تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834864410
سطح مسابقات قرآن ایران بالاتر از مالزی است/ در مسابقات قرآن مالزی باید اول میشدم
واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
دین و اندیشه حامد ولی زاده:
سطح مسابقات قرآن ایران بالاتر از مالزی است/ در مسابقات قرآن مالزی باید اول میشدم
نماینده ایران در پنجاه و ششمین دوره مسابقات قرآن مالزی با بیان اینکه در مسابقات قرآن مالزی باید اول میشدم، گفت: برخی اعتقاد دارند چون آییننامه مسابقات قرآن ایران با مالزی متفاوت است باید متفاوتتر بخوانیم اما تعدادی از اساتید هم عنوان میکنند هیچ تضمینی ندارد که با آییننامه آنها بخوانیم و رتبه اول را کسب کنیم.
به گزارش خبرگزاری مهر، برنامه افق رادیو قرآن، شنبه، هفتم تیرماه با حضور ولی یاراحمدی، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه و محمدرضا پورمعین، مجری ـ کارشناس به تحلیل و واکاوی مسابقات بینالمللی قرآن مالزی پرداخت. در ابتدای این برنامه حامد ولیزاده، نماینده ایران در مسابقات بینالملللی قرآن مالزی میهمان تلفنی بود که در ابتدای سخنان خود اظهار کرد: مسابقات قرآن مالزی پرسابقهترین و اولین مسابقات قرآن جهان است که امسال پنجاه و ششمین دوره آن برگزار شد؛ به نظر میآمد، امسال تشریفات این مسابقات نسبت به سالهای قبل بهتر بود و نسبت به سالهای گذشته مسابقات بهتری برگزار شد.
مسابقات قرآن ایران از سطح بالاتری نسبت به مالزی برخوردار است
وی در قیاس مسابقات قرآن ایران و مسابقات قرآن مالزی، گفت: مسابقات قرآن ایران به طور قطع از سطح بالاتری نسبت به مسابقات قرآن مالزی برخوردار است و دلیل برتری مسابقات قرآن مالزی فقط سابقه آن مسابقات است. ولیزاده درباره تلاوت خود در مسابقات قرآن مالزی عنوان کرد: در مسابقات قرآن مالزی تلاوت خوبی داشتم و از تلاوت خود راضی هستم. احمد ابوالقاسمی که 15 سال است استاد بنده هستند نیز در این سفر به همراهم بود که خیلی به بنده کمک کرد. عدهای از دوستان، اعتقاد دارند چون آییننامه مسابقات قرآن ایران با مالزی متفاوت است باید متفاوتتر بخوانیم اما تعدادی از اساتید هم عنوان میکنند هیچ تضمینی ندارد که با آییننامه آنها بخوانیم و رتبه اول را کسب کنیم.
در مسابقات قرآن مالزی باید اول میشدم
وی افزود: طبق آموزشهایی که ما در کشورمان داریم مبنی بر اینکه اگر قرآن را درست بخوانیم و توجه به معانی قرآن داشته باشیم موفق خواهیم بود، پس من باید در مسابقات قرآن مالزی باید اول میشدم. نفرات دوم و سوم مسابقات مالزی که از ترکیه و اندونزی بودند که به من گفتند ما چند شبی است تمرین میکنیم تا مشابه تلاوت شما را داشته باشیم اما نمیتوانیم، اگر میشود چند جلسه با ما کار کنید که بتوانیم مثل شما تلاوت کنیم. آییننامه اولیه که برای مسابقات قرآن ایران است در حقیقت الگوبرداری شده از مسابقات قرآن مالزی است و حتی در امتیازبندی نیز تقریبا الگوبرداری از مسابقات مالزی بود؛ بنده قبل از اینکه به مسابقات قرآن مالزی اعزام شوم آییننامه مسابقات قرآن مالزی را پیدا کردم و خواندم. وی ادامه داد: همچنین امسال در مسابقات قرآن مالزی آییننامه مبسوطی را به دو زبان عربی و انگلیسی به ما دادند که این آییننامه را در اختیار مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه قرار میدهم تا قاریانی که سالهای آینده به مسابقات اعزام میشوند، بتوانند از این آییننامه استفاده کنند و با اطلاعات بیشتری در مسابقات قرآن مالزی شرکت کنند. در این بخش از برنامه افق ولی یاراحمدی، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه که در استودیو حاضر بود درباره مسابقات قرآن مالزی گفت: مسابقات قرآن مالزی قدیمیترین مسابقات قرآن جهان است که همین استمرار و استقامت مالزی در برگزاری مسابقات قرآن در مقایسه با سایر کشورها که از نظر شعاری خود را کشورهای اسلامی قدیمیتر و توانمندتری میدانند، باید به آنها تبریک گفت.
برای شرکت در رشته حفظ مسابقات قرآن مالزی از ایران دعوت نشد
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه مسابقات قرآن جمهوری اسلامی ایران در سه رشته قرائت، حفظ و پژوهشهای قرآنی برگزار میشود، عنوان کرد: مسابقات قرآن مالزی هرساله در یک رشته قرائت برگزار میشد اما این مسابقات امسال در رشته حفظ نیز شرکتکننده داشت که در این بخش از جمهوری اسلامی ایران دعوت نکردند؛ ما نامهنگاریهای خود را انجام دادیم که جواب دهند به چه علت ایران را در رشته حفظ دعوت نکردند. یاراحمدی با اشاره به شرکت بانوان در رشته قرائت مسابقات قرآن مالزی، گفت: ما به دلیل مسائل شرعی، در بخش بانوان نمیتوانیم قاری خانم را به این مسابقات اعزام کنیم، البته این مسئله تنها در کشور ما نیست و بسیاری از کشورهای مسلمان از جمله مصر هم به دلیل مسائل شرعی، بانوان را به مسابقات قرآن مالزی اعزام نمیکنند. البته این نکته را نیز باید متذکر شویم که فضایی که آنجا برای حضور بانوان در هتل و... در نظر گرفته میشود به هیچ عنوان مناسب بانوان نیست.
سه مرحلهای بودن مسابقات قرآن ایران مورد تحسین اساتید و داوران خارجی بوده است
وی با بیان اینکه مسابقات قرآن ما از بُعد فنی در سه مرحله برگزار میشود، گفت: مسابقات قرآن ایران در سه مرحله مقدماتی، نیمه نهایی و فینال برگزار میشود که قاریان میتوانند تلاوت کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت داشته باشند و این اقدام همواره مورد تحسین اساتید و حتی داوران خارجی بوده است. قاسم رضیعی، قاری بینالمللی قرآن میهمان تلفنی برنامه بود که در ابتدای سخنان خود گفت: کیفیت تلاوت قاریان ایرانی، کیفیت ممتازی نسبت به قاریان سایر کشورها است؛ این را در سفرهایی که با قاریان خارجی داشتهایم همواره مشاهده کردهایم اما درباره مسابقات قرآن مالزی ما چند نکته را باید مدنظر داشته باشیم که نکته اول نوع داوری مسابقات قرآن مالزی است. کیفیت داوری، نحوه داوری و آییننامه داوری در مسابقات قرآن مالزی با نحوه داوری مسابقات قرآن جمهوری اسلامی ایران متفاوت است و آییننامه آنها به هیچ عنوان شبیه آییننامه ما نیست. داورانی که در کشورهای دیگر داوری میکنند به نحوه تلاوت قرآن آنطور که ما نگاه میکنیم نگاه نمیکنند.
چرا ما از مالزی داور دعوت میکنیم اما آنها از ایران داور دعوت نمیکنند؟ رضیعی ادامه داد: به هر حال نوع تلاوت قاریان ایرانی از جمله؛ حامد ولیزاده، برای قاریانی که در ایران زندگی میکنند جذاب است اما ممکن است برای سایر کشورها جذاب نباشد. نکته دیگر اینکه ما چندین سال است نسبت به برخورد آنها با قاریان و داوران ایرانی ناراضی هستیم. حتی کشور مالزی در مسابقات قرآن خود از داوران ایرانی دعوت نمیکنند در حالی که باید دعوت کنند؛ چرا ما باید از آنها داور دعوت کنیم اما آنها از ما داور دعوت نکنند. وی عنوان کرد: زمانی که ما از نحوه داوری مسابقات قرآن مالزی انتقاد داریم چرا باید قاریان حرفهای بفرستیم؛ دلیلی ندارد ما نفر دوم مسابقات کشوری خود را بفرستیم بلکه میتوانیم قاریان نوجوانان را که در سطح حرفهای هم نیستند، اعزام کنیم. ما نباید قاریان دست اول را به مالزی بفرستیم زیرا میدانیم که چه رفتاری با قاریان ما میشود. شما مصر را به عنوان یک کشور قوی در تلاوت میشناسید اما چون قاریان قوی به مسابقات قرآن ایران اعزام نمیکنند وقتی اول نمیشوند به آنها برنمیخورد؛ در این صورت جایگاهشان در سطح جهان نیز از بین نمیرود.
اعزام قاریان برجسته برای امر تبلیغ به جای مسابقات قرآن مالزی
وی افزود: اگر تلاش کنیم قاریان کشورمان را جهت تبلیغ به کشورهای دیگر اعزام کنیم خیلی بهتر است تا اینکه قاریان قوی را به مسابقات قرآن مالزی اعزام کنیم و آنها سرخورده و ناامید از مسابقات قرآن مالزی برگردند. مسابقات قرآن مالزی و مسابقات قرآن ایران به هر حال از ابعاد مختلف قابل بررسی است، اما ما در ایران خیلی به دنبال مقایسه مسابقات دو کشورنیستیم، بلکه هدف ما جذب حداکثری نمایندگان از کشورهای مسلمان و حضور آنها در این کارگاه آموزش قرآنی است؛ ما به دنبال وحدت مسلمانان حول محور قرآن هستیم.
به مسابقات قرآن مالزی از زاویه فنی نگاه نمیکنیم
وی درباره پیشنهاد قاسم رضیعی مبنی بر اعزام قاریان نوجوان و کمتجربهتر به مسابقات قرآن مالزی گفت: بنده این پیشنهاد را که قاریان ضعیفتر و کم سن و سالتر را به مسابقات قرآن مالزی اعزام کنیم، نمیپسندم زیرا ما به مسابقات قرآن مالزی از زاویه فنی نگاه نمیکنیم و در این مسابقات اهداف جهانی را دنبال میکنیم. ما به دنبال افزایش تعامل با کشورهای اسلامی هستیم که البته پیگیریهای لازم برای رفع مشکلات موجود نیز در حال انجام است. امسال در مسابقات بینالمللی قرآن جمهوری اسلامی ایران نیز شاهد آن بودیم که کشور مصر نفر اول مسابقات قرآن خود را اعزام کرده بود پس نمیتوانیم، این ادعا را عنوان کنیم که مصریها ضعیفترین قاریان خود را به مسابقات قرآن ایران اعزام میکنند. وی با بیان اینکه بعضی از کشورها به دنبال تغییر در روابط بین کشورهای اسلامی هستند، عنوان کرد: برخی از کشورها بدشان نمیآید که جمهوری اسلامی ایران حضور در صحنه جهانی را از دست بدهد اما ما برای حضور در صحنه، همواره به دنبال تعامل بیشتر خواهیم بود و به هر حال نباید این صحنه جهانی را از دست بدهیم. اگر قاری ایرانی در سالن برگزاری مسابقات قرآن مالزی به خوبی بخواند، ممکن است داوران نمره واقعی او را ندهند، اما تمامی مردمی که در سالن برگزاری مسابقات نشستهاند و همه کسانی که توسط رسانههای مالزی به این رقابتها نگاه میکنند به هر حال به عنوان مسلمان دوستدار قرآن، قاضیان خوبی خواهند بود که شاید تاثیر این قضاوتها از گرفتن رتبه در مسابقات نیز بالاتر باشد. وی ادامه داد: پیش از این دو بار با سفیر مالزی در ایران صحبتهایی داشتهایم تا سطح تعامل با مالزی را افزایش دهیم که مطالب خوبی بین ما رد و بدل شد؛ امسال نیز مطالب خود را به صورت کتبی برای تعامل بیشتر بین ایران و مالزی بیان کردم. همچنین طی شش سال گذشته برای افزایش تعامل بیشتر با مالزی از داوران آنها دعوت کردیم که به جز امسال، هر سال داور اعزام میکردند. امسال نیز یک هفته مانده به برگزاری مسابقات قرآن جمهوری اسلامی ایران از اعزام داور انصراف دادند و اعلام کردند که به دلیل همایشی که در مالزی برگزار میشود، نمیتوانند داور اعزام کنند.
حضور داور از مالزی در مسابقات قرآن ایران یک برد فنی محسوب میشود
وی یادآور شد: به هر حال حضور داور از مالزی در مسابقات قرآن ایران خوب است و یک برد فنی برای ما محسوب میشود؛ البته در مقابل اگر کشور مالزی از ایران که حضور موفق و مشارکت حداکثری در مسابقات قرآن داشته است دعوت نکند برای آنها یک نقص فنی به شمار میآید. مسئولان برگزارکننده مسابقات قرآن مالزی برای افزایش بُعد بینالمللی باید از ایران نیز داور داشته باشند. رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه در بخش پایانی سخنان خود به برنامههای سازمان اوقاف در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: در ماه مبارک رمضان نمایندگان خود را برای شرکت در مسابقات قرآن امارات و اردن اعزام میکنیم؛ همچنین 9 قاری مصری را نیز دعوت کردهایم تا در بیش از 500 محفل قرآنی که در شهرها و استانهای کشور برگزار میشود حضور داشته باشند. جزءخوانی و ختم قرآن کریم نیز همزمان با ماه مبارک رمضان در امامزادگان و بقاع متبرکه با حضور قاریان ایرانی انجام میشود. اعلام فراخوان سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن از دیگر اتفاقات قرآنی است که در ماه مبارک رمضان رخ میدهد.
۱۳۹۳/۴/۸ - ۱۵:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]
صفحات پیشنهادی
مقام پنجمی قاری ایران در مسابقات بینالمللی قرآن مالزی
یکشنبه ۱ تیر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۱۷ مسابقات بینالمللی قرآن مالزی با کسب مقام پنجمی توسط قاری ایرانی به کار خود پایان داد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در مالزی پنجاه و ششمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن مالزی پس از شش روز با اعلام برندگان در بخشهای مختلف به پایان رسداوران مسابقه قرآن مالزی تنها به کلیات توجه می کنند/ تحلیل مسابقات قرآن مالزی
دین و اندیشه داوران مسابقه قرآن مالزی تنها به کلیات توجه می کنند تحلیل مسابقات قرآن مالزی قاری و داور بین المللی قرآن کریم گفت حامد ولی زاده شایسته رتبه دوم در مسابقات بین المللی قران کریم در مالزی بود نه رتبه پنجم اما متأسفانه در ضوابط مسابقات این کشور اشکالات زیادی وجود داردپنجاه و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن مالزي افتتاح شد
دین و اندیشه پنجاه و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن مالزي افتتاح شد پنجاه و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن مالزی با شركت بیش از 40 کشور جهان شب گذشته در سالن استقلال مرکز تجارت جهانی پوترا شهر کوالالامپور افتتاح شد به گزارش خبرگزاری مهر مراسم افتتاحیه این مسابقات درشامگنماینده ایران در قدیمی ترین مسابقات قرآن جهان
نماینده ایران در قدیمی ترین مسابقات قرآن جهان مسابقات بین المللی قرآن کریم کشور مالزی که می توان گفت قدیمی ترین مسابقه قرآن جهان است از امروز آغاز می شود و امید است ایرانی ها پس از 9 سال دگر بار برترین این کرسی تلاوت باشند به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس فرهنسیوششمین دوره مسابقات قرآن شکوفهها، تابستان برگزار میشود
یکشنبه ۸ تیر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۴۴ رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه از برگزاری سی و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن شکوفهها در ایام تابستان در سطح کشور خبر داد به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ولی یاراحمدی با تبریک حلول ماه مبارک رمضان اظهار کرد بهدقایقی پیش نماینده ایران در مسابقات بینالمللی قرآن مالزی تلاوت کرد+دانلود فیلم
دقایقی پیشنماینده ایران در مسابقات بینالمللی قرآن مالزی تلاوت کرد دانلود فیلمحامد ولیزاده نماینده کشورمان در مسابقات بینالمللی قرآن کریم به میزبانی کشور مالزی دقایقی پیش تلاوت خود را ارائه کرد به گزارش خبرنگار فعالیتهای قرآنی خبرگزاری فارس پنجاهوششمین دوره مسابقات بینالمللمسابقات بین المللی قرآن کریم مالزی با حضور قاری ایرانی گشایش یافت
مسابقات بین المللی قرآن کریم مالزی با حضور قاری ایرانی گشایش یافت کوالالامپور – ایرنا – پنجاه و ششمین دوره مسابقات بین المللی حفظ و قرائت قرآن کریم مالزی دوشنبه شب با حضور 38 قاری از جمله حامد ولی زاده خلخالی قاری ایرانی در مرکز تجارت جهانی پوترا شهر کوالالامپور گشایش یاقت بهاستاد ایرانی قرآن: نماینده ایران جزو بهترین قاریان مسابقات مالزی است
استاد ایرانی قرآن نماینده ایران جزو بهترین قاریان مسابقات مالزی است کوالالامپور - ایرنا - احمد ابوالقاسمی استاد راهنمای قاری ایرانی اعزامی به پنجاه و ششمین دوره مسابقات بین المللی حفظ و قرائت قرآن کریم مالزی اظهار امیدواری کرد قاری اعزامی ایران به این مسابقات جزو بهترین های اینطنین آوای قاری ایرانی در مسابقات بین المللی قرائت قرآن مالزی
طنین آوای قاری ایرانی در مسابقات بین المللی قرائت قرآن مالزی کوالالامپور – ایرنا – آوای دلنشین قاری ایران سه شنبه شب در شب های شعبانیه و آستانه ماه مبارک رمضان در محل مسابقات بین المللی قرآن کریم در مالزی طنین انداز شد به گزارش ایرنا پنجاه و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کانتقاد مدیر مرکز امور قرآنی اوقاف از دعوت نکردن داوران ایرانی در مسابقات مالزی
انتقاد مدیر مرکز امور قرآنی اوقاف از دعوت نکردن داوران ایرانی در مسابقات مالزی تهران - ایرنا - مدیر مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه از دعوت نکردن داوران ایرانی در مسابقات بین المللی قرآن کریم در کشور مالزی انتقاد کرد به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا ولی یاراحمدی روز یکش-
دین و اندیشه
پربازدیدترینها