واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
شیوع دین گرایی و پر کاری بی بی سی
اگر هدف برنامه هم نقد است وهم بررسی، چرا وقتی موضوع برنامه همجنس گرایی است، همه کارشناسان، مدافع موضوعند، اما وقتی موضوع برنامه یک مبحث دینی است، همه فقط منتقدند.
به این مطلب امتیاز دهید
به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز، هر روز که می گذرد حرص و طمع و خشم ابر قدرت ها و شبکه های وابسته به آنان نسبت به مسلمانان و خصوصا شیعیان بیشتر می شود. روز به روز بیشتر می فهمند که امام خمینی (ره) چه لقمه چربی را از دهان آنان در آورد و چه منبع عظیمی در خاور میانه در اختیار مسلمانان و شیعیان قرار گرفت. شبکه "بی بی سی فارسی BBCPersian" از آن شبکه هایی است که این خشم و بی قراری به شدت در روال برنامه های آن دیده می شود. در سیر برنامه های این شبکه که روز به روز هم پر رنگ تر می شود، مباحث مختلفی مطرح می شود، اما آنجا که نوبت به مباحث دینی و مذهبی می رسد، نتیجه به نفع بی دینی، دنیا گرایی، بی خدایی و کفر تمام می شود.
البته جای کارشناسان به اصطلاح مذهبی در میان کارشناسان بی دین و سکولار این برنامه خالی نیست، اما نقش کارشناسان مذهبی در برنامه "پرگار" معمولا فرمایشی است و بی بی سی در راستای اثبات ادعای بی طرفی نسبت به سلیقه ها و عقائد مختلف از آنان بهره می گیرد.
کارشناسان مذهبی این برنامه اگر به معنای واقعی، مذهبی و مسلط به موضوعات دینی باشند و البته در صدد دفاع از دین هم باشند، قاعده این است که وقت برای صحبت کردن کمتر از بقیه داشته باشند و یا صحبت های آن ها تقطیع و سانسور شود. اگر هم کارشناس و دین شناس نباشند که معمولا نیستند، تکلیف معلوم است. تا به اینجا همه چیز درست است و از بی بی سی غیر از این انتظاری نیست. اما آنچه که مهم است، دروغ بزرگ بی بی سی در ادعای بی طرفی خود نسبت به تفکرات و عقاید مختلف است. در این برنامه، علاوه بر کارشناسان و نظرات آنان در مورد موضوع مطروحه، افرادی هم به عنوان مصادیق آن موضوع دعوت می شوند و نظرات خود را و احیانا مشکلات خود را باز گو می کنند. جالب اینجاست که افراد زیادی و با سلیقه های مختلف در این برنامه حضور پیدا کرده اند. سکولارها، ضد انقلاب ها، منافقین، صاحبان ادیان مختلف مسیحی، یهودی، زرتشتی، حتی مواردی مثل شیطان پرستان و همجنس بازان هم در این برنامه دعوت شده اند اما جالب اینجاست که حتی یک بار هم یک شیعه راستین، یا یک زن باحجاب در این برنامه دعوت نشده است. واقعا جای سؤال است که وقتی صحبت از نگاه اسلام به زن، یا حجاب زن و یا موارد اینگونه است، آیا باید از یک زن کاملا ضد دین و بی حجاب و یا یک انسان ضد اسلام و سکولار استفاده شود که در مورد حجاب زن نظر بدهند؟ آیا در مباحث دینی باید از یک دین شناس نظر خواهی کرد یا از یک ضد دین. اگر هدف برنامه هم نقد است وهم بررسی، چرا وقتی موضوع برنامه همجنس گرایی است، همه کارشناسان، مدافع موضوعند، اما وقتی موضوع برنامه یک مبحث دینی است، همه فقط منتقدند؟ اگر هم دفاعی صورت گیرد، این دفاع در میان آن انتقادها و حملات محو می شود. بدون شک و شبهه، این موارد در شبکه انگلیسی بی بی سی اتفاقی و از روی تصادف نیست، زیرا این برنامه به صورت ضبط شده پخش می شود و زنده نیست. آیا بی بی سی جرأت این را دارد که یک کارشناس دینی را از حوزه به او معرفی کنند و به عنوان متخصص در این برنامه از او استفاده کنند و فرصت صحبت کردن هم به او بدهند؟ تأسف انگیز این نیست که بی بی سی چه می کند، بلکه این است که عده ای از مردم، خصوصا جوانان بدون اینکه از این مباحث اطلاعی داشته باشند و در باب موضوعات دینی و مذهبی مطالعه کنند، این مباحث را برای اولین بار از بی بی سی می شنوند و دین را از بی دینان یاد می گیرند و می شنوند. آیا برای شناخت مباحث دینی بهتر نیست که اول به سراغ کتب و علمای دینی برویم؟
۱۸/۰۴/۱۳۹۳ - ۱۶:۴۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]