تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):دانشمندی که از علمش سود برند ، از هفتاد هزار عابد بهتر است .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803097046




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نايب رييس شوراي ملي زعفران اظهار كرد: ضرورت عرضه 100 درصدي زعفران در بورس كالا


واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: نايب رييس شوراي ملي زعفران اظهار كرد: ضرورت عرضه 100 درصدي زعفران در بورس كالا
بعد از اينكه بازار زعفران نظامند و قانونمند شد، مي‌بايست 100 درصد توليد زعفران كشور در تالار معاملات بورس كالاي ياران عرضه شود تا از بيرون كسي نتواند بازار را مختل كند. نايب رييس شوراي ملي زعفران اظهار كرد: ضرورت عرضه 100 درصدي زعفران در بورس كالا


نايب رييس شوراي ملي زعفران با بيان اينكه ما هنوز نمي‌دانيم قيمت واقعي زعفران در كشور چقدر است، اظهار كرد: بورس كالاي ايران با مكانيسم كشف نرخ واقعي مي‌تواند در اين امر ياري دهنده خريداران، فروشندگان، كشاورزان و فعالان بازار زعفران كشور باشد.

به گزارش ايلنا، محسن احتشام گفت: هم اكنون در بازار زعفران افرادي در فصل برداشت زعفران را با قيمت پايين از كشاورزان خريداري كرده و انبار مي‌كنند و در زمان ديگر با قيمت‌هاي بالا‌تر مي‌فروشند كه در حقيقت منافع اصلي محصول را نصيب خود مي‌كنند. بورس كالاي ايران با كشف قيمت اين محصول، مي‌تواند كف قيمتي را براي فعالان بازار مشخص كند و با اين كار از نوسانات بالاي قيمت اين محصول جلوگيري كند.

وي در ادامه با تاكيد بر اينكه به نظر من نبايد زعفران را با ديگر محصولات كشاورزي عرضه شده در تالار معاملات كشاورزي بورس كالا يكسان فرض كرد، خاطرنشان كرد: اين محصول داراي ويژگي‌هاي منحصر به فردي است و جزو كالاهاي لوكس قلمداد مي‌شوند؛ از اين رو، خريداران جهاني آن نيز خاص و متفاوت هستند.

رييس اتاق بازرگاني خراسان جنوبي افزود: اگرچه بخش زياد توليد زعفران براي ايران است، اما برندهاي ما در دنيا مشهور نيست و اين يك معضل اساسي براي بازار زعفران ما به حساب مي‌آيد. متاسفانه بخش زيادي از زعفران ايران به اسپانيا صادر مي‌شود و در آنجا با نام و نشان اسپانيا بسته بندي مي‌شود و مجدداً به آمريكا و اروپا صادر مي‌شود؛ اين در صورتي است كه توليد زعفران اسپانيا به يك تن هم نمي‌رسد. آن‌ها با سرمايه گذاري تبليغاتي، زعفران ايران را به عنوان تامين كننده محصولشان قرار داده‌اند و با كاهش قيمت تمام شده، ارزش افزوده خوبي به دست آورده‌اند.

«احتشام» با طرح اين سوال كه بورس كالا در عرصه بين المللي چه كمكي مي‌تواند به بازار زعفران كند؟ بيان كرد: تا زماني كه بازار زعفران ايران و صادرات آن نظاممند و قانونمند نشود و ساز و كار كنترل بازار زعفران ايجاد نشود؛ نمي‌تواند در عرصه بين المللي به نام ايران عرض اندام كند، بورس كالا مي‌تواند اين بازار را قانونمند كند.

رييس انجمن توليدكنندگان و صادركنندگان زعفران و زرشك خراسان جنوبي توضيح داد: هم اكنون دلالاني وجود دارند كه بدون كارت بازرگاني، صادرات انجام مي‌دهند و در اين امر از كارت ديگران استفاده مي‌كنند. لازم است كه كليه صادركنندگان زعفران تحت لواي يك انجمن واحد درآيند تا توليدات در يك كانال روشن و مشخص قابل رديابي و عرضه باشد و بازار بوسيله تعدادي افراد سودجو به هم نريزد.

وي اظهار كرد: به نظر بنده بعد از اينكه بازار زعفران نظامند و قانونمند شد، مي‌بايست ۱۰۰ درصد توليد زعفران كشور در تالار معاملات بورس كالاي ياران عرضه شود تا از بيرون كسي نتواند بازار را مختل كند.

نايب رييس شوراي ملي زعفران در ادامه تاكيد كرد: اما قبل از اينكه محصول وارد بورس كالا شود، لازم است كه بروكراسي اين بورس بايد به حداقل برسد، چرا كه خريدار خارجي ترجيح مي‌دهد به جاي درگير شدن در بروكراسي، از راه‌هاي ديگر محصول مورد نياز خود را تهيه كند.

«احتشام» در پايان گفت: علاوه بر حذف بروكراسي، بورس كالا بايد بتواند پنج متغير اثرگذار در تقاضا زعفران را مديريت كند؛ يعني بتواند محصول، قيمت، كانال‌هاي توزيع، بسته بندي و تبليغات را مديريت كند. مديريت اين پنج متغير، راه برند و برندسازي در سطح جهاني را فراهم مي‌كند. البته قبول دارم بخشي از اين عوامل بايد خارج از بورس مديريت شود؛ اما بورس كالا بايد اين توانايي را داشته باشد كه سازوكار خرده فروشي در عرصه بين المللي را ايجاد كند.

شنبه 30 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن