تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827344277




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ارتباط معنوی کسب شده در ماه رمضان را حفظ کنیم/ معرفت مؤثرترین عامل در حفظ روحیه رمضان


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


دین و اندیشه در گفتگو با مهر عنوان شد؛
ارتباط معنوی کسب شده در ماه رمضان را حفظ کنیم/ "معرفت" مؤثرترین عامل در حفظ روحیه رمضان
یک عضو هیئت علمی جامعه المصطفی(ص) العالمیه با بیان اینکه بعد از ماه مبارک رمضان باید همچنان ارتباطمان را با خداوند با مسائل اخلاقی، معنوی و روحی حفظ کنیم، گفت: یعنی آن سرمایه ای را که در ماه رمضان به دست آورده ایم خرجش کنیم و از آن استفاده کنیم.



حجت الاسلام والمسلمین محسن غرویان عضو هیئت علمی جامعة المصطفی(ص) العالمیة در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد اینکه آفتهایی که می تواند ره توشه معنوی ماه مبارک رمضان را به خطر بیندازد چیست، گفت: در روایات ما آمده است که «حب الدنیا رأس کل خطیئه» یعنی محبت دنیا در رأس همه خطاها و اشتباهات انسان است. وی افزود: ماه رمضان فرصتی بوده و هست که انسان قدری از لذائذ دنیا فاصله بگیرد و لذائذ معنوی را احساس کند ولی بعد از ماه رمضان دوباره انسان وارد زندگی معمولی دنیای خودش می شود و مشغول کار و تلاش برای خوردن و زندگی کردن و خوابیدن و همین فعالیتهای عادی دنیوی و معیشتی می شود. عموما همین طور هستیم  یعنی روی ریل عادی زندگی می افتیم. اینجاست که باید توجه و معرفت لازم را داشته باشیم تا بتوانیم همچنان ارتباطمان را با خداوند با مسائل اخلاقی، معنوی و روحی حفظ کنیم و آن سرمایه ای را که در ماه رمضان به دست آورده ایم خرجش کنیم و از آن استفاده کنیم. بنابراین عنصر توجه و معرفت را مهمترین و مؤثرترین عنصر در حفظ و بقای روحیه رمضان در انسان می دانم.   این پژوهشگر در مورد اینکه یک مسلمان باید چگونه از ماه رمضان خارج شود و آداب خداحافظی با ماه رمضان چیست عنوان کرد: خداحافظی تعبیر خوبی نیست. نباید به خودمان تلقین کنیم که از ماه مبارک رمضان داریم خداحافظی می کنیم؛ بلکه باید ماه رمضان را فرصتی بدانیم که دارد از دست ما می رود و باید تلاش کنیم با زحمت برکات این ماه را در خودمان نگه داریم، ولی دعاهایی هم در صحیفه سجادیه مثل دعای وداع با رمضان داریم. وی با تاکید بر اینکه به مثل دیدار با شخصیت بزرگ و ارزشمندی که وقتمان رو به اتمام است حالت التماس دیدار دیگری داریم ماه رمضان هم همین طور است باید از خدا التماس کنیم که دوباره ماه مبارک رمضان ما را به حضور بپذیرد و توفیق داشته باشیم عمرمان طولانی شود و از فیوضات رمضان استفاده کنیم. در ماه مبارک رمضان برکات خداوند عام است ما هم گوشه ای قرار بگیریم و مشمول عنایت خداوند قرار بگیریم. این حالت استغاثه و التماس و درخواست را داشته باشیم که مجددا مورد رحمت خداوند در ماه رمضان قرار بگیریم.

  این استاد حوزه و دانشگاه در مورد اینکه اهمیت و جایگاه عید فطر در فرهنگ و اعتقادات مسلمانان چیست و چگونه انسان مسلمان می تواند عیدی واقعی در پایان ماه مبارک رمضان داشته باشد یادآور شد: عید فطر برای آنهایی که روزه گرفته اند نوعی شادی و نشاط معنوی باطنی را به ارمغان می آورد؛ به خاطر اینکه احساس رضایتمندی به انسان می دهد یعنی در روز عید فطر انسانهای مومن و روزه دار احساس رضایتمندی از اینکه خداوند عالم از آنها راضی است می کنند.   عضو هئیت علمی جامعة المصطفی(ص) العالمیة ابراز کرد: اینکه روزه گرفتید زحمت کشیدید و سعی در خودسازی کردید حالا نشاطی باطنی به شما دست می دهد. حس رضایتمندی خوبی دارید زیرا خداوند در اعتقادات ما بالاترین مقام عالم هستی است و او مظهر همه خیرات و برکات و مبدأ قدرت و احیاء و خلق و آفرینش است. وقتی در ماه رمضان اطاعت او را می کنیم و به عید فطر می رسیم احساس می کنیم که خداوند از ما راضی است. مصداق این آیه شریفه «یَا أَیَّتُها النَّفسُ المُطمَئِنَّة إِرجعی إِلی ربِّکَ راضیةً مَرضیة» احساس می کنیم که در پیش خداوند هستیم و خداوند به ما لبخند می زند و با ما می خندد و احساس رضایت و خشنودی دارد. حجت الاسلام غرویان ادامه داد: این اوضاع برای ما از نظر روحی و باطنی بسیار ارزشمند است. از نظر سیاسی هم در نماز عید سعید فطر رهبر و رهبران جامعه و علما و سیاستمداران و حاکمان هم مسائل معنوی را گوشزد کنند و هم مسائل جهان اسلام را مطرح کنند. به خصوص که امسال جریان داعش خبیث را داریم که بنام اسلام جنایت می کند و مشکلات مردم غزه و سوریه و عراق و افغانستان و مصر را هم داریم؛ ضمن اینکه نهضت بیداری اسلامی هم در منطقه وجود دارد ؛ اینها مسائل مربوط به جهان اسلام هستند که باید در خطبه های نماز عید فطر مطرح شوند. 


۱۳۹۳/۵/۳ - ۱۱:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 289]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


دین و اندیشه
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن