تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به جرّاح مدائنى فرمودند: آيا به تو بگويم كه مكارم اخلاق چيست؟ گذشت كردن از مردم، سهي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830390529




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تبلیغ چهره به چهره کاملا فراموش شده است/ مثنوی «موسی و شبان» مولوی کاملا ضد قرآنی است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


دین و اندیشه قرائتی در همایش تجلیل از چهره های برتر تبلیغ تهران:
تبلیغ چهره به چهره کاملا فراموش شده است/ مثنوی «موسی و شبان» مولوی کاملا ضد قرآنی است
حجت الاسلام قرئتی با بیان اینکه تبلیغ چهره به چهره در کشور ما کاملا فراموش شده است، گفت: یک زمانی ما رقیب نداشتیم اما الان دیر بجنبیم، رقیب پیدا می کنیم. من رقیب شما مبلغان هستم چون مردم می گویند قرائتی به این خوبی در تلویزیون صحبت می کند چرا برویم مسجد؟! اما رقیب من شبکه های تلویزیونی است که من باید با آنها رقابت کنم و به گونه ای صحبت کنم که مردم جذب قرآن و اسلام و روایات شوند.



به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی در سومین همایش تجلیل از چهره های برتر تبلیغ استان تهران که امروز 9 اردیبهشت در اداره تبلیغات اسلامی استان تهران برگزار شد، طی سخنانی به تشریح تجربیات تبلیغی خویش پرداخت و گفت: خداوند در قرآن می فرماید:" و من احسن قـولا ممن دعا الی الله"  اگر کسی تبلیغش دعا الی الله باشد از این بهتر چیست؟!، منتهی شرایطی دارد. تبلیغ صرفا برای محرم و صفر نیست. چندتا ما مشکل در تبلیغ داریم که برای حل آن چند تا آخوند مثل نواب صفوی می خواهد. مشکل ما در این است که در بین آخوندها، نواب صفوی نداریم و در بین کت و شلواری ها، رجایی نداریم. وی حل بسیاری از مسائل دینی نسل جوان را در گرو آموزش صحیح مبلغین و روحانیت دانست و افزود: سازمان تبلیغات اسلامی یا دفتر تبلیغات قم باید مدرسه ای برای این منظور راه بیندازند. این آموزش از این آموزشهای حوزه واجب تر و بالاتر است چون همه ما لمعه، کفایه، خارج فقه و غیره خوانده ایم اما یک سؤال راه دعوت نسل جدید به نماز چیست؟ باید مدرسه ای برای مبلغین راه بیفتد تا این مسائل بیان شود. نکند که درس خواندن ما مثل این باشد که بیشترین کتاب طهارت را حوزه نجف نوشت اما کثیف ترین کوچه ها را هم این شهر دارد. یا نکند یک وقت چشمهایتان را باز کنید ببینید بهترین اسلام شناسها در قم هستند اما در این شهر کارهایی انجام می شود که در شهرهای دیگر چنین اتفاقاتی نمی افتد. وی افزود: هر عمامه به سری باید حداقل با مدارس فرزندان خودش ارتباط علمی داشته باشد. بچه های ما بی دین نیستند اما کسی این مطالب را به آنها نگفته است. پیش من آمدند و گفتند ما 120 دانشگاه را در اختیارت می گذاریم تا 120 مفسر قرآن را بیاورید برای ترویج تفسیر قرآن و میلیادها تومان هم وجود دارد اما یک نفر را نیافتم که بتواند این کار را بکند من به آیت الله مکارم شیرازی و آیت الله مصباح مراجعه کردم ایشان گفتند ما کسی که حداقل یک دوره تفسیر را گذرانده باشد، نداریم.  


  این مبلغ برجسته کشور بر محوریت قرآن و روایات در منابر تأکید کرد: باید مبلغ از گفتن خواب، شعر و ... در منبر پرهیز کند. بسیاری از منبرها بدنه اش خواب، شعر و تاریخ است که هر سه هم لغو است. خواب یا درست است یا غلط اگر هم رویای صادقه باشد یک هفتادم وحی است، در حالی که قرآن صد در صد وحی است. اگر شعر و حدیثی هم می گویید باید در راستای قرآن باشد. منبرهای ما مریض است باید در خطبه ها شعر و تاریخ و خواب در حداقل باشد و سخنرانی بر اساس قرآن باشد. وی اشعاری همچون مثنوی «موسی و شبان» مولوی را کاملا ضد قرآنی توصیف کرد و گفت: در قرآن خداوند بزرگترین غضبش را اینگونه مطرح می فرماید: " تَكَادُ السَّمَاوَاتُ يَتَفَطَّرْنَ مِنْهُ" نزدیک است که آسمانها بشکافد..." وَتَنشَقُّ الْأَرْضُ"  و زمین شقه شقه شود "وَتَخِرُّ الْجِبَالُ هَدًّا" کوهها تکه تکه شود  چرا؟ چون گفتند "أَن دَعَوْا لِلرَّحْمَنِ وَلَدًا" خداوند بچه دارد. اگر کسی خداوند را جسم توصیف کند اگر زمین و آسمان بشکافد، جا دارد و آن وقت ما این مطالبی که کاملا ضد قرآن است را در کتابهای درسی وارد کرده ایم. ما وقتی که عرفان مان را از مثنوی می گیریم به این خباثت ها می افتیم که خداوند بزرگترین غضبش را در این خصوص بیان می کند. موسی(ع) مبعوث شده تا خرافات را از بین ببرد اما در این شعر موسی مؤاخذه می شود و این شعر کاملا ضد بعثت انبیاء است. حجت الاسلام قرائتی با انتقاد از عدم بیان تفسیر قرآن در شبهای قدر گفت: ما هنوز به عنوان یک مکتب به قرآن نگاه نکرده ایم. مگر در شب قدر قرآن نازل نشده است، چرا نباید قرآن در این شبها سهمی داشته باشد. وی بر لزوم تفسیر قرآن به زبان روز تأکید کرد و گفت: هر دو سال یکبار باید تفسیر قرآن عوض شود. برخی می گویند این تفسیر به رأی می شود در حالیکه تغییر موضوع تفسیر به رأی نیست. اگربا این وضعی که هستیم ادامه دهیم منقرض می شویم. سایت، فیلم و ... هست اما مردم فطرتا علاقه به شنیدن حق دارند برای همین باید مطالب را فشرده و ساده بگوییم چون امروزه مردم حوصله گذشته را ندارند.

