تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):در پاسخ به كسى كه عرض كرد: من در عمل ناتوانم و نماز و روزه كم به جا مى آورم اما ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798586476




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشکلات مرزی مهمترین مانع بهبود روابط هند و چین


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مشکلات مرزی مهمترین مانع بهبود روابط هند و چین دهلی نو-ایرنا-هند وچین دردیدار اخیر نارندرا مودی نخست وزیرهند ازچین چارچوب مفصلی را برای بهبود بیش از پیش روابط دو کشور تدارک دیدند ولی حل نشدن موضوع خط کنترل بین این دو کشور و حضور روزافزون چین در کشمیر تحت اداره پاکستان مانع از تحقق این امر می شود.


به گزارش ایرنا،منابع دیپلماتیک می گویندکه نخست وزیر مودی با صراحت تمام به میزبانان خود در چین گفت که روند روشن سازی خط کنترل واقعی که از سال 2005 تا کنون متوقف شده است باید دوباره از سرگرفته شود.
این منابع معتقدند که روشن سازی خط کنترل واقعی بین هند و چین باید به عنوان اقدامی درراستای تقویت هرچه بیشتر اعتماد برای تضمین برقراری صلح و آرامش در طول مرز بین این دو کشور تلقی شود.
مودی، در سخنرانی خود در دانشگاه تسینگهوا (Tsinghua) در دیدار اخیر خود از چین، تاکید کرد که مشخص کردن خط کنترل واقعی می تواند بدون نمایش هرگونه تعصبی نسبت به مواضع هند و چین درمورد موضوع مرزی بین این دو کشور صورت گیرد.
به اعتقاد کارشناسان، این اظهارات مودی نگرانی برخی محافل چینی را از امکان پافشاری هند بر روی ضرورت تبدیل خط کنترل واقعی به یک مرز بین المللی بعد از روشن سازی آن رفع خواهد کرد.
این کارشناسان می گویند که اتخاذ یک روش منطقی درباره موضوع روشن سازی خط کنترل واقعی شامل یک درک مشترک از موضع یکدیگر خواهد بود و آن به تنهایی نقش مهمی را در کاهش تشنج ایفا خواهد کرد.
مقامات هندی، درگفت وگو با همتایان چینی خود، با صراحت تمام به عبور کریدور پیشنهادی پاکستان و چین از کشمیر تحت اداره پاکستان اعتراض کرده اند.
شی جینپینگ رئیس جمهور چین ماه گذشته میلادی کریدور اقتصادی گوادار-کاشگر را در دیدار خود از پاکستان به عنوان بخشی از طرح این کشور برای یکپارچه سازی اقتصاد کشورهای آسیایی و اروپایی افتتاح کرد.
مودی نگرانی های اصلی هند را که شامل مشخص نشدن خط کنترل واقعی و عبور کریدور اقتصادی پاکستان-چین از کشمیر تحت اداره پاکستان می شوند با صراحت تمام در سخنرانی خود در پارلمان چین اعلام کرد.
هند، در دیدار مودی از چین، روشن ساخت که حمایت واضح چین از عضویت دائم هند در شورای امنیت سازمان ملل و گروه تامین کنندگان هسته ای در تضمین عدم اشاعه هسته ای و بهبود بیش از پیش روابط بین دهلی نو و پکن مفید واقع خواهد شد.
کارشناسان معتقدند که هرگونه تغییر مناسبی در موضع چین در رابطه با گروه تامین کنندگان هسته ای موجب بروز تغییری در روابط پکن با اسلام آباد خواهد شد.
پاکستان آشکارا با عضویت هند در گروه تامین کنندگان هسته ای بعد از حمایت باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا از عضویت دهلی نو در این گروه در ماه ژانویه مخالفت می کند.
سرتاج عزیز مشاور امنیت ملی پاکستان اخیرا گفته بود که معافیت کشور خاصی از مقررات گروه تامین کنندگان هسته ای برای تضمین عضویت هند در این گروه موجب پیچیدگی بیش از پیش جو ثبات راهبردی از قبل ضعیف در جنوب آسیا خواهد شد و اسلام آباد به همین علت با تحقق این امر مخالفت می کند.
کارشناسان معتقدند که تجارت هسته ای بطور تدریجی جایی را در روابط بین هند و چین پیدا می کند و معاون مدیرکل وزارت خارجه چین لیو جینسونگ (Liu Jinsong) نیروگاههای برق هسته ای را در آستانه دیدار مودی از چین به عنوان یکی توانمندی های چین که هند می تواند از آن استفاده کند بر شمرد.
چین و هند در سفر هفته گذشته(25 اردیبهشت)"نارندرا مودی" نخست وزیر هند به چین50سند همکاری به ارزش22 میلیارد دلار امضا کردند.
این توافقات درزمینه های مختلف از جمله انرژی های تجدیدپذیر، بنادر، پارک های صنعتی، داروسازی، امور مالی، رسانه های ارتباطی و امور تفریحی و سرگرمی بود و اغلب، با شرکت های بخش خصوصی به امضا رسید.
آساق*262*1600 ** 1064



31/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن