تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در پاسخ به پرسش از معناى سنّت، بدعت، جماعت و تفرقه فرمودند: به خدا سوگند، سنّت، هم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798515720




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تکمیل پروژه نا تمام اصلاح طلبان با تثبیت اتحاد استراتژیک با اعتدالیون در انتخابات 7 اسفند


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



تکمیل پروژه نا تمام اصلاح طلبان با تثبیت اتحاد استراتژیک با اعتدالیون در انتخابات 7 اسفند
آرایش سیاسی جدیدی که با انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری در خرداد 92 در ساختار سیاسی کشور شروع شد و وحدت و یکپارچگی سیاسی اصلاح طلبان را عینیت بخشید، این بار می رود تا در قامت انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری وضوح کامل خود را نشان دهد.
روز نو : نصیر عبادپور:آرایش سیاسی جدیدی که با انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری در خرداد 92 در ساختار سیاسی کشور شروع شد و وحدت و یکپارچگی سیاسی اصلاح طلبان را عینیت بخشید، این بار می رود تا در قامت انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری وضوح کامل خود را نشان دهد.
حقیقت امر این است که محافظه کاران در طی 37 سال فراز و فرود خود در عرصه "سیاست ورزی" تلاش های زیادی نموده اند که در مقابل "گفتمان اصلاح طلبی" موانع و ترمزهای سنگینی ایجاد کنند. برای آنان پذیرش چنین پدیده ای نه تنها به قول کارل مارکس در عالم "عین" که حتی تصور آن در عالم "ذهن"هم دشوار و بسی غیر قابل تحمل می باشد. از این رو بود که تلاش های زیادی در تمامی برهه های تاریخی پس از انقلاب کردند که در منظر گاه جامعه چنین جلوه دهند که اساسا چنین پدیده ای هیچ گونه واقعیتی در جامعه ندارد.


به قول "برنارد شاو" نویسنده معروف فرانسوی ، هر اندیشه ای که زاده می شود در مواجهه با جامعه سه نوع برخورد و واکنش را تجربه می کند؛در وهله اول با استهزاء و تمسخرتوده روبرو می شود. در گام دوم، جامعه و نیروهای اجتماعی مستقر موجود ، به مقاومت در مقابل آن می پردازند و در گام سوم، به ناچار تن به قبولی آن ایده و اندیشه نو می دهند.


از این منظرگاه اگر اندک مروری بر ادبیات سیاسی و سیر تاریخی تحلیل های سیاسی طیف محافظه کار در فضای سیاست ورزی جامعه داشته باشیم، شاهد آن خواهیم بود که در گام اول به شدت سعی در مقاومت در برابر آن و در گام بعدی مجبور به پذیرش آن از حیث ادبیات سیاسی و صرفا در عالم نظری و در گام سوم و آخر مجبور به عقب نشینی و پذیرش عینیت و کارکردهای طیف" اصلاح طلب" به عنوان یک واقعیت و جریان سیاسی غیر قابل انکار در حیات سیاسی جامعه نموده و محکوم به پذیرش چنین پدیده سیاسی شده اند. و از دلایل اصلی این امر متاسفانه بخشی نبود فرهنگ حزبی و عدم نهادینه شدن احزاب فراگیر، گسترده و سراسری در کشور است . و بخشی دیگر هم به خصلت ذاتی جریان های "محافظه کار" در نحوه کاربرد و اعمال قدرت سیاسی باز می گردد، گو اینکه از بدو پیدایش روابط قدرت در میان جوامع مختلف، طبقه محافظه کار حاکم، همیشه بر این بوده که از ورود عناصر و جریانات سیاسی جدید به درون ساختار موجود مستقر جلوگیری نماید.


حال با توسل به چنین دیدگاه نظری، احتمال می رود انتخاباتهای اسفند ماه پیش رو، روند "تثبیت اتحاد استراتژیک" را بین اصلاح طلبان تشدید نماید و حتی طیفی که در درون "جبهه اصلاحات" به "اعتدالیون" معروفند و در پرتو چنین "اتحاد استراتژیکی" در خرداد ماه سال 1392 ، پیروزی در آن را بنام و "برند" خود ثبت کرده اند و سکان دار قوه اجرایی کشور به نام "دولت اعتدال" شده اند ، پیش بینی می شود در انتخابات مجلس و خبرگان آینده، به ناچار و از سر جبر تاریخی ناشی از گفتمان و جبهه فراگیر "اصلاحات"در درون این جبهه ذوب گردیده ، و واقعیت "ذوب در اصلاحات" سرنوشت محتوم و قطعی آنان در آینده نزدیک شود . از نظر شواهد تاریخی هم ، اگر در عرصه های دنیای خارج و روابط بین الملل، پدیده هایی همچون "جنگ سرد" حاکی از واقعیت "دو قطبی شدن قدرت" در نظام حاکم بر روابط بین الملل بوده و یا فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی پایان نظام دو قطبی در حوزه سیاست میان ملت ها بود، اما در داخل انتخابات های پیش رو، پایان " نظم شکننده"سیاست ورزی دو قطبی در دو طیف جریانات سیاسی غالب یعنی جریان های "اصلاح طلب" و "اصول گرا" بوده و تثبیت نیم بند پروژه ناتمامی است که اصلاح طلبان از سال 1368 و با پایان جنگ در عرصه سیاست ورزی شروع کرد ه اند . بدینسان این وضعیت رونمایی از پرده ای است که حاکی از شروع دور جدیدی از قواعد سیاسی در نظم مستقر در بازی جناح بندی سیاسی در کشور است. فی الواقع، فرض می شود با تثبیت این جناح بندی دو قطبی در فضای سیاسی کشور، آینده منازعات سیاسی بین بلوک های قدرت با وضع شرایط جدیدی به سمت و سوی "احزاب" اثرگذار در درون جناح ها روانه شود .






تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن