تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 11 آذر 1402    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مرگ آرى امّا پستى و خوارى هرگز، به اندك ساختن آرى امّا دست سوى اين و آن دراز كردن هرگ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

طراحی سایت تهران سایت

اتاق فرار

طراحی کاتالوگ دیجیتال

دانلود فیلم

ناب مووی

دارالترجمه رسمی

Instagram SMM Panel

خرید ووچر پرفکت مانی

دانلود سریال کره ای

Buy Instagram Followers Cheap

دستگاه برش لیزر

قطعات لیفتراک

ویزای شینگن

تریدینگ ویو

خرید صندلی اداری

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

ایمپلنت دندان

لمینت دندان

خرید زانوبند زاپیامکس

وکیل اصفهان

امیدرسان

نمایندگی تلویزیون سونی

ایمپلنت در تهران

سایت نوید

تور لحظه آخری مشهد

تیرچه کرومیت

قیمت خرید طلا

معرفی کتابفروشی های برتر

بلک فرایدی

رز جاودان

واردات از چین

مشاوره جراحی بینی

سایت ایمالز

سایبان ماشین

خرید زعفران

آموزش آرایشگری رایگان

خرید اکسیژن ساز

خرید اکسیژن ساز

اهنگ جدید

خرید لپ تاپ استوک

واردات قطعات کامپیوتری از دبی

فروشگاه خرید قهوه

زانوبند زاپیامکس

آموزش دروس متوسطه اول

مهاجرت تحصیلی

دوربین کوچک

لایسنس نود 32

هیتر گلخانه ای

کیسه حبابدار

پشم سنگ

زانوبند مگناوایزر

لوازم یدکی خودرو

پوکه معدنی قروه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1756399416




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پرتاب ماهواره "کوثر" از پایگاه وستوچنی روسیه به دلیل تأخیر در آماده‌سازی و مشکلات مربوط به محموله اصلی موشکی سایوز، به مدت ۶ ماه به تأخیر افتاده است. آ


واضح آرشیو وب فارسی::

رئیس کنسرسیوم شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه فضایی درباره آماده‌سازی ماهواره "کوثر" برای پرتاب با یک پرتابگر خارجی، به آخرین وضعیت آن اشاره کرد. او اعلام کرد که این ماهواره اصلاحی در آذرماه باید پرتاب شود، اما به دلیل تاخیر در تحویل محموله اصلی موشکی سایوز که برای پرتاب ماهواره "کوثر" استفاده می‌شود، زمان پرتاب آن به تاخیر افتاده است.



به گفته دکتر حسین شهرابی در گفت‌وگو با ایسنا، ماهواره "کوثر" که توسط چند شرکت دانش‌بنیان طراحی و ساخته شده است، در مراحل پایانی تجمیع و تست قرار دارد و یک ماه قبل نیز تست‌های سازگاری با پرتابگر را با موفقیت انجام داده‌اند.

وی تست‌های سازگاری شامل تست‌های مکانیکی و الکتریکی را نام برد و اعلام کرد که ما پس از تاییدیه موفقیت این تست‌ها توسط پرتابگر، ابلاغیه‌ای دریافت کرده‌ایم.

دکتر حسین شهرابی، درباره آماده‌سازی و ویژگی‌های ماهواره "کوثر" صحبت کرد. او اعلام کرد که ما تعهد داده‌ایم که قبل از پرتاب ماهواره، تست‌های موفقیت‌آمیزی به مدت ۳۰۰ ساعت انجام دهیم. اما یک هفته قبل از پرتاب، پرتابگر به ما اعلام کرد که یک ناحیه دیگر را برای پرتاب مشخص کرده است و به نظر می‌رسد محموله اصلی موشکی سایوز که برای پرتاب ماهواره "کوثر" استفاده می‌شود، تاخیر داشته است و به همین دلیل زمان پرتاب ماهواره "کوثر" به تأخیر افتاده است.

رئیس این کنسرسیوم دانش‌بنیان، ماهواره "کوثر" را یک ماهواره سنجش از راه دور توصیف کرد و به یادآوری کرد که این ماهواره دارای پنل‌های خورشیدی قابل بازشدن و سنسورهایی با قابلیت تشخیص نور مرئی و نور نزدیک مادون قرمز (NIR) است. اندازه نور مرئی این ماهواره حدود ۳.۴ متر و نور NIR آن حدود ۵.۵ متر است.

دکتر حسین شهرابی، درباره آماده‌سازی و ویژگی‌های ماهواره "کوثر" صحبت کرد. او اعلام کرد که ما تعهد داده‌ایم که قبل از پرتاب ماهواره، تست‌های موفقیت‌آمیزی به مدت ۳۰۰ ساعت انجام دهیم. اما یک هفته قبل از پرتاب، پرتابگر به ما اعلام کرد که یک ناحیه دیگر را برای پرتاب مشخص کرده است و به نظر می‌رسد محموله اصلی موشکی سایوز که برای پرتاب ماهواره "کوثر" استفاده می‌شود، تاخیر داشته است و به همین دلیل زمان پرتاب ماهواره "کوثر" به تأخیر افتاده است.

 

رئیس این کنسرسیوم بخش خصوصی، آموزش داد که ماهواره "کوثر" یک ماهواره سنجش از راه دور است که با پنل‌های خورشیدی بازشونده و سنسورهای نور مرئی و نور نزدیک مادون قرم

ز (NIR) تجهیز شده است. اندازه نور مرئی این ماهواره حدود ۳.۴ متر و نور NIR آن حدود ۵.۵ متر است.

این نوع ماهواره‌ها معمولاً در حوزه کشاورزی کاربرد دارند، زیرا با استفاده از آنها می‌توان تا ۸۰ درصد از خدمات کشاورزی مورد نیاز را ارائه داد.

شهرابی، پایگاه فضایی «وستوچنی» روسیه را به عنوان پایگاه پرتاب ماهواره «کوثر» اشاره کرد و گفت که این پایگاه پرتاب در منطقه‌ای از کشور روسیه قرار دارد.

وی درباره پایگاه‌های پرتاب داخلی نیز توضیح داد که پایگاه پرتاب چابهار در حال توسعه است و سایر پایگاه‌های پرتاب مانند سمنان، هر چند امکان پرتاب ماهواره در آنها وجود دارد، اما توسعه در این شرکت بخش خصوصی بر اساس تحولات بازارهای بین‌المللی است و سعی دارند در بازار جهانی به عنوان یکی از بازیگران جدی محسوب شوند.

دلیل تاخیر ۶ ماهه در پرتاب ماهواره «کوثر» از پایگاه وستوچنی روسیه و آخرین وضعیت آماده‌سازی نیز توضیح داده شد. رئیس این کنسرسیوم بخشخصوصی اظهار کرد که یکی از راه‌های کمک به ما در این زمینه، استفاده از پرتابگرهای بین‌المللی است. از این رو، پرتابگرهای بین‌المللی در اولویت بالاتری قرار دارند. با این حال، آنها همچنان به پرتابگرهای داخلی اهمیت می‌دهند.

دکتر شهرابی درباره آخرین وضعیت آماده‌سازی ماهواره "کوثر" صحبت کرد و گفت که در حال حاضر تست‌ها و آزمون‌های لازم روی نمونه پروازی این ماهواره انجام می‌شود. اما هنوز به پایان نرسیده‌اند. دلیل اصلی تاخیر، تمرکز ما بر انجام ۳۰۰ ساعت آزمون بدون وقفه است که تاکنون به پایان نرسیده است.

وی افزود که تمامی تست‌های مورد نیاز بر روی این ماهواره در کشور روسیه انجام شده و تایید شده است. بنابراین، "کوثر" دیگر نیازی به آزمایش و تست در کشور روسیه ندارد.

درباره زمان پرتاب و حمل ماهواره "کوثر" به کشور روسیه، شهرابی اعلام کرد که قرار بود پرتاب در ماه آذر امسال انجام شود. اما به دلیل تاخیر در موشک پرتابگر، پرتاب ماهواره با ۶ ماه تأخیر صورت می‌گیرد. هرچند هنوز زمان دقیقی برای پرتاب مشخص نشده است. او پیش‌بینی کرد که ممکن است در سه ماه اول یا نیمه اول سال ۱۴۰۳ پرتاب "کوثر" انجام شود.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 800]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن