تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه كارهاى خود را به خدا بسپارد همواره از آسايش و خير و بركت در زندگى برخوردار اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832864706




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بزرگترین مرکز پذیرش مصدومان حوادث استان تهران نیازمند توسعه


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بزرگترین مرکز پذیرش مصدومان حوادث استان تهران نیازمند توسعه شهرری- ایرنا- بافت فرسوده بیمارستان شهدای هفتم تیر شهرری، بعنوان بزرگترین مرکز خدمات رسانی فوری رایگان به مصدومان حوادث (تروما) جنوب استان تهران، ساخت و توسعه بیمارستانی جایگزین و مجهز را در محل این مرکز درمانی ضروری کرده است.


به گزارش ایرنا، بیمارستان شهدای هفتم تیر معروف به هفت تیر شهرری زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی ایران در انتهای خیابان شهید رجایی، روبروی چهارراه آرامگاه در جنوب تهران واقع و به دلائل مختلف از جمله موقعیت جغرافیایی بعنوان یکی از حادثه خیزترین مناطق کشور، از نقش به سزایی در خدمات رسانی رایگان به مصدومان ناشی از حوادث مختلف در جنوب پایتخت برخوردار است.
چه بسا بیمارستان شهدای هفتم تیر به جهت حجم پذیرش روزانه یکصد و 50 مصدوم ناشی از سوانح مختلف از جمله رانندگی، درگیری و نزاع، آتش سوزی، سقوط از ارتفاع و همچنین انجام 600 عمل جراحی در طول ماه حتی با سایر مراکز تروما استان تهران مانند بیمارستان های سینا و امام حسین در قلب شهر تهران قابل مقایسه نباشد.
واقع شدن بیمارستان هفتم تیر در مجاورت چندین شهرستان جنوب استان تهران از جمله شهرری، رباط کریم، بهارستان، اسلامشهر، پاکدشت، ورامین، قرچک، همچنین اتوبان های قم، آزادگان، امام علی، بهشت زهرا(س) و همچنین جاده قدیم کهریزک و فرودگاه امام خمینی(ره)، دسترسی مصدومان اورژانسی به خصوص حوادث جاده ای به این بیمارستان را سهل تر کرده و به تعبیری نام هفت تیر با واژه تصادف گره خورده است.
اما با وجود برخورداری بیمارستان شهدای هفتم تیر از فضای بسیار مناسب 14 هکتاری، تنها حدود یک دهم فضای موجود بنای مفید واقع شده است و طبیعی است که ساخت این مقدار بنا در زمینی بسیار بزرگ تنها با توجه به شرایط جمعیتی و محیطی زمان ساخت این بیمارستان یعنی اواسط دهه چهل شمسی مطابقت داشته و قابل توجیه بوده است.
بیمارستان شهدای هفتم تیر به طور حتم بعنوان یکی از بزرگترین مراکز خدمات رسانی اورژانس به مصدومان حوادث در استان تهران، با توجه به شرایط فعلی اجتماعی و محیطی جنوب پایتخت و مناطق حاشیه نشین آن، نیازمند جدی توسعه و افزایش سطح خدمات رسانی در بخش های مختلف پزشکی به شهروندان است.
***مرکز درمانی هفت تیر به بوستان شباهت بیشتری تا بیمارستان
یکی از روزهای پایانی شهریور ماه است و با هماهنگی قبلی و به قصد تهیه گزارش به سمت بیمارستان هفت تیر حرکت می کنم، مسیر خیابان شهید رجایی به سمت جنوب دقیقا روبروی چهاراه آرامگاه منتهی به سمت راست، یک بریدگی مراجعین را به داخل این مرکز درمانی هدایت می کند.
رنگ و لعاب دودی تابلو بزرگ آبی رنگ بالای درب ورودی بیمارستان با عبارت"بیمارستان تخصصی شهدای هفتم تیر" و همچنین محیط اطراف این مرکز درمانی که در زمان ساخت در اواسط دهه چهل شمسی از جمله مناطق خرم، سرسبز و خوش آب و هوای منطقه ری بوده است، حاکی از آلودگی نسبی هوای منطقه است.
هنگام حرکت از کنار محوطه پارکینگ خودرو در سمت راست درب اصلی بزرگترین مرکز پذیرش مصدومان حوادث استان تهران به سوی محل ساختمان مدیریت که به گفته نگهبان در انتهایی ترین بخش بیمارستان واقع شده است، تعدادی از درختان بلند و چشم نواز کاج بعنوان یادگارانی از خرمی منطقه در گذشته های نه چندان دور، چشم هر بیننده ای را به خود خیره می کند.
مرکز درمانی بیمارستان نیز در سه طبقه در سمت چپ درب ورودی واقع و به جز پنج شش ساختمان قدیمی کوچک، باقی محوطه از درخت و سبزه پوشیده شده و اگر فردی به هنگام ورود تابلو بیمارستان را بالای سر درب این مرکز درمانی نبیند، تصور می کند در حال وارد شدن به یک بوستان سرسبز است چرا که این بیمارستان به باغ و بوستان شباهت بیشتری دارد.
پس از چند دقیقه پیاده روی به محل استقرار سرپرست و همچنین مدیر این مرکز درمانی در منتهی الیه بیمارستان می رسم، ساختمانی کوچک و یک طبقه که دکتر مهرداد دیانتی بعنوان سرپرست مدیریت بیمارستان پنج شش ماهی می شود که بزرگترین مرکز پذیرش مصدومان حوادث استان تهران را از همین جا مدیریت می کند.
دکتر دیانتی با خوشرویی از تهیه یک گزارش از بیمارستان تحت امر خود استقبال و به دلیل عدم حضور مسوول روابط عمومی بیمارستان یکی از مدیران داخلی بیمارستان را با ما همراه کرده و به شوخی اظهار می کند اگر به دنبال کمبودها و ضعف های بیمارستان نیز هستید خودم همه آنها را به شما می گویم.
***
ابتدا به بخش اورژانس بیمارستان در طبقه همکف ساختمان مرکزی بیمارستان وارد می شویم درحالی که چند مصدوم روی تخت ها تحت درمان هستند و کار برخی از آنها تمام و منتظر برگه تسویه حساب و برخی نیز منتظر اقدامات بعدی پزشکی هستند.
جوان تقریبا 35 ساله ای که از ناحیه گردن دچار آسیب دیدگی شده و آتل بسته زیر یک وایت بردی که با ماژیک مشخصات مسوولان بخش های مختلف اورژانس در روزهای هفته روی آن درج شده، در حالی که یک جفت کتانی و یک کیسه خون میان پاهایش دیده می شود، به خواب عمیقی فرورفته و بر روی تختی کمی آنطرف تر نوجوانی که گویی دستش شکسته جلب نظر می کند.
نوجوانان فوتبالیست که از ناحیه مچ دست چپ دچار آسیب دیدگی شده، توسط مربی تیم به منظور درمان به اورژانس بیمارستان هفت تیر منتقل و در حالی که آتل بسته بر روی یکی از تخت ها منتظر برگه تصفیه حساب بیمارستان است.
"نادر یاری"مربی این بازیکن نوجوان در خصوص میزان هزینه آتل بندی دست این نوجوان فوتبالیست به ایرنا، گفت: هزینه درمان در کل 30 هزار تومان شد و به دلیل اینکه اعتبار دفترچه تامین اجتماعی این بازیکن تمام شده از کارت بیمه ورزشی استفاده خواهیم کرد.
وی ضمن اظهار رضایت و قدردانی از زحمات پرسنل اورژانس بیمارستان هفت تیر اظهار داشت: ساعت 13 وارد اورژانس شدیم و پس از گذشت 2 ساعت اقدامات مربوط به درمان دست این بازیکن نوجوان به اتمام رسید.
قبل از خروج از اورژانس در طبقه همکف، متوجه ساخت یک بخش جدید و نوساز که بر روی درب ورودی آن تابلوی icu3 درج شده می شوم که به گفته مدیر همراه، این بخش به تازگی با فضای حدود 600 متر مربع در راستای اهداف توسعه ای خدمات اورژانسی به مراجعین بیمارستان هفت تیر دایر شده است.
البته پس از صحبت با مدیر بیمارستان هفت تیر متوجه شدیم که این بخش 10 تخته با وجود تامین تجهیزات لازم به دلیل کمبود کادر پزشکی و پرستاری تاکنون راه اندازی نشده است.
وارد بخش مردان 2 در طبقه دوم بیمارستان هفت تیر می شویم و به ظاهر دیوارهای این بخش به تازگی با رنگ کرم روشن نقاشی شده است، سمت راست راهرو بخش اتاق بیماران و سمت چپ نیز یکی در میان اتاق بیمار و اتاق های مختلف پزشکی و پرستاری است.
وسط راهرو بخش مردان 2 نیز قسمت سرپرستاری است و یک وایت برد یا تابلو سفید رنگ خط کشی شده که بالای آن کلمه مقدس "هو شفاء" و همچنین "بخش مردان 2" درج شده، این تابلو از ردیف یک تا 50 برای ثبت نام بیمار، نام پزشک و کد بیمار جدول بندی شده است.
مشخصات این تابلو که روزانه توسط مسوولان بخش تغییر می کند نشانگر آن است که این بخش ظرفیت حداکثر 50 بیمار را دارد که البته هنگام حضور ما در این بخش 9 ردیف این تابلو سفید و از اسم و مشخصات خالی است.
وارد یکی از اتاق ها می شویم که هفت بیمار در آن بستری و تقریبا بالای سر هر کدام همراهی و سمت چپ بر روی تخت 37 با مردی میانسال که پای راست او را گچ گرفته اند و در حال استراحت، شروع به احوالپرسی می کنیم.
طبق مشخصات درج شده بر روی کارت بیمار در بالای کنسول تخت،"اکبر ارقش"، دوم شهریورماه در بیمارستان پذیرش شده، این بیمار کاشی کار و اهل ذزفول است و به تشخیص پزشک پس از عمل دچار عفونت پا شده و طبق نظر پزشک معالج تا مراحل بعدی درمان بایستی دارو مصرف کند.
ارقش در خصوص علت بستری شدن خود در بیماستان هفت تیر شهرری اظهار کرد: یکماه پیش در حال پیاده روی در میدان شوش با یک ماشین برخورد و از ناحیه پای راست دچار شکستگی شدم.
وی با بیان اینکه، فاقد هرگونه دفترچه بیمه درمانی هستم، در خصوص نحوه پرداخت هزینه های بیمارستان نیز گفت: تا این لحظه که بیماستان پولی دریافت نکرده و مثل اینکه درمان تصادفی ها در بیمارستان هفت تیر رایگان است.
در ادامه با یکی از مصدومان موتورسوار در بخش مردان 2 مواجه می شوم، جوان 20 ساله ای به نام سهراب که متاسفانه در سال های اخیر به دلیل افزایش حجم موتور سواران امثال او و عدم رعایت اصول ایمنی به خصوص در مناطق جنوب شهر تهران، روزانه شاهد مرگ تعدادی از آنان به دلیل تصادف و جراحات شدید هستیم.
ناخودآگاه صحبت های سرهنگ صادقیان رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرری در ذهنم خطور می کند که همین چند روز پیش در مصاحبه ای اعلام کرد حدود 80 درصد از تصادفات در منطقه شهرری را موتور سواران تشکیل می دهند و متاسفانه 90 درصد آنان به دلیل عدم استفاده از کلاه ایمنی و جراحات وارده فوت می کنند، که البته علت این موضوع نیز که در جای خود بسیار مایه تاسف است، نیاز به کالبد شکافی بیشتری از سوی مسوولان دارد.
سهراب که 17 شهریور در هفت تیر بستری و از چند ناحیه پای چپ در اثر برخورد با یک وانت سواری دچار شکستگی شده است، از یکی از پرستاران خانم این بخش خانم "م"به دلیل عدم تزریق آرامبخش و اخلاق تندش گله مند است.
یکی دیگر از همراهان بیمار در تخت مقابل به محض شنیدن صحبت های سهراب، ضمن تائید این مسئله گفت: بایستی کلی به پرستاران التماس کنیم که بالای سر مریض بیایند.
البته در عین حال، همراه مریض دیگری در این اتاق نیز وارد گفت و گوی چند نفره ما شد و اخلاق اکثر پرستاران این بخش به خصوص شیفت شب را بسیار مناسب توصبف کرد و گفت: این بخش تنها نیازمند نظافت بیشتری است.
"حسین احمدی" از اتباع افاغنه و کارگر نجاری دیگر بیماری است که در یکی از اتاق های بخش 2 مردان بیمارستان هفت تیر به دلیل شکستگی لگن پا بستری شده و از 31 مردادماه در این بیمارستان بستری شده است.
وی که تاکنون 2 میلیون تومان برای بستری و درمان خود در بیمارستان هفت تیر پرداخت کرده است، ضمن اظهار رضایت از رسیدگی مناسب پزشکی در این بیمارستان از پزشک و پرستاران بخش قدردانی کرد.
وارد بخش CCU می شویم و سکوت کامل فضای این بخش را احاطه کرده است و از شش تخت موجود 3 تخت اشغال است و یک مراقب خانم نیز به ظاهر در حال تنظیم یک سری فرم های پزشکی پشت میز پیشخوان بخش است.
"اکبر مهربانی"بیمار 77 ساله با چهره نورانی از ناحیه مری دچار مشکل شده است و ضمن اینکه یک سون به او وصل است، نبض و قلب بیمار نیز از طریق یک مانیتور در حال کنترل است، وی که قادر به صحبت کردن نیست تنها با تکان دادن سر از رسیدگی پزشکی در این مرکز درمانی اظهار رضایت می کند.
"زینب هاشمی"خانم 55 ساله که به دلیل برخورد با یک پراید در پاکدشت از ناحیه سر، دست و پا دچار شکستگی شده است، دارای دفترچه کمیته امداد امام خمینی (ره) است و ضمن اینکه مقداری آشفته حال به نظر می رسد، ضمن اظهار قدردانی از پرستاران بخش CCU، گفت: غذا و دارو را سر وقت می دهند و رفتار خوبی دارند.
در ادامه وارد بخش ICU2 می شویم و تمام هشت تخت این بخش که به نظر یکی از آنها افاغنه می باشد توسط بیماران اشغال شده و از بین بیماران تنها "نوراله غیاثی"49 ساله اهل صفائیه شهرری بیدار است، این بیمار سنگ کار است و به دلیل ریزش آوارساختمانی از نواحی مختلف بدن دچار آسیب دیدگی شده است.
نوراله دارای دفترچه بیمه تامین اجتماعی است و در خصوص میزان رضایت خود از بیمارستان هفت تیر تنها به این جمله بسنده کرد: بضاعت پایین شهر همینه دیگه!!
***مصدومان به دلیل نبود تخت بر روی برانکارد درمان می شوند
یکی از نمایندگان تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی که تاکنون دوبار از بیمارستان شهدای هفت تیر بازید داشته است، در گفت و گو با ایرنا، با اشاره به افزایش حجم پذیرش مصدومان ناشی از حوادث به خصوص رانندگی در سال های اخیر در این مرکز درمانی اظهار داشت: متاسفانه بسیاری از مصدومان به دلیل نبود تخت بر روی برانکارد درمان می شوند.
"لاله افتخاری" فضای 14 هکتاری بیمارستان هفت تیر را به منظور ساخت یک بیمارستان جایگزین با امکانات جدید و مجهز بسیار مناسب دانست و افزود: ساخت، توسعه و تجهیز بیمارستان هفت تیر در منطقه جنوب پایتخت که دارای جمعیتی فشرده و ساکنان آن از بنیه مالی مناسبی نیز برخوردار نیستند بسیار حیاتی است.
وی ضمن انتقاد از نگاه برخی از مسوولان به پایتخت به عنوان شهری برخوردار و همچنین عدم اختصاص ردیف های بودجه مناسب تر به بخش های مختلف تهران از جمله بهداشت و درمان، تاکید کرد: دولت و مجلس شورای اسلامی بایستی همواره در تخصیص اعتبارات به شهر تهران نگاه ویژه ای داشته باشند.
افتخاری با اشاره به سکونت درصد قابل توجهی از جمعیت کشور در کلان شهر تهران و اینکه، دولت نیز در ارائه انواع و اقسام خدمات در بخش های مختلف به شهروندان تهرانی با مشکل مواجه است، تصریح کرد: شهر تهران بعنوان پایتخت بار بسیاری از شهرهای کشور را بویژه در بخش درمان به دوش می کشد.
وی با بیان اینکه، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دولت یازدهم تاکنون همکاری مناسبی با مجلس شورای اسلامی داشته است، افزود: بایستی از هم اکنون اقدامات کارشناسی به منظور درخواست منابع مالی برای ارائه لایحه بودجه سال آینده به مجلس در جهت ساخت و تجهیز بیمارستان هایی به مراتب بزرگتر و مجهزتر از سوی این وزارتخانه اندیشیده شود.
افتخاری وعده داد: مشکلات بیمارستان شهدای هفتم تیر را بعنوان بزرگترین مرکز پذیرش مصدومان حوادث استان تهران به صورت ویژه در جلسه ای که در روزهای آینده با معاون وزیر بهداشت و همچنین استاندار تهران خواهد داشت، مطرح و با توجه به برخورداری این مرکز درمانی از فضای بسیار کافی، موضوع ساخت یک بیمارستان جایگزین در فضای فعلی این مرکز را پیگیری خواهد کرد.
***بیمارستان شهدای هفتم تیر نیازمند توجه جدی مسوولان وزارت بهداشت است
معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری نیز معتقد است، ساخت، توسعه و تجهیز یک بیمارستان جایگزین در محل فعلی بیمارستان هفت تیر نیازمند عزم ملی و به خصوص توجه جدی مسوولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
"هدایت الله جمالی پور"گفت: بیمارستان هفت تیر بعنوان بزرگترین مرکز ترومای استان تهران، علاوه بر شهرری به مناطق اسلامشهر، بهارستان، رباط کریم، ورامین، قرچک و پاکدشت و اتوبان های همجوار سرویس دهی می کند.
وی افزود: متاسفانه با وجود گذشت حدود 50 سال از عمر خدمات رسانی به مصدومان ناشی از حوادث، اقدام اساسی در راستای ترمیم بافت قدیمی این بیمارستان صورت نگرفته است.
به اعتقاد معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ری، رسیدگی و تجهیز هرچه مناسب تر بیمارستان هفت تیر شهرری منجر به خدمات رسانی مطلوبتر به شهروندان جنوب استان تهران خواهد شد.
جمالی پور در ادامه با اشاره به سیاست دولت تدبیر و امید در طول یکسال گذشته در حمایت ویژه از بخش بهداشت و درمان و همچنین اجرای موفق طرح تحول نظام سلامت، بر پیگیری و اقدامات لازم از سوی فرمانداری شهرستان ری به منظور ساخت یک بیمارستان مجهز و جایگزین تاکید کرد.
***توسعه بیمارستان هفت تیر بیشتر در راستای فرایندهای پزشکی بوده است
دکتر"حسن امیری"سرپرست بیمارستان شهدای هفتم تیر شهرری و متخصص طب اورژانس که از اواخر اردیبهشت ماه سال جاری از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران به این سمت منصوب شده است، با اشاره به گذشت حدود بیش از چهل سال از ساخت این مرکز درمانی، یکی از مشکلات اساسی این مرکز را فرسودگی فیزیکی ساختمانی و عدم توسعه در بخش های مختلف عنوان کرد.
وی با بیان اینکه، بیشتر اقدامات توسعه ای در بیمارستان هفت تیر در سال های گذشته در راستای فرایندهای پزشکی بوده است، به فضای مناسب 14 هکتاری که این مرکز درمانی اشاره و با تاکید بر موقعیت استراتژیک بیمارستان هفت تیر، نوسازی و ساخت یک بیمارستان جایگزین در فضای فعلی این بیمارستان را ضروری دانست.
سرپرست بیمارستان شهدای هفتم تیر شهرری در عین حال اظهار داشت: ساخت یک بیمارستان جایگزین در محل این مرکز درمانی نیازمند توجه جدی مسوولان در بخش های مختلف از جمله استانداری تهران است.
امیری، در ادامه ضمن تاکید بر اجرای طرح تحول سلامت از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به محدودیت های بودجه ای این وزارتخانه و دانشگاه علوم پزشکی به منظور کمک به ساخت یک بیمارستان جدید در محل بیمارستان هفت تیر اشاره و گفت: ساخت یک بیمارستان جدید نیازمند بودجه کلانی است و در شرایط فعلی انتظار نداریم که دولت بودجه آن را تامین کند.
وی، حمایت رسانه ای به منظور تشویق و ترغیب خیرین منطقه در راستای کمک به ساخت و توسعه بزرگترین مرکز تروما کشور به منظور خدمات رسانی هرچه مطلوبتر به شهروندان جنوب استان تهران را بسیار موثر دانست و افزود: با ساخت یک مرکزدرمانی به مراتب بزرگتر می توان تخصص های جدیدتری را به منظور رفاه حال هرچه بیشتر ساکنان جنوب تهران ایجاد کرد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین با اشاره به عمده ویژگی مراجعین بیمارستان هفت تیر شهرری، بیشتر سرمایه گذاری انجام شده در این بیمارستان را در راستای خدمات رسانی هرچه بهتر به بیماران تصادفی و تروما عنوان کرد و ساخت یک بیمارستان جایگزین با امکانات مجهزتر و در شان مردم جنوب شهر را نیاز مبرم این منطقه دانست.
وی، توان فعلی مدیریتی بیمارستان را در شرایط کنونی تنها در حد بازسازی و نوسازی ساختمان های فعلی بیمارستان ذکر کرد و با اشاره به فضای سبز گسترده ای که این بیمارستان از آن برخوردار است، به درخواست ارائه شده به سازمان زیبا سازی شهرداری تهران به منظور بازدید و اقدام لازم در خصوص بهینه سازی فضای موجود در محوطه بیمارستان هفت تیر اشاره و گفت: متاسفانه از سوی شهرداری تاکنون به این درخواست توجهی نشده است.
***امکانات و کمبودهای بیماستان هفت تیر
سرپرست مدیریت بیمارستان شهدای هفتم تیر شهرری نیز در خصوص امکانات فعلی این بیمارستان با بیان اینکه، این مرکز درمانی شامل یک ساختمان مرکزی و چندین ساختمان اقماری است، افزود ساختمان مرکزی دارای بخش مردان، مردان 2، زنان، ICU مرکزی، ICU2 ، ICU4 وICU بخش اورژانس و CCU است.
دکتر"مهرداد دیانتی"همچنین سرویس های جراحی، ارتوپدی، جراحی اعصاب، داخلی، عفونی، دیالیز، شیمی درمانی، رادیوتراپی و تصویر برداری شامل رادیولوژی ساده، CT Scan، سونوگرافی، رادیولوژی پرتابل، قلب ،CCU و ICU را از دیگر امکانات بیمارستان هفت تیر عنوان کرد.
این پزشک عمومی در ادامه، تعداد تخت های موجود بیمارستان هفت تیر در فضای فیزیکی فعلی را با احتساب اورژانس این بیماستان 260 تخت عنوان کرد و افزود: فضای فیزیکی موجود اجازه اضافه کردن تخت جدیدی را به ما نمی دهد.
دیانتی همچنین اظهار داشت: هم اکنون تعداد 48 تخت فعال ICU در بیمارستان هفت تیر وجود دارد که به زودی 10 تخت دیگر نیز فعال و با احتساب پنج تخت CCU به طور جمع 63 تخت ویژه خواهیم داشت.
سرپرست مدیریت بیمارستان هفت تیر همچنین با اشاره به وجود یک پد یا جایگاه فرود بالگرد در محوطه وسط این بیمارستان به منظور تسریع در انتقال مصدومان ناشی از حوادث جاده ای، تصریح کرد: بیمارستان شهدای هفتم تیر از معدود مراکز درمانی دارای امکانات پذیرش اورژانس هوایی در تهران است.
وی، خاطرنشان کرد: این جایگاه بالگرد به دلیل عبور کابل های برق و همچنین درختان محوطه تا چند ماه پیش غیر فعال و هیچگونه بالگردی نمی توانست در بیمارستان فرود داشته باشد که این مشکل نیز با انتقال کابل ها به زیر زمین برطرف و این مرکز درمانی آمادگی خود را در جهت پذیرش مصدومین ترومایی از سراسر تهران اعلام کرده است.
دیانتی همچنین با اشاره به فعالیت های توسعه ای در بیمارستان هفتم تیرشهرری اظهار داشت:علاوه بر CCU جدید یک مرکز شتاب دهنده شماره دو نیز در راستای خدمات رسانی هرچه بهتر به بیماران سرطانی جهت انجام رادیوتراپی و سایر اقدامات درمانی فعال و راه اندازی شده است.
سرپرست مدیریت بیمارستان هفت تیر همچنین بیان داشت: این مرکز درمانی دارای بخش رادیولوژی و سی تی اسکن فعال است که زیرساخت لازم جهت راه اندازی ام آر آی در این مرکز انجام شده و با انجام اقدامات گمرکی وارد کشور شده و بزودی در بیمارستان نصب خواهد شد.
وی ضمن تاکید بر اینکه بیمارستان هفت تیر مرکز تروما کشور محسوب می شود، یکی از اهداف مدیریت بیمارستان را در راستای فعالیت های توسعه ای، بازسازی و نوسازی اساسی بخش فعلی اورژانس این بیمارستان ذکر کرد.
*** از هزار مصدومی که به بیمارستان هفت تیر منتقل می شوند 36 نفر می میرند
سرپرست مدیریت بیمارستان هفتم تیر شهرری همچنین با اشاره به اینکه، نسبت فوت خالص مصدومین انتقال یافته به این بیمارستان 36 به هزار است، افزود: متاسفانه درصد بالایی از این آمار مرگ و میر مربوط به شدت جراحات وارده به مصدومین در تصادفات و حوادث جاده ای است.
وی همچنین با بیان اینکه، به طور میانگین ماهانه 24 بیمار زیر 24 ساعت در بیمارستان هفتم تیر فوت می کنند، به تعداد 674 بیمار بستری شده در مردادماه سال جاری در این بیمارستان اشاره کرد و افزود: متاسفانه 26 نفر از این افراد فوت کردند.
*** درآمد و هزینه بیمارستان تقریبا سر به سر است
سرپرست مدیریت بیمارستان هفت تیر شهرری در ادامه تعداد کارکنان این بیمارستان را حدود 600 نفر اعلام و با بیان اینکه تعداد 160 نفر از این افراد رسمی و پیمانی تشکیل می دهند، افزود: بیمارستان هفت تیر به صورت خودگردان اداره می شود و تنها حقوق کارکنان رسمی و پیمانی این بیمارستان برعهده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
وی با بیان اینکه، هم اکنون 80 پزشک و جراح، 40 تکنسین اتاق عمل و بیهوشی، 150 پرستار و 80 کمک بهیار در این بیمارستان به صورت تخصصی مشغول به کار می باشند، افزود: کلیه حقوق و مزایای کارکنان قراردادی در بخش های مختلف و همچنین هزینه های تجهیزاتی، عمرانی و جاری بیمارستان از محل درآمد بیمارستان تامین که در حال حاضر درآمد و هزینه به طور تقریبی در نقطه سربه سر است.
*** بیماستان شهدای هفتم تیر تنها یک پزشک قلب دارد!
سرپرست بیمارستان شهدای هفتم تیر در ادامه با اشاره به افزایش حجم پذیرش بیمار در این بیماستان در سال های اخیر، کمبود کادر پزشکی و پرستاری را از جمله معضلات این بیمارستان در شرایط فعلی ذکر کرد و در عین ناباوری، تعداد متخصص قلب این مرکز درمانی بسیار مهم را تنها یک نفر عنوان کرد.
دیانتی در عین حال مسئله کمبود متخصص قلب در این بیمارسان را ناشی از تمرکز فعالیت های این بیمارستان در راستای خدمات رسانی به بیماران تروما عنوان کرد و افزود: مرکز درمانی هفت تیر بعنوان مکملی برای بیمارستان فیروزآبادی که عمده فعالیت های آن در راستای خدمات رسانی به بیماران داخلی برنامه ریزی شده است عمل می کند.
وی همچنین با اشاره به نیاز مبرم بیمارستان هفت تیر به حداقل 80 پرستار در بخش های مختلف این مرکز درمانی، به ساخت یک بخش جدید در قسمت اورژانس این بیمارستان اشاره کرد و گفت: متاسفانه این بخش جدید با وجود تامین تخت و تجهیزات پزشکی کامل به دلیل کمبود کادر پرستاری بدون استفاده مانده است.
*** تامین هزینه درمان مصدومان حوادث کار و اتباع خارجی از معضلات بیمارستان
سرپرست مدیریت بیمارستان هفت تیر همچنین با اشاره به اینکه، حدود پنج تا شش درصد درآمد ناخالص بیمارستان صرف درمان مصدومان حوادث کار، افراد غیر بومی و اتباع خارجی مقیم منطقه به خصوص افاغنه می شود، افزود: بیمارستان هفت تیر در خصوص تامین هزینه های اینگونه مصدومان با مشکل مواجه است.
دیانتی افزود: بسیاری از کارفرماها به تصور اینکه کارگران را بیمه کرده اند و هزینه درمان را بایستی بیمه پرداخت کند، از پرداخت هزینه های کارگران مصدوم خود سرباز زده و پرداخت از سوی بیمه ها نیز به طور معمول مشمول گذراندن مراحل قانونی است و پرداخت آن مدت ها زمان می برد.
وی همچنین بیان کرد: از سال 87 که هزینه های درمانی مصدومان تصادف ها از محل بیمه شخص ثالث تامین و کلیه خدمات درمانی در بیمارستانهای کشور برای تصادفی ها رایگان شده است، بار بزرگی از دوش بیماران و حادثه دیدگان تصادف و همچنین بیمارستان ها برداشته شده است.
دیانتی در ادامه افزود: اگر چنین برنامه ای برای مصدومان حوادث حین کار نیز که اغلب کارگر هستند و در محل کار بصورت ناخواسته دچار حادثه می شوند برقرار شود، درمان اورژانس این بیماران نیز تسریع و باعث آرامش خاطر کارگران و همچنین ایجاد ثبات در هزینه های مراکز درمانی دولتی خواهد شد.
703/1724
گزارش: یوسف درویشی


27/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 159]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن