واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 75 اثر به دبیرخانه جشنواره ملی تئاتر تیرنگ ارسال شد ساری - ایرنا - دبیر دوازدهمین جشنواره ملی بومی تئاتر تیرنگ با بیان اینکه فراخوان دوازدهمین جشنواره ملی تئاتر بومی تیرنگ ، در بهمن ماه 93 شروع شد و تا اردیبهشت 94 تمدید شد ، افزود : 75 اثردر بخشهای مختلف صحنه ای و آیین نمایش و اجراهای پژوهشی به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.
یاسر محمودی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران از ساخت آرم جشنواره تیرنگ با محوریت فرهنگ بومی محلی مازندران برای اولین بارخبر داد و افزود: این آرم جشنواره توسط برادران محمدی گروه طبری تولید شده است که در سال جاری رونمایی خواهد شد .
وی خاطرنشان کرد : داوری آثار از 10 اردیبهشت توسط توحید معصومی نسب امور تئاتر استانهای مرکز هنرهای نمایشی، محمد رضا ضمیر پور پیشکسوت تئاتر استان و یاسر محمودی برنتی کارشناس هنرهای نمایشی حوزه هنری مازندران مورد بازبینی قرار خواهد گرفت .
دبیر دوازدهمین جشنواره ملی بومی تیرنگ از برگزاری افتتاحیه این مراسم در یکی از پارکهای ساری خبر داد و افزود: اعتبار برگزاری این جشنواره بالغ بر 150 میلیون تومان برآورد گردیده که شهرداری ساری ، حوزه هنری و استانداری بخشی از این اعتبار را تامین خواهند کرد.
وی از برگزاری این جشنواره همزمان با جشنواره بهار نارنج در پایتخت بار نارنج، ساری خبر داد و گفت: این جشنواره از 28 تا 31 اردیبهشت ماه در ساری برگزار خواهد شد.
سینا دلشادی رئیس حوزه هنری استان مازندران نیز در این نشست گفت : آثار دریافتی به دبیرخانه جشنواره تئاتر بومی تیرنگ نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است.
وی با بیان اینکه کارکردن در عرصه هنر بومی صبر و پایداری زیادی را می طلبد و می بایست در این مقوله به صورت پژوهش محور عمل کرد ، افزود : برگزاری دوازدهمین جشنواره ملی تئاتر تیرنگ یک فرصت ناب را در اختیار هنرمندان قرار می دهد تا در کنار دیگر هنرمندان در سطح کشور ، بزرگی ، شکوه و عظمت بوم و فرهنگ خود را معرفی کنند.
وی با بیان این که هنر نمایش بهترین ابزار برای همدلی و همزبانی بین اقشار مختلف جامعه و هنرمندان است افزود: زبان هنر نیاز به ترجمه ندارد ، هرکس با هر زبان و هر نگاهی به یک دیدگاه مشترک می رسد و هنر نمایش به واسطه زنده بودن و مخاطب محور بودن وهمچنین فراخوانی سایر هنرها به خود از سایر هنرها تاثیر گذارتر و یک هنر بی بدیل می باشد .
دلشادی در ادامه خاطرنشان کرد ، کار فرهنگی بیش از منابع مالی نیاز به اندیشه و دغدغه فرهنگی دارد .
رئیس حوزه هنری مازندران گفت : برای جلوگیری از شکاف نسلی ، زندگی ایرانی اسلامی و استحکام خانواده بهترین راه هنر و ابزار هنر است و هنر نمایش یکی از هنرهای بی بدیل و بی نظیر جهت پرداختن به بوم ، فرهنگ و داشته های ملی و مذهبی در منطقه است .
ناصر معیل معاون فرهنگی اجتماعی شعرداری ساری نیز در این نشست خبری با بیان این که مسیر توسعه شهر ساری در راستای گردشگری بنا نهاده شده است افزود: زود بازده ترین مسیر هم توسعه شهر پرداختن به مقوله گردشگری است.
وی در ادامه گفت : در ساری قشری که می تواند در توسعه شهر ساری کمک کند هنرمندان هستند و یکی از مسیرهایی که طراحی شده جشنواره تئاتر ملی بومی تیرنگ است.
معیل تاکید کرد: در شهری که مردم تئاتر نبینند، سینما نروند و کتاب نخرند، هیچ پیشرفتی صورت نمی گیرد و باید بین مردم و هنرمندان آشتی ایجاد کنیم و به جایی برسیم که ساری به عنوان قطب گردشگری مطرح شود.
معاون فرهنگی اجتماعی شهردار ساری با اشاره به شعار سال شد : در کنار هم بودن، همدل و همزبان شدن توسعه شهر را رقم میشس زند و نباید بگذاریم فقر، فساد و فحشا که پشت درهای خانه های در کمین ما است وارد خانواده های ما شود و این کار با توسعه فرهنگی قابل کنترل است.ک/1
6097
08/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 204]