واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
چارهای جز اتحاد اعتدالیون و اصلاحطلبان نیست
روز نو : اصلاحطلبان نمیخواهند صحنه را به رقیب واگذار کنند و قصد دارند درتمامی حوزههای انتخاباتی با در نظر گرفتن معیارهایشان از افرادی که گرایشات نزدیک به اصلاحطلبانه دارند و همچنین اصولگرایان معتدلی که خواهان پیشبرد برنامههای دولت هستند، حمایت کرده و به دولت کمک کنند تا بعد از برجام به پیروزی دیگری برسند و بتوانند از منافع ملی در مقابل منافع شخصی تندروها حمایت کنند. به بهانه استراتژي اصلاحطلبان در انتخابات پیش رو مصطفی ایزدی فعالسیاسی اصلاحطلب به گفتوگو پرداخته که در ادامه میخوانید:
ایدهای که برخی اصلاحطلبان در مورد استفاده از اصولگرایان معتدل در لیست خود مطرح کردهاند، ایده قابل اعتنایی است؟
هنوز فرصت برای تجدید نظر در مورد صلاحیت کاندیداهای اصلاحطلب باقی است اما در مجموع اصلاحطلبان و اصولگرایان معتدل خواستی جز جلوگیری از ورود تندروها به مجلس ندارند. چرا که باید از دولت آقای روحانی حمایت شود. چنین مجلسی نیاز به نمایندگان حامیان دولت دارد. چه اصلاحطلب باشند،چه اصولگرا.
در مورد اینکه برخی اصلاحطلبان گفتهاند شاید بهتر باشد از چهرههای ناشناخته تایید شدهای که مایههای اصلاحطلبانه دارند استفاده شود،چه نظری دارید؟
تردیدی که وجود دارد این است این افراد با ورود به مجلس تغییر موضع دهند. لذا به نظر میرسد بتوان از اصولگرایان معتدلی که گرایشات اصلاحطلبانه دارند، مانند آقای مطهری استفاده کرد. در واقع اصلاحطلبان و اصولگرایان معتدل هر دو در مخالفت با تندروی همنظرند. بنابراین اگر لیست مشترکی، به خصوص در شهرهای غیر از تهران، ارائه دهند، مفید خواهد بود. خوشبختانه دامنه تفکر اصلاحطلبی گسترده شده و ما میتوانیم این گستردگی را در بین اصولگرایان معتدل نیز شاهد باشیم. دور نیست آن زمانی که آنان نیزدرصف اصلاحطلبان قرار گیرند.
دیدگاهی هم وجود دارد که معتقد است حتما باید افرادی که به اصلاحطلب بودن شناخته میشوند،در لیست اصلاحطلبان قرار گیرند. در این خصوص چه ارزیابیای دارید؟
اصلاحطلبان طی جلساتی که به طور مرتب برگزار میکنند در حال تصمیم گیری در این خصوص هستند. شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان به همین منظور تشکیل شده است. امکان دارد گفته شود همراهی با اصولگرایان میانهرو سبب موفقیت بیشتر در انتخابات شود اما آنچه مشخص است این قدرت فکر اصلاحطلبی است که میتواند نیروهای سیاسی را به خود جذب کند. فرضا آقای مطهری. امثال ایشان بسیار وجود دارد اما درجه شجاعت و اصلاحطلبیشان کم و زیاد است. یعنی چنانچه زمینه فراهم شود، آنان نیز در رده آقای مطهری قرار میگیرند. در مجموع به نظر میرسد حرف آخر را باید شورای عالی اصلاحطلبان بزند. من فکر میکنم باید البته از نقطه نظرات آقای روحانی و جریان سیاسی نزدیک به ایشان هم استفاده کرد؛ چرا که تشکیل مجلس میتواند مقدمهای باشد برای انتخابات ریاست جمهوری سال 96. بنابراین نباید بین اعتدالیون و اصلاحطلبان افتراقی ایجاد شود.
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]