برترین‌های صنایع دستی دنیا عنوان کرد: ارزیابی‌های برترین‌های صنایع دستی دنیا همانند المپیک است که ایران در مقام چهارم جهان قرار گرفت.

وی همچنین با بیان اینکه ایران در دولت قبل در حوزه صنایع دستی جایگاه خودش را از دست داده بود، گفت: در حال حاضر ما به نقش خودمان برگشته‌ایم و به شکل آهسته در حال گسترش آن هستیم و می‌توانیم در صنایع دستی جهانی نقش داشته باشیم. امیدوارم از این به بعد هر سال نقش خود را در عرصه مدیریت جهانی ایفا کنیم.

نامورمطلق درباره دومین منفعت برگزاری اجلاس مجمع جهانی در ایران توضیح داد: یکی از منفعت‌های مجمع جهانی، ترویجی است؛ همین که چنین اجلاس بزرگی در اصفهان برگزار می‌شود، به برندتر شدن این شهر کمک می‌کند. تجاری بودن منفعت دیگر است، زیرا ما چند برنامه تجاری در کنار این مجمع داریم. تجارت یکی از جلوه‌های گردشگری است و اینکه ما بتوانیم اجلاسی برگزار کنیم که بیش از 200 نفر مهمان خارجی در آن حضور دارند، به تجاری‌سازی و ترویج گردشگری پرداخته‌ایم همان‌طور که وین یکی از شهرهای گردشگری سمیناری است.

معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور گفت: ما خودمان را برای عقد قرارداد و گفت‌وگو آماده کرده‌ایم. گرچه این گردهمایی هزینه میلیاردی دارد؛ اما ما در این زمینه هزینه نکرده‌ایم و بخش خصوصی این مبلغ را پرداخت کرده است. امیدواریم به جایی نرسد که بخواهیم به بخش خصوصی کمک کنیم.

نامورمطلق با اشاره به منفعت دیگر برگزاری این اجلاس، اضافه کرد: با برگزاری چنین اجلاسی در ایران، نفوذ تشکیلاتی ما در جوامع صنایع دستی بیشتر خواهد شد، زیرا آنها در دولت قبل به ما اعتماد نداشتند و ما را اصلا نمی‌دیدند. ما در حال حاضر به سمتی پیش می‌رویم که ممکن است در آینده برای مدیریت شورای جهانی از ما دعوت شود. همان‌طور که در حال حاضر مسئولیت غرب آسیا برعهده ماست.




۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن