تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798121548




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- 75 اثر به دبیرخانه جشنواره ملی تئاتر تیرنگ ارسال شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 75 اثر به دبیرخانه جشنواره ملی تئاتر تیرنگ ارسال شد ساری - ایرنا - دبیر دوازدهمین جشنواره ملی بومی تئاتر تیرنگ با بیان اینکه فراخوان دوازدهمین جشنواره ملی تئاتر بومی تیرنگ ، در بهمن ماه 93 شروع شد و تا اردیبهشت 94 تمدید شد ، افزود : 75 اثردر بخشهای مختلف صحنه ای و آیین نمایش و اجراهای پژوهشی به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.


یاسر محمودی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران از ساخت آرم جشنواره تیرنگ با محوریت فرهنگ بومی محلی مازندران برای اولین بارخبر داد و افزود: این آرم جشنواره توسط برادران محمدی گروه طبری تولید شده است که در سال جاری رونمایی خواهد شد .
وی خاطرنشان کرد : داوری آثار از 10 اردیبهشت توسط توحید معصومی نسب امور تئاتر استانهای مرکز هنرهای نمایشی، محمد رضا ضمیر پور پیشکسوت تئاتر استان و یاسر محمودی برنتی کارشناس هنرهای نمایشی حوزه هنری مازندران مورد بازبینی قرار خواهد گرفت .
دبیر دوازدهمین جشنواره ملی بومی تیرنگ از برگزاری افتتاحیه این مراسم در یکی از پارکهای ساری خبر داد و افزود: اعتبار برگزاری این جشنواره بالغ بر 150 میلیون تومان برآورد گردیده که شهرداری ساری ، حوزه هنری و استانداری بخشی از این اعتبار را تامین خواهند کرد.
وی از برگزاری این جشنواره همزمان با جشنواره بهار نارنج در پایتخت بار نارنج، ساری خبر داد و گفت: این جشنواره از 28 تا 31 اردیبهشت ماه در ساری برگزار خواهد شد.
سینا دلشادی رئیس حوزه هنری استان مازندران نیز در این نشست گفت : آثار دریافتی به دبیرخانه جشنواره تئاتر بومی تیرنگ نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است.
وی با بیان اینکه کارکردن در عرصه هنر بومی صبر و پایداری زیادی را می طلبد و می بایست در این مقوله به صورت پژوهش محور عمل کرد ، افزود : برگزاری دوازدهمین جشنواره ملی تئاتر تیرنگ یک فرصت ناب را در اختیار هنرمندان قرار می دهد تا در کنار دیگر هنرمندان در سطح کشور ، بزرگی ، شکوه و عظمت بوم و فرهنگ خود را معرفی کنند.
وی با بیان این که هنر نمایش بهترین ابزار برای همدلی و همزبانی بین اقشار مختلف جامعه و هنرمندان است افزود: زبان هنر نیاز به ترجمه ندارد ، هرکس با هر زبان و هر نگاهی به یک دیدگاه مشترک می رسد و هنر نمایش به واسطه زنده بودن و مخاطب محور بودن وهمچنین فراخوانی سایر هنرها به خود از سایر هنرها تاثیر گذارتر و یک هنر بی بدیل می باشد .
دلشادی در ادامه خاطرنشان کرد ، کار فرهنگی بیش از منابع مالی نیاز به اندیشه و دغدغه فرهنگی دارد .
رئیس حوزه هنری مازندران گفت : برای جلوگیری از شکاف نسلی ، زندگی ایرانی اسلامی و استحکام خانواده بهترین راه هنر و ابزار هنر است و هنر نمایش یکی از هنرهای بی بدیل و بی نظیر جهت پرداختن به بوم ، فرهنگ و داشته های ملی و مذهبی در منطقه است .
ناصر معیل معاون فرهنگی اجتماعی شعرداری ساری نیز در این نشست خبری با بیان این که مسیر توسعه شهر ساری در راستای گردشگری بنا نهاده شده است افزود: زود بازده ترین مسیر هم توسعه شهر پرداختن به مقوله گردشگری است.
وی در ادامه گفت : در ساری قشری که می تواند در توسعه شهر ساری کمک کند هنرمندان هستند و یکی از مسیرهایی که طراحی شده جشنواره تئاتر ملی بومی تیرنگ است.
معیل تاکید کرد: در شهری که مردم تئاتر نبینند، سینما نروند و کتاب نخرند، هیچ پیشرفتی صورت نمی گیرد و باید بین مردم و هنرمندان آشتی ایجاد کنیم و به جایی برسیم که ساری به عنوان قطب گردشگری مطرح شود.
معاون فرهنگی اجتماعی شهردار ساری با اشاره به شعار سال شد : در کنار هم بودن، همدل و همزبان شدن توسعه شهر را رقم میشس زند و نباید بگذاریم فقر، فساد و فحشا که پشت درهای خانه های در کمین ما است وارد خانواده های ما شود و این کار با توسعه فرهنگی قابل کنترل است.ک/1
6097



08/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 201]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن