تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798702873




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نايب رئيس شوراي ملي زعفران ايران مطرح كردتوليد كيفي‌ترين زعفران دنيا در ايران‌؛ صادرات ‌به نام كشورهاي ديگر


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نايب رئيس شوراي ملي زعفران ايران مطرح كردتوليد كيفي‌ترين زعفران دنيا در ايران‌؛ صادرات ‌به نام كشورهاي ديگر
نايب رئيس شوراي ملي زعفران ايران گفت: كيفي‌ترين زعفران دنيا در ايران توليد مي‎شود و يونان، مراكش، تركيه و هند رقباي جديد زعفران ايران هستد.


به گزارش خبرگزاري فارس از بيرجند به نقل از روابط عمومي اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي بيرجند؛ محسن احتشام با بيان اينكه زعفران ايران با كيفي‌ترين زعفران دنيا محسوب مي‌شود، اظهار داشت: زعفران قائنات از ديرباز شهرت و آوازه خاصي در داخل و همچنين در سطح بازارهاي جهاني برخوردار بوده و هست.

وي با اشاره به اينكه در ايران سطح زير كشت زعفران بيش از 80 هزار هكتار است، افزود: سالانه حدود 250 تن محصول از آن برداشت مي‌شود كه بيش از 70 درصد اين زعفران به بازارهاي هدف در سطح جهان صادر مي‌شود.

صادركننده برتر زعفران كشور تصريح كرد: بيشتر كشورهاي اروپايي، كشورهاي عربي حوزه خليج فارس و بازارهاي شرق آسيا از جمله ژاپن و بازارهاي نو ظهور چين و هنگ‎كنگ مشتري زعفران ايران محسوب مي‌شوند.

احتشام اذعان داشت: بازارهايي نظير آمريكا و همين طور بازارهايي در قاره آفريقا و استراليا كه همچنان مشتري اين محصول هستند از قبل صادرات خوبي به آن‌ها داشته‌ايم.

رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي بيرجند اضافه كرد: در حقيقت هر جا كه فرهنگ مصرف زعفران وجود دارد، زعفران ايران نيز حضور دارد ولي بخش اعظم صادرات ايران به امارات و هنگ‎كنگ و در قاره اروپا به كشور اسپانيا صادر مي‎شود.

احتتشام در پاسخ به اين سئوال كه اين مسئله حقيقت دارد كه اسپانيايي‌ها زعفران ايران را به نام خودشان مجددا صادر مي‌كنند، اظهار كرد: متاسفانه همين طور است، بخش اعظمي از زعفران ايران كه به اسپانيا صادر مي‌شود در آن‌جا با نام و نشان اسپانيا بسته‎بندي مي‌شود و مجدداً به آمريكا و اروپا صادر مي‌شود.

اسپانيايي‌ها سالانه 50 تن زعفران وارد مي‌كنند

وي با بيان اينكه بحث برند و برندسازي در اين‌ روند خيلي اهميت دارد، افزود: اسپانيايي‌ها سالانه حداقل بيش از 50 تن زعفران وارد مي‌كنند و تحت عنوان برندهاي خودشان به فروش مي‌رسانند.

رئيس اتاق بازرگاني بيرجند با بيان اينكه امروز توليد اسپانيا به يك تن هم نمي‌رسد، تصريح كرد: آن‌ها در 30 سال گذشته از توليدكنندگان بوده‌اند ولي با گران‎شدن قيمت تمام شده، به علت بالا بودن دستمزدها و مسائل ديگر، استراتژي خود را تغيير دادند و به برندسازي روي آوردند و سعي كردند برندهاي خود را در جهان جا بياندازند و از آن پس به راحتي نام زعفران را با نام خودشان در جهان گره‌زدند.

نايب رئيس شوراي ملي زعفران ايران بيان كرد: آنان با سرمايه‌گذاري تبليغاتي زعفران ايران را به عنوان تامين كننده محصولشان قرار دادند و با كاهش قيمت تمام شده، ارزش افزوده خوبي به دست آوردند و زعفران ايران را به نام خودشان مي‎فروشند.

يونان، مراكش، تركيه و هند رقباي جديد زعفران ايران

وي در پاسخ به اين سئوال كه در زمينه توليد و يا صادرات زعفران آيا ما باز هم با رقباي ديگري روبه‌رو هستيم، اظهار كرد: يونان، مراكش، تركيه و هند رقباي جديد ما در زمينه توليد و تجارت زعفران شده‌اند.

نايب رئيس شوراي ملي زعفران ايران اذعان داشت: چين نيز با روش‌هاي گلخانه‌اي به توليد زعفران روي آورده‌است، افغان‌ها نيز از طريق انتقال غيرقانوني پيازهاي زعفران از ايران به كشت زعفران روي آورده‌اند و فكر مي‌كنم در آينده رقباي جدي ما چين و افغانستان هستند.

احتشام با اشاره به اينكه البته در حال حاضر، مراكش و افغانستان با واردات زعفران از ايران آن را به نام خودشان بسته‌بندي و سپس بازاريابي و به فروش مي‎رسانند، گفت: آنان به دنبال پرآوازه كردن افغان ز‌عفران و موراكو زعفران هستند.

صاركننده برتر زعفران ايران با تاكيد براينكه ما نبايد به مزيت مطلق توليدمان تكيه كنيم، افزود: بايد مزيت مطلقمان را به مزيت رقابتي در سطح بازارهاي جهاني تبديل كنيم كاري كه اسپانيايي‌ها انجام دادند.

با برندسازي زعفران ايراني را پر آوازه كنيم

وي گفت: ما بايد با تقويت برندهايمان به دنبال جايگاه‌يابي در سطح بازارهاي جهاني باشيم و بتوانيم با برندسازي، زعفران ايراني را ملكه اذهان مصرف كنندگان جهان قرار دهيم و آن را به نام زعفران ايراني پر آوازه كنيم.

نايب رئيس شوراي ملي زعفران ايران ادامه داد: ما بايد از روش‌هاي سنتي به روش‌هاي علمي حركت كنيم و تكيه‌مان بر دانش مديريت بازار و بازاريابي باشد، به نحوي كه بتوانيم متغيرهاي اثرگذاري كه تقاضاي بازارهاي جهاني براي زعفران را تحت تاثير قرار مي‌دهند را به درستي درهم آميخته و مديريت كنيم.

احتشام تاكيد كرد: ما بايد بتوانيم پنج متغير مهم اثرگذار در تقاضا يعني محصول، قيمت، كانال‌هاي توزيع، بسته‎بندي و تبليغات را مديريت كنيم.

وي با اشاره به اينكه مديريت در اين پنج متغير راه برند و برندسازي در سطح جهاني محسوب مي‌شود، افزود: ما بايد تلاش كنيم زعفران را با نام ايران در سطح بازارهاي جهان به فروش برسانيم.

رئيس اتاق بازرگاني، صنايع معادن و كشاورزي بيرجند گفت: در اين زمينه ظرفيت بيش از ميزان توليد سرمايه‎گذاري‎هاي ‌اصولي و زيربنايي براي فراوري و بسته‎بندي زعفران در كشور ايجاد شده است و در بحث كيفيت هم، شوراي ملي زعفران طرح ارتقاء كيفيت و شناسه توليد زعفران را از دو سال پيش تحت عنوان طرح بهبود كيفيت اجرايي و عملياتي كرده و همچنين ثبت برند ملي زعفران را در دست اقدام دارد.

احتشام اظهار كرد: ما تلاش مي‌كنيم كه فرآيند توسعه زعفران را تكميل كنيم، يعني يك زنجيره ارزش در فرآيند توليد زعفران به وجود بياوريم به نحوي كه توليد، توزيع، مبادله و مصرف را به درستي سازماندهي و مديريت كنيم اين هم از سياست‎گذاري‎هاي شوراي ملي زعفران ايران است.

وي اضافه كرد: هدف از بسته‌بندي بايد جايگاه‌يابي باشد و هدف اين است كه زعفران ايران با نام و نشان زعفران ايران در سطح بازارهاي جهان به فروش برسد.

رئيس اتاق بازرگاني، صنايع معادن و كشاورزي بيرجند افزود: اين هدف مشخصي است كه همه بايد تلاش كنيم تا تحقق پيدا كند و در سرمايه‎گذاري‎هاي مشترك هم نام ايران را به عنوان توليد كننده اصلي و مبدا توليد زعفران برجسته كنيم.

وي خاطرنشان كرد: ما بايد اين غيرت را داشته باشيم كه زعفران را با نام ايران بفروشيم و همه بايد دست به دست هم بدهيم و كمك كنيم پرچم زعفران ايران را بالا نگه داريم چراكه انسان‎هايي كه انديشه و هدفي جزء ارتقاء نام زعفران ايران و محصولات ايراني را ندارند و در به بار نشستن اين هدف مقدس از هيچ كوششي فروگذار نيستند به طور يقين موفق هستند.

انتهاي پيام/69025/ش

پنجشنبه 30 آبان 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن