تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نجات و رستگارى در سه چيز است: پايبندى به حق، دورى از باطل و سوار شدن بر مركب جدّيت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816856355




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۱۰ اثر صنایع دستی ایران، مهر اصالت یونسکو را دریافت کرد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: درگفتگو با مهر عنوان شد؛
۱۰ اثر صنایع دستی ایران، مهر اصالت یونسکو را دریافت کرد

امید شیوا


شناسهٔ خبر: 3764472 - جمعه ۱۹ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۲
فرهنگ > صنایع فرهنگی

.jwplayer{ display: inline-block; } مشاور صادرات و امور بین‌الملل معاونت صنایع دستی گفت: ۱۴ اثر از ایران، نامزد دریافت مهر اصالت یونسکو شدند و در کویت مورد داوری نهایی قرار گرفته و در نهایت ۱۰ اثر انتخاب شدند. امید شیوا در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: مُهر اصالت یونسکو، گواهینامه‌ای است که از طرف دفاتر منطقه‌ای یونسکو به صنایع دستی اصیل و با کیفیت هنرمندان و صنعتگران تعلق می‌گیرد؛ این برنامه، برای اولین بار در سال ۲۰۰۰ میلادی توسط یونسکو و انجمن توسعه و ترویج صنایع دستی پایه گذاری و در سال ۲۰۰۱ اجرا شد و بعد از آن، در سراسر دنیا گسترش یافت.

به گفته مشاور صادرات و امور بین‌الملل معاونت صنایع دستی، یونسکو از این طریق می‌خواهد مکانیزمی دقیق برای استانداردهای مربوط به کیفیت صنایع‌دستی داشته باشد تا از این طریق اطمینان حاصل کند که محصولی با کیفیت و با اصالت در اختیار خریدار قرار می‌گیرد. از سوی دیگر آثار هنرمندان و صنعتگرانی که مهر اصالت یونسکو را دریافت می‌کنند، با اسم و امضای خودشان در جهان شناخته و امکان عرضه آن در کشورهای مختلف فراهم می‌شود.

شیوا در پاسخ به این‌که چه کارهایی موفق به دریافت مهر اصالت یونسکو می‌شوند گفت: آثاری موفق به در یافت مهر اصالت می‌شوند که نشان دهنده هویت فرهنگی و ملی کشورشان باشند همچنین خلاقیت در طرح، روش تولید و مواد اولیه از دیگر شاخص‌های در یافت مهر اصالت است. نکته دیگری که کارشناسان به آن توجه می‌کنند، استفاده از مواد طبیعی است که قابلیت بازیافت در طبیعت را دارند.

او به چگونگی داوری آثار اشاره و بیان کرد: مراسم نهایی داوری  آثار برتر صنایع دستی آسیا و اقیانوسیه از تاریخ سوم تا هشتم سپتامبر ۲۰۱۶ برابر با ۱۳ تا ۱۸ شهریور ماه در کشور کویت و به میزبانی وزرت فرهنگ و معارف و هنر برگزار شد. هر کشوری، پیش از این آثار خود را ارزیابی و ارسال کرده بود. در مجموع ۲۵۰ اثر از کشورهای مختلف آسیا و اقیانوسیه به کویت فرستاده شده و مورد بررسی قرار گرفته بود.

شیوا به منطقه‌ای بودن داوری‌ها اشاره و بیان کرد: این داوری‌ها به صورت منطقه‌ای انجام می‌شود؛ یعنی شرق، غرب، جنوب و جنوب شرق آسیا و همچنین آسیای مرکزی به طور جداگانه مورد بررسی قرار می‌گیرند. آثار به دو گروه تقسیم و داوری می‌شوند. یک بخش، نساجی و بافت‌های طبیعی و ریسندگی است و بخش دوم چوب و فلز و غیر منسوجات را دربرمی‌گیرد.

به گفته مشاور صادرات و امور بین‌الملل معاونت صنایع دستی، ایران و کویت با ۱۴ اثر، بیشترین تعداد آقار را به خود اختصاص داده‌اند و عمان هم با ۹ اثر در این داوری شرکت کرده‌اند. ناظر یونسکو هم جزو داوران این برنامه بوده؛ در این مراسم به هیچ کشوری ارفاق نشده و آثار به درستی مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند تا آنجا که از ۲۵۰ آثار، کمتر از دو سوم آن پذیرفته و باقی رد شده‌اند.

ایران تاکنون  در رشته هایی چون سراجی سنتی، نساجی سنتی، مسگری، گلیم گلابتون سازی، عبابافی، حوله بافی، کلاه نمدی، سفالگری، دولچه دوزی، قلم کاری و پارچه بافی، موفق به دریافت مهر اصالت از یونسکو شده است.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن