محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844432908
چرا شب قدر در هر سال تکرار می شود؟/ احیاء شب قدر یعنی یک شب واقعا زنده باشیم
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
چرا شب قدر در هر سال تکرار می شود؟/ احیاء شب قدر یعنی یک شب واقعا زنده باشیم فرهنگ > دین و اندیشه - ما قرآن را در شب قدر نازل کردیم و تو از شب قدر چه می دانی؟ شبی که از هزار ماه ارجمندتر است ...
چرا شب قدر در هر سال تکرار می شود؟/ تفسیری از علامه طباطبایی در قرآن کریم آیه ای که به صراحت بیان کند شب قدر چه شبی است دیده نمی شود. ولی از جمع بندی چند آیه از قرآن کریم می توان فهمید که شب قدر یکی از شب های ماه مبارک رمضان است. قرآن کریم از یک سو می فرماید: «انا انزلناه فی لیله مبارکه». این آیه گویای این مطلب است که قرآن یکپارچه در یک شب مبارک نازل شده است و از سوی دیگر می فرماید: «شهر رمضان الذی انزل فیه القرآن» و گویای این است که تمام قرآن در ماه رمضان نازل شده است و در سوره قدر می فرماید: «انا انزلناه فی لیله القدر» از مجموع این آیات استفاده می شود که قرآن کریم در یک شب مبارک در ماه رمضان که همان شب قدر است نازل شده است. پس شب قدر در ماه رمضان است. اما اینکه کدام یک از شب های ماه رمضان شب قدر است، در قرآن کریم چیزی بر آن دلالت ندارد و تنها از راه اخبار می توان آن شب را معین کرد. در بعضی از روایات منقول از ائمه اطهار(ع) شب قدر مردد بین نوزدهم و بیست و یکم و بیست و سوم ماه رمضان است و در برخی دیگر از آنها مردد بین شب بیست و یکم و بیست و سوم و در روایات دیگری متعین در شب بیست و سوم است و عدم تعین یک شب به جهت تعظیم امر شب قدر بوده تا بندگان خدا با گناهان خود به آن اهانت نکنند. پس از دیدگاه روایات ائمه اهل بیت(ع) شب قدر از شب های ماه رمضان و یکی از سه شب نوزدهم، بیست و یکم و بیست و سوم است. اما روایات منقول از طرق اهل سنت به طور عجیبی با هم اختلاف داشته و قابل جمع نیستند ولی معروف بین اهل سنت این است که شب بیست و هفتم ماه رمضان، شب قدر است و در آن شب قرآن نازل شده است. شب قدر منحصر در شب نزول قرآن و سالی که قرآن در آن نازل شد نیست بلکه با تکرار سال ها، آن شب نیز تکرار می شود. یعنی در هر ماه رمضان شب قدری است که در آن شب امور سال آینده تقدیر می شود. دلیل بر این امر این است که: اولا: نزول قرآن به طور یکپارچه در یکی از شب های قدر چهارده قرن گذشته ممکن است ولی تعیین حوادث تمامی قرون گذشته و آینده در آن شب بی معنی است. ثانیا: کلمه «یفرق» در آیه شریفه «فیها یفرق کل امر حکیم» در سوره دخان به خاطر مضارع بودنش، استمرار را می رساند و نیز کلمه «تنزل» در آیه کریمه «تنزل الملائکه و الروح فیها باذن ربهم من کل امر» به دلیل مضارع بودنش دلالت بر استمرار دارد. ثالثا: از ظاهر جمله «شهر رمضان الذی انزل فیه القرآن» چنین برمی آید که مادامی که ماه رمضان تکرار می شود آن شب نیز تکرار می شود. پس شب قدر منحصر در یک شب نیست بلکه در هر سال در ماه رمضان تکرار می شود. در این خصوص در تفسیر برهان از شیخ طوسی از ابوذر روایت شده که گفت: به رسول خدا(ص) عرض کردم یا رسول الله(ص) آیا شب قدر شبی است که در عهد انبیا بوده و امر به آنان نازل می شده و چون از دنیا می رفتند نزول امر در آن شب تعطیل می شده است؟ فرمود: «نه بلکه شب قدر تا قیامت هست.»
از گورستان فتنه ها و غیبت ها و حرام ها رها شوید تا به شب قدر برسید/ گفتاری از آیت الله جوادی آملی لیالی قدر برای ما تعیین کننده است. صرف آمرزش گناهان مردهها مطرح نیست. اینها یکی از زوایای فرعی لیله قدر است. شرح صدر طلب کردن، ظهور ولی عصر را مسئلت کردن، گسترش فرهنگ اسلامی را خواستن، وفاق ملی را مطرح کردن، کینهها را از دل زدودن و صدها معارف و معالی دیگر در صدر خواستههای ماست؛ آمرزش گناهان هم جزء خواستههای ماست. ولی عمده آن است که گناه رخت بربندد، نه گناه بیاید و آمرزیده شود! عمده آن است که از خدا بخواهیم که اهل معصیت نباشیم. از خدا بخواهیم که آن توفیق را، آن معرفت را، آن محبت را به ما عطا کند که ما هم لیله قدر بشویم. آنها که لیله قدر شدند، اسوه مایند. اگر درباره فاطمه زهرا (س) آمده است که او لیله قدر است، این سخن از سنخ تمثیل است و نه تعیین. یعنی 14 انسان کامل هر کدام لیله قدرند. و اگر آنها لیله قدرند، شاگردان آنها میتوانند در حوزه ایمانی خود لیله قدر بشوند. تو لیلة القدری، بدان؛ در صورتی که از لیلة القبری بیرون بیایی! همه بزرگان به ما گفتند: اگر از لیلة القبری به درآمدی، لیلة القدر میشوی! اینکه در درونش گورستان فتنه هاست، گورستان غیبت هاست، گورستان آمال و آرزوهاست، شکمش هم گورستان حرام هاست؛ این «لیلة القبر» است، نه لیلة القدر! اگر از لیلة القبری به درآمد، «لیلة القدر» میشود؛ آنگاه خیر من الف شهر میشود، یک نفر بیش از هزار نفر میشود، آنگاه کم من فئه قلیله غلبت فئه کثیره باذن الله خواهد شد. یک شب اگر بر هزار ماه فضیلت دارد، یک انسان هم بر هزار گروه فضیلت دارد. در صورتی که از لیلة القبری به دربیاید، لیلة القدر بشود. اینها نظیر اسماء الله نیست که توقیفی باشد! اگر به ما گفتند: فاطمه زهرا(س) لیله قدر است، یعنی ای زنان عالم! شما هم میتوانید در حوزه ایمانی خود به دنبال مولاه و سیده خود، لیلة القدر بشوید. و اگر کسی قرآن در جان او جلوه کرد، او همین لیلة القدر را در حوزه ایمانی خود خواهد داشت.
زندگی ما از اعمال پیش از شب قدر هم تاثیر می گیرد / تفسیری از امام موسی صدر آدمی همیشه میاندیشد که عمر و روزی نتیجه عملکرد انسان در تنها یک شب نیست. امروز شخصی در اثر بیماری ای که از مدتی پیش بوده، می میرد. چه بسا اسباب مرگ از چهار یا پنج سال پیش و یا از چند ماه پیش فراهم شده بوده و سبب مرگ او شده باشد. یعنی به سبب اتفاقات یک شب نمرده است. امروز، هر کدام از ما زندگی میکنیم، ولی فقط بر اساس کاری که در شب قدر کردهایم، زندگی نمیکنیم، بلکه بر اساس اعمالمان که پیش از شب قدر هم بوده، زندگی میکنیم. از مدتها پیش تحصیل و کار و مهاجرت کردهایم و به کاری مشغولیم و اکنون بر اساس نتیجه فعالیتهایمان خوشبخت یا بدبخت هستیم. این گونه نیست که انسان در دورهای بدبخت باشد و ناگهان سعادتمند شود، یا دورهای خوشبخت باشد و ناگهان بدبخت شود. این مسئله دور از ذهن است. بنابراین، باید تفسیر معقولی از شب قدر ارائه دهیم و در عین حال نباید از چارچوب متناسب با معنای قرآنی و اسلامی خارج شویم... روزه آن چیزی است که سرنوشت آدمی را مقدر میکند و روزه در دهه آخر ماه رمضان و یا در هفته آخر این ماه کامل می شود و میبالد. در حقیقت، روزه رمز و راز شب قدر و سبب آن است. از آغاز ماه رمضان تمرین میکنیم و نتیجه این تمرین تسلط بر شهوات است. تو مختاری و میتوانی سعادت و شقاوت خود را تعیین کنی. بنابراین، میتوانیم بگوییم که سعادت و شقاوت انسان در ماه رمضان رقم میخورد. در چه مقطعی از ماه رمضان؟ در اواخر ماه رمضان، آنچنان که در احادیث آمده است. شب قدر نیز در هفته یا دهه آخر ماه رمضان واقع شده است، زیرا این تمرین در آن هنگام به اوج خود میرسد. معنای مشهور شب قدر این است که در این شب شرایط تغییر میکند و اعمال آدمی نوشته و روزی تقسیم میشود و این شب را مانند روز تقدیم بودجه دولت ها به مجلس در نظر میآورند. من حقیقتا این معنا را نمیفهمم. لزومی ندارد که این معنای خرافهای و شایع میان مردم را بپذیریم که در این شب ستارهها از حرکت باز میایستند و آسمان بالا یا پیش میرود و گرفتاریها فرود میآید و فقط کافی است که شخص دعا کند و بگوید فلان چیز را طلا کن و آن طلا شود... من شخصاً این معنای رایج را نمیفهمم و ای کاش که یک نفر این معنا را برای من توضیح دهد. این معنا نه با علم و نه با دین و نه با قرآن سازگار است.
احیاء و زنده نگه داشتن شب قدر به چه معناست؟ / گفتاری از استاد مرتضی مطهری کلمه «احیاء» یعنی زنده کردن، نقطه مقابل «اماته» که به معنی میراندن است. این کلمه چنین میرساند که شب- که قسمتی از وقت انسان است- دو حالت دارد: ممکن است شبِ کسی زنده باشد و ممکن است شبِ او مرده باشد. شبِ زنده آن شبی است که انسان تمام یا لااقل پاسی از آن شب را با یاد خدا و با مناجات و راز و نیاز با ذات پروردگار به سر ببرد، و شب مُرده آن شبی است که انسان تمام آن شب را با غفلت و فراموشی ذات مقدس پروردگار بسر ببرد. ممکن است کسی خیال کند که این تعبیر یک تعبیر مجازی است، یک نوع تعارف است: شب که زنده و مرده ندارد، شب بالاخره شب است، زمان است. مقداری از زمان که این نیمکره زمین که ما در روی آن زندگی میکنیم مواجه با خورشید نیست و نور خورشید نمیتابد، به آن میگویند «شب». شب به هر حال شب است؛ شب نه زندگی دارد و نه مردگی.
این سخن راست است ولی آن کسی که میگوید احیاء، شب را زنده نگه داشتن، مقصودش این نیست که این قطعه زمان را شما زنده نگه دارید؛ مقصود زنده نگه داشتن خود شماست در این قطعه از زمان. به عبارت دقیقتر، برخلاف آنچه که ابتدائاً تصور میشود، ما خیال میکنیم زمان یک چیز است که همه ما در داخل آن قرار گرفتهایم؛ در صورتی که اینجور نیست. آن زمانی که فکر میکنیم همه در داخل آن قرار گرفتهایم آن زمانِ ما نیست. زمانی که ما روی آن حساب میکنیم، ساعات و دقایق و هفتهها و ماه ها و سال ها را حساب میکنیم، آن، زمان ما نیست، زمان این زمین است. زمان ما یک حقیقتی است متحد با وجود خود ما، جزء وجود ماست. زمانِ ما، زمان وجود ما از خود ما منفک و جدا نیست؛ چیزی که هست ما این زمان را که مقدار و اندازه دارد با زمان زمین حساب میکنیم، با آن تطبیق میکنیم، بعد خیال میکنیم زمان یک چیز است و همه ما در آن قرار گرفتهایم.
نه، زمان من یک چیز است، زمان شما یک چیز دیگر است یعنی مخصوص خودتان است؛ همینطور که قد شما که مثلًا صد و شصت سانتیمتر است، این کمّیت و مقدار مال شماست و قد من که صد و هشتاد سانتیمتر است، کمّیت و مقداری است مخصوصِ من. شما یک قد و یک اندازه دارید، من هم یک قد و یک اندازه مخصوص به خود. (حالا اینها برابر با یکدیگر باشند یا نباشند مطلب جداگانهای است.) شما چون وجودتان یک وجود متحرک و سیال و متغیّر است، یک زمان در درون خودتان دارید، من هم یک زمان در درون خودم دارم، آن گل هم یک زمان در درون خودش دارد، آن درخت هم یک زمان در درون خودش دارد، این سنگ هم یک زمان در درون خودش دارد؛ و زمانی که در درون هر چیزی هست عین وجود آن چیز است.
حال که این مطلب را دانستیم معنی احیاء شب قدر را میدانیم. زمان را زنده نگه داریم یعنی زمان خودمان را زنده نگه داریم، هر کداممان آن زمانی را که در درون ماست زنده نگه داریم. آن زمانی که در درون ماست چیست؟ آن همان خود ما هستیم، از حقیقتِ ما جدا نیست. پس زمان خودمان را، شب خودمان را زنده نگه داریم یعنی خودمان یک شب واقعاً زنده باشیم، واقعاً زنده زندگی کنیم نه اینکه مرده زندگی کنیم. در اخبار و احادیث وارد شده است که در روز قیامت، گذشته انسان و زمان گذشته انسان را به انسان ارائه میدهند و انسان ها مختلف میبینند؛ وقتی نگاه میکنند یک موجودی را میبینند که قطعاتی از آن سیاه و تیره است و قطعاتی از آن سفید و درخشان، به اختلاف. یک نفر میبیند بیشترِ این قطعات تیره است، دیگری میبیند بیشتر این قطعات سفید و برّاق است.
یکی ممکن است در تمام اینها چند نقطه سیاه ببیند، همه را سفید ببیند، و دیگری برعکس چند نقطه سفید ببیند و همه را سیاه ببیند. تعجب میکند: این چیست که به او ارائه دادهاند؟! میگویند این زمانِ توست، این عمر توست. آن ساعاتی که این زمان را، این عمر را روشن و نورانی نگه داشتهای، آن ساعاتی که پروازی داشتهای، شوری داشتهای، عشقی داشتهای، دلت به یاد خدایت زنده بوده است، آن ساعات همان ساعات درخشان نورانی است. آن ساعاتی که در آن ساعات خدمتی کردهای، کار مفیدی انجام دادهای، ساعات نورانی توست. و اما آن ساعاتی که در آن ساعات غافل بودهای، غرق در شهوات بودهای، برخلاف رضای خدا قدم برداشتهای، آنها دوران تیرگی و تاریکی عمر توست. این زمانِ توست، این عمر توست. /6262
کلید واژه ها: شبهای قدر - ماه رمضان -
یکشنبه 14 تیر 1394 - 19:16:54
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 171]
صفحات پیشنهادی
با فضیلتترین شب سال بعد از لیلة القدر و نیمه شعبان
پای سخنان آیت الله قرهی با فضیلتترین شب سال بعد از لیلة القدر و نیمه شعبان شناسهٔ خبر 2788091 - شنبه ۶ تیر ۱۳۹۴ - ۱۵ ۲۱ دین و اندیشه > آیین ها و تشکل های مذهبی آیت الله قرهی گفت یکی از وقتهای استجابت دعا شب جمعه است حالا ماه مبارک رمضان باشد سحر هم باشد شب جمعه هم باشد۱۲ توصیه آیت الله خامنه ای برای استفاده بهتر از لیالی قدر
۱۲ توصیه آیت الله خامنه ای برای استفاده بهتر از لیالی قدر فرهنگ > دین و اندیشه - پایگاه اطلاعرسانی مقام معظم رهبری به مناسبت فرارسیدن لیالی قدر ماه مبارک رمضان برخی از توصیههای ایشان را مرور کرده است به گزارش خبرآنلاین این ۱۲ توصیه به شرح زیر است 1 با آمادگی معرابطه شب قدر با امام عصر ارواحنا فداه
شبهای قدر رابطه شب قدر با امام عصر ارواحنا فداه قائم از فرزندان من است اسم او اسم من محمد و كنیه او كنیه من ابوالقاسم و سیمای او سیمای من و سنت او سنت من است دین و آیین و ملت و شریعت مرا در بین مردم بر پا میدارد و آنان را به كتاب خدای عزوجل فرامیخواند كسی كه او را طاعت4ویژگی پر فضیلت شب های قدر
خداوند متعال در آیه ی سوم سوره ی مبارکه ی قدر شب قدر را برتر از هزار ماه می خواند و می فرماید لَیْلَةُ لَیْلَةُ الْقَدْرِ خَیْرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْرٍ سوره قدر آیه 3 شبِ قدر از هزار ماه ارجمندتر است شب قدربا گذران شب و روز ماهها و سالهای متوالی شکل می گیرند خواه ناخواه۱۲ توصیه رهبر انقلاب برای استفاده بهتر از لیالی قدر
KHAMENEI IR منتشر کرد ۱۲ توصیه رهبر انقلاب برای استفاده بهتر از لیالی قدر شناسهٔ خبر 2851323 - شنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۴ - ۱۶ ۵۷ دین و اندیشه > آیین ها و تشکل های مذهبی پایگاه اطلاعرسانی مقام معظم رهبری به مناسبت فرارسیدن لیالی قدر ماه مبارک رمضان برخی از توصیههای ایشان برای استفادقدردانی آیتالله دستغیب از تصویب قانون حمایت از آمرین به معروف
پنجشنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۴ - ۱۳ ۳۳ تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی ع از مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان بهواسطه تصویب قانون حمایت از آمرین به معروف و ناهیان از منکر قدردانی کرد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه فارس آیتالله سیدعلی اصغر دستغیب در سلسله سخنرانمعلمان ولز به نشانه قدردانی روزه میگیرند
جهان اسلام معلمان ولز به نشانه قدردانی روزه میگیرند معلمان شهر کاردیف ولز تحت تأثیر برنامه رمضانی مسلمانان این شهر برای اطعام بیخانمانها اعلام کردند که یک روز در ماه رمضان روزه میگیرند به گزارش سرویس دینی جام نیوز معلمان شهر «کاردیف» ولز اعلام کردند که با هدزندگی آنقدر عزیز است که توصیه شده با وضو زندگی کنید
تنها مسیر برای زندگی بهتر 7 زندگی آنقدر عزیز است که توصیه شده با وضو زندگی کنید شناسهٔ خبر 2787626 - جمعه ۵ تیر ۱۳۹۴ - ۱۳ ۴۰ دین و اندیشه > آیین ها و تشکل های مذهبی دریافت 29 MB بعضیها با زندگی خود طوری برخورد میکنند انگار ناراحت هستند که خدا آنها را در بستر این زندگی آمراسم لیالی قدر در ۱۸۹۹ امامزاده کشور برگزار میشود
شرفخانی خبر داد مراسم لیالی قدر در ۱۸۹۹ امامزاده کشور برگزار میشود شناسهٔ خبر 2852088 - یکشنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۴ - ۱۴ ۰۲ دین و اندیشه > آیین ها و تشکل های مذهبی معاون سازمان اوقاف با بیان اینکه طرح ضیافت الهی ویژه ماه مبارک رمضان در ۲۱۰۰ امامزاده و بقعه متبرکه کشور در حال اجراسکدام واژه قرآنی ناظر به جنگ نرم است؟/وابستگی به قدرت سخت از ویژگی های قدرت نرم است
قرآن کدام واژه قرآنی ناظر به جنگ نرم است وابستگی به قدرت سخت از ویژگی های قدرت نرم است قدرت نرم مفهوم جدیدی است که در دهه اخیر به وجود آمده است در این نوع قدرت مخاطب نه از روی اکراه بلکه با رضایتمندی به خواسته قدرتمند تن می دهد در قدرت نرم بر ذهن ها سرمایه گذاری می شود و با تغقدرت سخت، نیمه سخت و نرم به روایت حسن عباسی
صوت قدرت سخت نیمه سخت و نرم به روایت حسن عباسی شناسهٔ خبر 2789105 - یکشنبه ۷ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱ ۵۶ دین و اندیشه > آیین ها و تشکل های مذهبی دریافت 3 MB صوت پیش رو بخشی از کلاس حسن عباسی در باب سیری در نگاه لااله الا اللهی به تولید علم دینی در برابر غرب است به گزارش خبرگزاری مهرویژه برنامههای حرم بانوی کرامت در شبهای قدر
یکشنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۴ - ۱۰ ۴۵ ویژه برنامههای حرم حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها در شبهای قدر ماه مبارک رمضان اعلام شد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه قم برنامههای شب قدر حرم بانوی کرامت از ساعت 22 در شبستان امام خمینی ره آغاز و تا ساعت 2 15 دقیقه بامرمز مخفى بودن شب قدر
ماه رمضان رمز مخفى بودن شب قدر شايسته است هر بنده خدا در شبهايى كه احتمال شب قدر مى رود در طلب مغفرت و رحمت و عافيت و معرفت اهل بيت عليهم السلام به ويژه مقام عصمت فاطمه زهرا عليها السلام شب زنده دارى و احيا بدارد و شكر منعم و توفيق پرفيض آن شبهاى عظيم الشأن را به دست آوردبرگزاری ویژهبرنامههای لیالیقدر در آستان حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع)
شنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۴ - ۱۴ ۱۱ ویژهبرنامههای احیای لیالی پر فضیلت قدر در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی ع در روزهای یکشنبه 14 سهشنبه 16 و پنجشنبه 18 تیرماه از ساعت 21 45 تا 2 بامداد در مصلای بزرگ ری برگزار میشود به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا مراسم رمراسم احیای شبهای قدر در مدرسه علمیه امام کاظم(ع)برگزار میشود
شنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۴ - ۱۴ ۲۹ مراسم روحبخش و نورانی احیای شبهای مبارک قدر با سخنرانی آیتالله مکارمشیرازی در مجتمع فرهنگی و مدرسه علمیه امام کاظم ع برگزار میشود به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا این مراسم که همراه با مرثیه سرایی مداحان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم اشب قدر در کلام علامه طباطبایی (ره)
در محضر علامه طباطبائی شب قدر در کلام علامه طباطبایی ره منظور از بهتر بودن این شب از هزار ماه بهتر بودن از حیث فضیلت عبادت است چه این که مناسب با غرض قرآن نیز چنین است چون همه عنایت قرآن در این است که مردم را به خدا نزدیک و به وسیله عبادت زنده کند و احیاء یا عبادت آن شب ازدعای قرآن بر سر گرفتن در شب های قدر
مناجات و دعا دعای قرآن بر سر گرفتن در شب های قدر حضرت امام جعفر صادق عليه السّلام منقول است كه مصحف قرآن را بگير و بر سر بگذار و بگو اللَّهُمَّ بِحَقِّ هَذَا الْقُرْآنِ وَ بِحَقِّ مَنْ أَرْسَلْتَهُ بِهِ وَ بِحَقِّ كُلِّ مُؤْمِنٍ مَدَحْتَهُ فِيهِ سرویس دینی جام نیوز اعمال-
دین و اندیشه
پربازدیدترینها