محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1841862689
22شرط برای حفظ قرآن
واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی:
22شرط برای حفظ قرآن بهترین زمان مناسب برای حفظ آیات قرآن، در اول صبح و بویژه در فاصله بین اذان صبح تا طلوع آفتاب است؛
1. در حفظ قرآن، «شرط اول قدم آن است كه مجنون باشی». پس شرط اول در حفظ قرآنْ «عشقِ» به این كار و عاشق آن بودن است و شما عشق به حفظ قرآن را می توانید از راههای ذیل، در خود، ایجاد یا تقویت كنید:
یك. توجه به ارزش و اهمیت خود قرآن؛
دو. توجه به مسئولیت خود در برابر یادگیری، یادسپاری، به كارگیری و یاددهی قرآن؛
سه. توجه به ارزش و اهمیت حفظ قرآن؛
چهار. توجه به آثار و فواید حفظ قرآن؛
پنج. توجه به اهداف حفظ قرآن.
2. از هر زمانی در طول شبانه روز می توان برای حفظ قرآن بهره جُست، اما برخی بر این عقیده اند كه بهترین زمان مناسب برای حفظ آیات قرآن، در اول صبح و بویژه در فاصله بین اذان صبح تا طلوع آفتاب است؛ زیرا انسان بتازگی از خواب شبانه اش بیدار شده و به امور مادی و اشتغالات روزانه اش مشغول نگشته و ذهن و روان وی كاملاً در آسایش و استراحت بوده است و در نتیجه، از فضای معنوی بهتر و آرامش روانی بیشتر و آمادگی ذهنی خوب تری برخوردار است.
برخی دیگر نیز بر این عقیده اند كه آخر شب و بویژه فاصله پیش از خواب شبانه، زمان مناسبی برای حفظ قرآن است؛ زیرا انسان از كارها و مشغله های ذهنی روزانه اش فارغ شده است و پس از حفظ آیات قرآن نیز به خواب می رود و دیگر ذهن او با اشتغالات و درگیریهای جدیدی روبه رو نمی شود و هر مقدار از آیات قرآن را كه پیش از خواب حفظ می نماید، پس از خوابیدن، در ذهن وی كاملاً نقش می بندد و هنگام صبح كه از خواب برمی خیزد، آیات حفظ شده را به صورت روشن و شفاف، در ذهن و حافظه خود می بیند.
3. حفظ قرآن، برنامه ریزی و زمان بندی و نظم و انضباط می خواهد. از این رو، باتوجه به شرایطی كه دارید، برای خودتان مشخص و معین كنید كه روزی چند ساعت و در كدام ساعتها می خواهید به حفظ قرآن بپردازید؛ مثلاً روزی سه ساعت و از ساعت 7 تا 8 صبح و 4 تا 5 عصر و 10 تا 11 شب. پس از این برنامه ریزی، هرگز از آن تخلّف نورزید و در صورت تخلّف، خود را به گونه ای جریمه و مُۆاخذه كنید. این برنامه ریزی باعث می شود تا براساس نظریه «پاوُلُف»، خود را «شرطی» كنید و ذهن شما همیشه در آن ساعتهای معین، آمادگی كامل برای حفظ آیات قرآن را داشته باشد.
4. در برنامه ریزی و زمان بندی حفظ قرآن، اگر می خواهید روزی 4 ساعت به حفظ قرآن بپردازید، بهتر است كه این چهار ساعت، پشت سر هم و در یك زمان ـ مثلاً از ساعت 8 صبح تا 12 ظهر ـ نباشد؛ بلكه آن را به دو زمانِ دو ساعته، مثلاً از ساعت 7 تا 9 صبح و از ساعت 9 تا 11 شب، و یا حتی به چهار زمانِ یك ساعته، مثلاً از ساعت 7 تا 8 صبح و 12 تا 1 ظهر و 5 تا 6 عصر و 10 تا 11 شب، تقسیم و تنظیم نمایید تا احیانا به بیماریها و فشارهای جسمی و روحی دچار نشوید.
5. در برنامه ریزی حفظ قرآن، مقدار حفظ قرآن در هر روز را با «صفحه» حساب كنید نه با «آیه»؛ زیرا كوتاهی و بلندی آیه ها یكسان نیست. مثلاً برای خودتان برنامه ریزی نمایید كه روزی «یك صفحه» از قرآن را حفظ كنید، نه روزی 10 آیه را.
6. حفظ قرآن را از زمانهای كوتاه آغاز نمایید و بتدریج، بر زمان آن بیفزایید تا دچار خستگی و دلزدگی نشوید. به طور نمونه، در هفته اول، روزی نیم ساعت و در هفته دوم، روزی یك ساعت و در هفته سوم، روزی یك ساعت و نیم و در هفته چهارم، روزی دو ساعت و در ماه دوم، روزی سه ساعت و در ماه سوم، روزی چهار ساعت و در ماه چهارم، روزی پنج ساعت، به حفظ قرآن مشغول شوید.
7. اگر نگوییم «لازم» است، حتما «بهتر» است كه شروع حفظ قرآن، از همان آغازِ دورانِ كودكی و نوجوانی باشد؛ زیرا ذهن انسان در این دوران، همچون آینه ای شفاف است كه هنوز زنگار نگرفته و با مسائل گوناگون و مشكلات فراوان و پیچیده زندگی آمیخته نگشته و آمادگی كامل برای یادگیری و یادسپاری آیات قرآن را داراست؛ هر چند انسانهایی نیز بوده اند كه پس از 40 ـ 50 سالگی، حافظ قرآن شده اند و البته با دشواری بیشتر و شتاب كمتری نیز، در این راه، روبه رو بوده اند.
8. توجه داشته باشید قرآنهایی كه با خط «عُثمان طه» و مانند آن نگارش شده اند، دارای «604» صفحه هستند. پس اگر روزی فقط «1» صفحه از این قرآنها را حفظ كنید، می توانید همه قرآن را در «604» روز، یعنی حدود «20 ماه» یا «1 سال و 8 ماه»، حفظ نمایید. و چنانچه روزی «2» صفحه از آنها را حفظ كنید، می توانید همه قرآن را در حدود «10 ماه» حفظ نمایید.
9. هیچ گاه در سرعت و مقدار حفظ قرآن، خود را با دیگران مقایسه ننمایید؛ زیرا هر كس از شرایط ویژه ای برخوردار است. پس، خودتان را با شرایط ویژه خودتان مقایسه كنید و آن گاه به ارزیابی سرعت و مقدار حفظِ خویش بپردازید و در صورتی كه آن را مناسب نیافتید، بر سرعت و مقدار حفظ خود بیفزایید و بر ثابت نگه داشتن آیاتِ حفظ شده، در ذهن و حافظه خویش، تلاش بیشتری داشته باشید.
10. سعی كنید هنگام راه رفتن و یا هنگامی كه سوار اتومبیل، اتوبوس، تاكسی، قطار، هواپیما و مانند آن هستید، به قرائت و مطالعه و حفظ آیات از روی قرآن نپردازید؛ زیرا برخی بر این عقیده هستند كه مطالعه در حال حركت، برای چشم و اعصاب زیان دارد و گاه نیز موجب سردرد و چشم درد و سوزش چشم و اشكریزی از چشمان می شود. در این حالتها، بهتر است آیاتی را كه قبلاً حفظ كرده اید، تكرار و تمرین نمایید و آنها را در ذهن خود مرور كنید. البته برای تصحیح اشتباهات و یادآوری قسمتهای فراموش شده، مراجعه به قرآنی كه همراهتان است، در حالتهای گفته شده، مانعی ندارد.
11. هنگامی كه تازه از خواب برخاسته اید، بلافاصله به خواندن و حفظ كردن قرآن مشغول نشوید؛ بلكه تا حدود نیم ساعت و یا حتی یك ساعت پس از بیدار شدن، به كارهای معمولی و متفرقه بپردازید و آن گاه مشغول خواندن و حفظ كردن قرآن شوید. رعایت این نكته برای آن است كه ذهن و حافظه شما، هنگام خواب، در آرامش كامل به سر می برده است و پس از بیدار شدن، آمادگی كامل و سریع برای یادگیری و یادسپاری مطالب فكری و علمی و از جمله آیات قرآن را ندارد. به همین دلیل، گاه دیده شده است برخی از كسانی كه پس از بیدار شدن و بدون درنگ، به مطالعه و كارهای فكری و علمی پرداخته اند، ناگهان خسته شده و به «سردرد» دچار گشته اند.
12. سعی كنید برای تكرار محفوظات قرآنی خود و مرور آیاتی كه قبلاً حفظ كرده اید، از هر فرصتی استفاده نمایید و آن را در هر شرایطی كه ممكن است انجام دهید. مثلاً اگر می توانید، در هنگام خیاطی كردن، ظرف شستن، قدم زدن، بازار و پارك و باغ رفتن، در صف و نوبت بودن، آشپزی كردن، لباس شستن، جارو نمودن، سبزی پاك كردن، نظافت نمودن، پیاده روی كردن، حیاط شستن، ورزش نمودن و رانندگی كردن به تكرار و مرور محفوظات قرآنی خود بپردازید.
13. قرآن كتابی «پاك» است. پس، حفظ قرآن را در محلی پاك و پاكیزه انجام دهید. به طور نمونه، بر فرش یا موكت نجس و آلوده ـ هر چند خشك و ناپیدا هم باشد ـ قرآن را حفظ نكنید.
14. حفظ قرآن را در مكانی آرام و دارای سكوت و به دور از هر گونه شلوغی و موانع تمركز حواس انجام دهید. مثلاً در اتاقی كه مجاور كوچه و خیابان است و یا رادیو و تلویزیون در آن روشن است، به حفظ قرآن نپردازید.
15. سعی كنید در هنگامی كه خسته یا عصبانی یا كسل یا گرسنه یا خواب آلود یا بی نشاط یا پریشانْ خاطر و یا مانند آن هستید، به حفظ قرآن نپردازید؛ زیرا در این اوقات، سلولهای مغزی آمادگی چندانی برای خواندن و حفظ كردن آیات قرآن را ندارند؛ مگر آنكه بتوانید با خواندن و حفظ كردن آیات، بر این موانع چیره شوید و آنها را به جهت مثبت و حالات مناسب تغییر دهید.
16. هرگاه از نظر روحی ـ روانی نمی توانید به حفظ آیات جدیدی مشغول شوید، اگر می توانید، به مرور و تكرار محفوظات قبلی خود بپردازید تا ارتباط شما با قرآن و برنامه حفظ آن قطع نگردد.
17. چنانچه برای خود به گونه ای برنامه ریزی كرده اید كه مثلاً روزی یك صفحه از قرآن را حفظ كنید، در هر روز و پیش از شروع حفظ صفحه جدید، به مرور و تكرار صفحات و یا صفحه قبلی آن بپردازید تا آنچه را قبلاً به یاد سپرده اید، زود از یاد نبرید و ارتباط حفظ صفحات با یكدیگر را نیز قطع نكرده باشید.
18. در هنگام حفظ قرآن، به كار دیگری از قبیل خوردن، آشامیدن، نگاه كردن به تلویزیون، گوش دادن به رادیو، سخن گفتن با دیگران، مطالعه كردن و مانند آن مشغول نشوید تا كیفیت و كمیت حف1 دارای رشد بهتر و بیشتری باشد. و باید توجه داشت: غالبا كسانی كه از «تمركزِ» بیشتری برخوردار بوده اند، از «موفقیت» بیشتری نیز برخوردار گشته اند. »
19. در صورتی كه در برنامه زمانبندی شما برای حفظ قرآن ـ به دلیلها و یا علتهایی ـ تأخیری رخ داد، باید در برنامه زمانی بعدی حتما آن را جبران كنید و در همین زمان نیز، برنامه از قبلْ تعیین شده را اجرا نمایید. به طور نمونه، اگر برای خود، برنامه ریزی كرده بودید كه در هر روز، یك صفحه از قرآن و مثلاً در روز شنبه صفحه 20 را حفظ كنید و به عللی نتوانستید صفحه 20 را در روز شنبه حفظ نمایید، باید در روز یكشنبه، نخست صفحه 20 و سپس صفحه 21 قرآن را حفظ كنید، نه اینكه در روز یكشنبه به حفظ صفحه 20 و در روز دوشنبه به حفظ صفحه 21 بپردازید.
20. برای اینكه در برنامه ریزی شما برای حفظ قرآن تأخیری نیفتد و خللی وارد نشود، باید برنامه حفظ قرآن خود را به عنوان یكی از كارهای اصلی و مهم و ضروری روزانه خویش بدانید تا كار حفظ قرآن شما تحت الشعاع كارهای دیگرتان قرار نگیرد به طوری كه از آن باز بمانید. از سوی دیگر نیز توجه داشته باشید كه اگر كار حفظ قرآن را با برنامه ریزی درست و منظم انجام دهید، كارهای دیگرتان را تحت الشعاع خود قرار نمی دهد به طوری كه خیال كنید از كارهای مهم دیگرتان در طول روز باز می مانید.
21. هنگام خواندن و حفظ قرآن، فاصله چشمان شما با قرآنْ كمتر از 30 سانتی متر نباشد تا چشمانتان خسته و آزرده نگردد.
22. كم حفظ كردن، ولی خوب حفظ كردن از شرایط مهم حفظ قرآن است. برخی از حافظان بر ذهن و حافظه خود سخت می گیرند و یكباره آیات و معلومات فراوانی در آن وارد می كنند و چه بسا كه موفق نیز می شوند؛ اما این كار تداوم زیادی ندارد و كم كم آثار ناراحتی و فراموشی بر آنان آشكار می شود و به كنار گذاشتن حفظ قرآن می انجامد. حفظ آیات باید متناسب با استعداد شخص و به اندازه زمانی باشد كه برای آن تعیین شده است.ماهنامه اطلاع رسانی، پژوهشی، آموزشی مبلغان
دوشنبه 26 اسفند 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]
صفحات پیشنهادی
حفظ 1ماهه قرآن با عرفان کاذب+تصاویر
حفظ 1ماهه قرآن با عرفان کاذب تصاویر ادعای حفظ قرآن در عرض یک تا چهار ماه در حالی از سوی ح ف مطرح میشود که محوریت سخنان آن را یوگا و چاکراها تشکیل میدهد جالب اینکه فرد مذکور حتی یک جزء قرآن هم حفظ نیست به گزارش سرویس دینی جام نیوز یکی از شیوه های ترویج عرفانهاینتایج آزمون طرح ملی تربیت حفظ قرآن تا پایان سال اعلام می شود
دین و اندیشه نتایج آزمون طرح ملی تربیت حفظ قرآن تا پایان سال اعلام می شود معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امورخیریه با بیان اینکه آزمون طرح ملی تربیت حافظان قرآن کریم با حضور بیش از ۲۰۰ هزار نفر برگزار شد گفت نتایج این آزمون تا پایان سال اعلام و نفرات برتر از 140 کمک هزینه زیارتی باجبار فرزندان به حفظ کل قرآن، تربیت اسلامی نیست
دوشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲ ۰۲ معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد گفت نمیشود به زور و اجبار فرزند خود را وادار به حفظ کل قرآن کرد شاید استعداد او در کار دیگری باشد و اصرار ما او را از دین و قرآن دور کند به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا دومین جلسه ازاجبار فرزندان به حفظ کل قرآن تربیت اسلامی نیست/ باید استعداد کودکان کشف و آنرا صیقل داد
دین و اندیشه در جلسه تربیت اسلامی در آئینه روایات عنوان شد اجبار فرزندان به حفظ کل قرآن تربیت اسلامی نیست باید استعداد کودکان کشف و آنرا صیقل داد معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد دومین جلسه از سلسله جلسات شرح و تفسیر روایات کلیدی تربیتی گفت تربیت دستکاری کردن روح فرزندانجزئیات ثبتنام نهمین دوره طرح اعطای مدرک حفظ قرآن
چهارشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۷ ۰۰ مدیر ارتباطات سازمان دارالقرآن الکریم گفت ثبتنام نهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم از شنبه 17 اسفندماه در سایت تلاوت سازمان دارالقرآن الکریم آغاز میشود به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا جواد تهمایش بانوان قرآنپژوه موجب همکاری پژوهشگران و ارائه تحقیقات اثرگذار در جامعه میشود
دین و اندیشه مریم حاج عبدالباقی در همایش بانوان قرآنپژوه همایش بانوان قرآنپژوه موجب همکاری پژوهشگران و ارائه تحقیقات اثرگذار در جامعه میشود یک استاد و پژوهشگر قرآنی در یازدهمین همایش بانوان قرآنپژوه با تأکید بر اینکه این همایشهای قرآنی موجب می شود تا فعالان قرآنی یکدیگر را شقالیباف: نگاه جامع برای زیست مؤمنانه مبتنی بر فرهنگ قرآنی وجود ندارد/ مسجدجامعی: تهران به پایگاه فعالیتهای قرآ
دین و اندیشه در همایش بانوان قرآنپژوه مطرح شد قالیباف نگاه جامع برای زیست مؤمنانه مبتنی بر فرهنگ قرآنی وجود ندارد مسجدجامعی تهران به پایگاه فعالیتهای قرآنی تبدیل میشود شهردار تهران امروز در یازدهمین همایش بین المللی بانوان قرآنپژوه با بیان اینکه علیرغم همه گامهای مثبتی کهطرح پرسش معاون قرآن و عترت ارشاد از جامعه قرآنی کشور/ چرا مردم تا این حد از فرهنگ قرآن فاصله دارند؟
دین و اندیشه حشمتی در همایش بانوان قرآن پژوه طرح پرسش معاون قرآن و عترت ارشاد از جامعه قرآنی کشور چرا مردم تا این حد از فرهنگ قرآن فاصله دارند معاون قرآن و عترت ع وزارت ارشاد صبح امروز در یازدهمین همایش بین المللی بانوان قرآنپژوه با طرح این پرسش که در کشوری که فعالیتهای قرهمه باید به تقویت ظرفیت های قرآنی کشور کمک کنیم
دین و اندیشه رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف همه باید به تقویت ظرفیت های قرآنی کشور کمک کنیم رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت اگر بناست فعالیت های قرآنی ارتقاء یابد و تأثیرگذارتر باشد بایستی همه همدل و همزبان به این ارتقاء کمک کنیم به گزارش خبرنگار مهر نشهمایش"بیداری قرآنی در تاریخ معاصر" برگزار میشود
سهشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴ ۰۲ مدیرمسئول اجرایی دومین همایش بیداری قرآنی در تاریخ معاصر از برگزاری این همایش با محوریت اندیشهها و آثار آیتالله صادقی تهرانی ره در دانشگاه مفید قم خبر داد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه قم مسعود صادقی تهرانی در جمع خبرندر ایام نوروز، حرمت ایام فاطمیه حفظ شود
شنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵ ۰۲ مدیر موسسه کتابشناسی شیعه گفت حضرت فاطمه زهرا س اولین مدافع و فدایی ولایت است حجتالاسلام والمسلمین رضا مختاری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه قم با گرامیداشت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا س گفت این بانوی بزرگ اسلاممهمترین عاملی که باعث عاقبت به خیری میشود در خدمت قرآن بودن است/ دعای پیامبر برای عاقبت به خیری
دین و اندیشه احمد عابدی در همایش بانوان قرآنپژوه مهمترین عاملی که باعث عاقبت به خیری میشود در خدمت قرآن بودن است دعای پیامبر برای عاقبت به خیری رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در یازدهمین همایش بانوان قرآن پژوه با بیان اینکه افراد بسیاری بودند که عاقبت به خیر و افراد زیاعبادت در قرآن
عبادت در قرآن قال الله تبارك و تعالی و ما خلقت الجنّ و الانس الاّ لیعبدون به گزارش سرویس دینی جام قال الله تبارك و تعالی «و ما خلقت الجنّ و الانس الاّ لیعبدون» 1 « من جن و انس را نیافریدم جز برای اینكه عبادتم كنند و از این طریق تكامل یابند و به من نزدیاز ابتدای سال ۹۳ مرکز تخصصی حفظ قرآن بسیج تهران بزرگ راهاندازی میشود
از ابتدای سال ۹۳مرکز تخصصی حفظ قرآن بسیج تهران بزرگ راهاندازی میشودرئیس سازمان قرآن و عترت سپاه محمد رسولالله ص از راهاندازی مرکز تخصصی حفظ قرآن از اول سال آینده خبر داد به گزارش خبرنگار فعالیتهای قرآنی خبرگزاری فارس مرکز تخصصی حفظ قرآن بسیج تهران بزرگ در سال 1393 راهاندانس با قرآن با تفسیر سوره مبارکه حمد
انس با قرآن با تفسیر سوره مبارکه حمد شاید بسیاری از مومنین این دغدغه را داشته باشند که چگونه میتوان با قرآن انس پیدا کرد با اینکه میدانیم و معتقدیم قرآن کتاب الهی است و کاملترین کتابهاست نمیدانیم چگونه با آن ارتباط برقرار کرده و از خواندنش لذت ببریم برای رفع این مشطرح حفظ موضوعی آیات قرآن سال آینده در مدارس اجرا می شود
طرح حفظ موضوعی آیات قرآن سال آینده در مدارس اجرا می شود یزد - ایرنا- معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت طرح حفظ موضوعی آیات منتخب کلام وحی سال آینده در سطح مدارس کشور اجرا می شود به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش یزد حمیدرضا کهدف در پژوهش قرآنی این است که دلها و چشمها را بشوریم و جان و روح را آزاد کنیم
دین و اندیشه سیدحسن خمینی در همایش بانوان قرآنپژوه هدف در پژوهش قرآنی این است که دلها و چشمها را بشوریم و جان و روح را آزاد کنیم حجت الاسلام سیدحسن خمینی صبح امروز در یازدهمین همایش بین المللی بانوان قرآنپژوه با بیان اینکه تفاوت بنیادی پژوهش قرآنی با سایر پژوهشها این است که پژ-
دین و اندیشه
پربازدیدترینها