وی با اظهار تأسف از نبود مبلغ و روحانی آشنا به تفسیر قرآن، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه تأکید کرد: باید آخوند با قرآن مأنوس باشد که اگر هر جای قرآن که دست بگذارید بتواند آن را تفسیر کند. چرا باید منتظر باشید مردم شما را دعوت کنند؟ مردم بد نیستند. ما همه امکاناتی داریم اما آمادگی نداریم. فیض کاشانی که کامپیوتر و اینترنت نداشت که 200 تا کتاب نوشت که امام فرمود ما از ورق زدنش خسته می شویم. کامپیوتر و اینترنت هست اما جوهر نیست. ما موعظه می کنیم اما بدون قرآن.

  این مبلغ برجسته تصریح کرد: چرا به جای روحانی و مبلغ دینی باید برخی از افراد احساس خلأ کنند و خودشان دست به کار بیان تفسیر قرآن شوند؟ الان در نجف تفسیر قرآن و نهج البلاغه نیست و یک کسی که کاسب است بدون اینکه درس حوزه خوانده باشد، در حال بیان تفسیر قرآن است. در اراک یک مرغداری تفسیر قرآن می گوید و 2200 جوان پای سخنرانی اش حاضر می شوند. وقتی شما در منبر خواب می گویید مرغ فروش بلند می شود به تفسیر گفتن. وی افزود: چند بار اساتید دانشگاه به من مراجعه کردند و گفتند اینقدر حرص نخور از دست آخوندها که چرا تفسیر قرآن نمی گویند. شما بیا برای ما تفسیر قرآن بگو ما در دانشگاه ها این درس را فعال می کنیم و 5 میلیون دانشجو داریم اما من فکر کردم که اینها اول می آیند شاگرد من می شوند و حرفهای من را می زنند ولی از دفعه سی ام و سی و پنجم دیگر حرفهای خودشان را می زنند و این می شود تفسیر به رأی و آن وقت من می شوم «پدر طالقانی» که منافقین با سوء استفاده از حرفهای ایشان هر اقدامی می کردند. بجنیید و الا دیگرانی می جنبند. حجت الاسلام قرائتی با انتقاد از عدم ارتباط امام جماعت مساجد با اهالی محل خویش، هشدار داد: تبلیغ چهره به چهره در کشور ما فراموش شده است. یک زمانی ما رقیب نداشتیم اما الان دیر بجنبیم، رقیب پیدا می کنیم. من رقیب شما هستم چون مردم می گویند قرائتی به این خوبی در تلویزیون صحبت می کند چرا برویم مسجد؟! اما رقیب من شبکه های تلویزیونی است که من باید با آنها رقابت کنم و به گونه ای صحبت کنم که مردم جذب قرآن و اسلام و روایات شوند. از تبلیغ در فضای سایبری نباید غفلت کنیم/ در منبر باید از همه ابزارهای سخنوری بهره برد از جمله بیان رؤیایهای صادق در ادامه این نشست حجت الاسلام والمسلمین سیدمصطفی میرلوحی با اشاره به بخشی از سخنرانی حجت الاسلام قرائتی به بیان بخشی از تجارب تبلیغی خویش پرداخت و گفت: من برخلاف آقای قرائتی که فضای سایبری را در مقابل تبلیغ چهره به چهره کم تأثیر دانستند، باید بگویم که الان ما مخاطبانی داریم که همه چیز را در فضای سایبری می بینند و خرید و فروش و بخشی از زندگی اش در این فضا می گذرد. اگر محتوای مناسب ارائه شود قطعا در این فضا مخاطبان میلیونی خواهیم داشت. اگر ما از این فضا غافل شویم دیگرانی مثل رژیم صهیونیستی و غیره برای آنها برنامه ریزی دارند و به آنها تغذیه فکری می دهند.

  وی افزود: من برخلاف آقای قرائتی تأکید می کنم که هیچ چیزی را نباید تضعیف کرد هم بیان خواب، هم بیان شعر و تاریخ و غیره در سخنرانی و تبلیغ لازم است چون روایت داریم وقتی پیامبر(ص) صبح از خواب بیدار می شدند از اصحاب و اطرافیانشان می پرسیدند چه کسی رؤیای صادقه دیده است.


۱۳۹۳/۲/۹ - ۱۳:۴۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


دین و اندیشه
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن