تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 13 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى جوانان! آبرويتان را با ادب و دينتان را با دانش حفظ كنيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799249402




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ايلنا در گفت‌وگو با يك آسيب شناس بررسي مي‌كند؛ واگذاري سرپرستي كودك بي‌سرپرست به زنان مجرد؛ فرصت يا تهديد


واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: ايلنا در گفت‌وگو با يك آسيب شناس بررسي مي‌كند؛ واگذاري سرپرستي كودك بي‌سرپرست به زنان مجرد؛ فرصت يا تهديد
به عنوان آسيب‌شناس اجتماعي اين نكته را را متذكر مي‌شوم به غير از درصد كمي كه مسائل خاصي دارند بايد وضعيت يك دختر ۳۵ ساله كه تا اين سن ازدواج نكرده به دقت بررسي شود/ گر جامعه مدني و قسمتي از حاكميت كه در اين مسئله دخيل است مانند بهزيستي استانداردهاي خود را بالا ببرد بهتر از آن است كه كودك را در وضعيتي قرار بدهد كه آينده‌اش مجهول باشد. ايلنا در گفت‌وگو با يك آسيب شناس بررسي مي‌كند؛ واگذاري سرپرستي كودك بي‌سرپرست به زنان مجرد؛ فرصت يا تهديد


ايلنا: يك آسيب‌شناس اجتماعي معتقد است دادن فرزند خوانده به زنان مجرد بالاي ۳۰ سال، در صورتي كه قبلاً ازدواج كرده باشند گزينه بهتريست تا زناني كه ازدواج نكرده‌اند.

به گزارش خبرنگار ايلنا، قانون جديد فرزندخواندگي در يك قدمي تصويب است، در صورت تصويب اين قانون، دختران و زنان بالاي ۳۰ سال كه از موقعيت و جايگاه مطلوب اجتماعي، اقتصادي برخوردارند، مي‌توانند از اين راه فرزند اختيار كنند.

"مصطفي فروتن"، آسيب‌شناس و رفتار‌شناس اجتماعي، در اين مورد اظهار كرد: بحث فرزندخواندگي حتي قبل از قانوني شدن، وجود داشته است. در گذشته به علت جنگ و يا بلاياي طبيعي كودكان بي‌سرپرست وجود داشته‌اند كه معمولاً اقوام آن‌ها به صورت غيررسمي از آن‌ها نگهداري مي‌كرده‌اند اما امكان داشت كه با اين كودكان بدرفتاري شود يا مورد سوءاستفاده رفتاري قرار بگيرند.

وي ادامه داد: امروزه سازمان‌هاي مردمي و نهادهاي غيرمردمي متولي نگهداري از اين كودكان هستند. در بعضي كشور‌ها اين مسئله عنوان شده است كه اين نهاد‌ها هر چند حمايت كننده هستند اما نمي‌توانند براي اين كودكان نقش خانواده‌ها را ايفا كنند. اكنون همه كشور‌ها معتقدند كه يك فرد در صورتي مي‌تواند وضعيت مطلوبي داشته باشد كه در كنار خانواده قرار گرفته باشد.

به گفته فروتن قوانيني كه به خانواده اجازه مي‌داد كه سرپرستي يك بچه را برعهده بگيرد در گذشته بسيار سخت‌گيرانه بود و نياز به اصلاح داشت اما تصويب قانوني كه به خانم‌هاي مجرد بالاي ۳۰ سال اجازهٔ داشتن فرزند را بدهد يك فرصت و يك هزينه را در بردارد.

وي ادامه داد: در جامعه ما براساس هرم سني حدود ۵ / ۱ ميليون خانم مجرد بالاي ۳۰ سال داريم كه عدد كمي نيست. هر زني غريزه مادري دارد و تحقيقات نشان داده زناني كه ازدواج نكرده‌اند زماني كه به سن يائسگي مي‌رسند معمولاً دچار افسردگي‌هاي شديد مي‌شوند. از طرفي ديگر كودكان هم نياز به كسي دارند كه حامي‌ و تكيه‌گاهشان باشد. اين مسئله در نگاه اول مطلوب به نظر مي‌رسد.

فروتن در ادامه صحبت‌هايش اظهار كرد: اما من به عنوان آسيب‌شناس اجتماعي اين نكته را را متذكر مي‌شوم به غير از درصد كمي كه مسائل خاصي دارند بايد وضعيت يك دختر ۳۵ ساله كه تا اين سن ازدواج نكرده به دقت بررسي شود.

وي همچنين گفت: اما در مورد زنان مطلقه با زناني كه همسرشان فوت كرده است اين مسئله هم مي‌تواند نياز عاطفي اين افراد را برطرف كند هم كودك را به لحاظ نيازهاي مالي و حمايتي‌اش تأمين كند. اما به طور كلي اين جنبهٔ منفي را نيز دارد كه باز هم كودك خانواده خود را تجربه نخواهد كرد و با يك جنس بزرگ خواهد شد كه ممكن است در الگوپذيري كودك ايجاد مشكل كند بنابراين بهتر است بچه‌ها را به خانواده‌ها واگذار كند.

اين آسيب شناس متذكر شد: اگر جامعه مدني و قسمتي از حاكميت كه در اين مسئله دخيل است مانند بهزيستي استانداردهاي خود را بالا ببرد بهتر از آن است كه كودك را در وضعيتي قرار بدهد كه آينده‌اش مجهول باشد اگر وضعيت كساني كه كودك به آن‌ها سپرده مي‌شود مطمئن و مشخص نباشد ممكن است خطرهايي مانند تكدي‌گري و مسائل ديگر كودك را تهديد كند.

به گزارش ايلنا، چندي پيش محمد نفريه معاون امور اجتماعي بهزيستي اعلام كرده بود، داشتن سلامت رواني كه به تأييد پزشك رسيده باشد، شرايط مالي مناسب، نداشتن سؤسابقه، اعتياد و... از جمله مواردي است كه خانواده‌ها براي پذيرفتن فرزند بايد داشته باشند.

شنبه 9 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن